Security-Online » Microsites » Griffid » Profiel

Griffid

Griffid is een snel groeiende Nederlandse organisatie, gericht op het ontwikkelen van hardware onafhankelijke open management software voor video en events. Griffid heeft haar hoofdvestiging in Almere-Haven en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, van waaruit gewerkt wordt met een breed partnernetwerk van distributeurs en system integrators. Het softwareplatform speelt in op de steeds veranderende vraag en klantbehoeften in de beveiligingsmarkt.

Het platform kan gebruikt worden met een groot aantal merken IP camera’s, video servers en Digitale Video Recorders (DVR) waardoor de software heel breed inzetbaar is. Griffid software wordt ook gebruikt door een groot aantal meldkamers in Nederland, die daarmee inspelen op de wens naar videoverificatie van alarmen. Naast een zeer groot scala aan functionaliteiten biedt het Griffid platform een uitgebreid en uniek event management systeem met geavanceerde integratiemogelijkheden met andere systemen. Griffid is specialist op het gebied van integratie met onder andere kassasystemen, parkeersystemen, RFID systemen, toegangssystemen en video analyse systemen. Het gebruiksgemak hiervan uit zich in de bediening en het management van deze systemen dat gedaan wordt vanaf één Griffid console.

De visie die Griffid heeft op het gebied van integratie, heeft zich bewezen in diverse grootschalige projecten en heeft er tevens voor gezorgd dat Griffid een aanzienlijke subsidie heeft ontvangen voor het steeds populairder wordende video analytics. Belangrijkste voordelen:
• Schaalbaarheid
• Breed inzetbaar
• Flexibiliteit
• Meldkamerkoppeling
• Webbased en mobiel

Microsite
Camerastraat 25, Almere Poort, Gooisekant
1322 BB Almere
Nederland
Tel: 036-5216828
Fax: 036-5216829
Email: info@griffid.com
Website: https://www.griffid.com