Security-Online » Microsites » Hanwha Techwin Europe » Profiel

Hanwha Techwin Europe

Hanwha produceert videobewaking- en toegangscontroleproducten die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van beveiligingsprofessionals. De producten maken gebruik van innovatieve technologieën, waarvan vele uniek zijn voor Hanwha, die tastbare voordelen en uitstekende waarde kunnen opleveren voor bewakingstoepassingen. Bovendien kunnen installateurs en systeemintegrators met deze producten tijd en kosten besparen.

De filosofie van Hanwha voor het leveren van Smart Security wordt weerspiegeld in een productenaanbod dat klanten de flexibiliteit biedt om de beste oplossing voor hun huidige situatie te kiezen. Deze keuze omvat een uitgebreide en scherp geprijsde reeks analoge camera’s, DVR’s en beeldschermen, een complete end-to-end IP-oplossingenreeks, licentievrije weergave- en opnamesoftware, en een indrukwekkend aanbod van HD-megapixelcamera’s met geïntegreerde Hanwha Techwin WiseNet DSP-chipsets, waarmee multistreaming van videobeelden mogelijk is terwijl de gebruiker de controle heeft over het bandbreedteverbruik. ‘Hybride’ opties omvatten codeerapparaten die een kostenbesparende en eenvoudig te implementeren methode vormen voor het toevoegen van analoge camera’s aan een op IP of een netwerk gebaseerd videobewakingssysteem en HD-SDI-camera’s, waarmee de transmissie van niet-gecomprimeerde en ongecodeerde Full HD-videobeelden (1080P) via analoge kabels mogelijk is.

De biometrische, nabijheid-, smartcard- en PIN-toegangscontrolesystemen van Hanwha kunnen volledig worden geïntegreerd met de SRD digitale videorecorderreeks van Hanwha. Hiermee kunnen gebruikers maximum rendement halen uit hun investering in een beveiligingssysteem door ervoor te zorgen dat toegangscontrolegebeurtenissen en alarmen betrouwbaar kunnen worden gesynchroniseerd met relevante videobeelden.

Het leveren van ‘Best of Class’-producten en –oplossingen is slechts een deel van het leveringsproces voor Smart Security. Alle producten van Hanwha, waarvan vele een hoge score hebben gehaald in onafhankelijke producttesten, worden ondersteund door een ongeëvenaarde pre- en postsalesondersteuning. Training is de kern van een reeks ondersteuningsservices, waaronder gratis systeemontwerp, gratis technische ondersteuning en een volledige garantie van drie jaar. Hanwha biedt cursussen voor IP-netwerkoplossingen voor installateurs en systeemintegrators en zal bij beurzen, zoals IFSEC, workshops aanbieden voor verkoopprofessionals en technici, zodat zij met zelfvertrouwen een geïntegreerd op een IP-netwerk gebaseerd toegangscontrole- en videobewakingssysteem kunnen aanbevelen, ontwerpen en installeren.

Microsite
1000 Hillswood Drive
KT16 0PS Chertsey, Surrey
Verenigd Koninkrijk
Tel: 0044 1932 455308
Fax: 0044 1932 455325
Email:
Website: https://www.hanwha-security.eu