Security-categorie: Bewaking

Trigion_hoofdkantoor

Facilicom speelt in op groeiende marktvraag naar integrale dienstverlening

Facilitair dienstverlener Facilicom Group, moederbedrijf van Trigion, heeft afgelopen jaar een nettowinstgroei gerealiseerd van 18,1 naar 22,8 miljoen (+26 procent). Dit is in belangrijke mate te danken aan een incidenteel resultaat bij de verkoop van Facilicom France in 2017. De onderneming investeerde afgelopen jaar vooral in een meer geïntegreerd servicepakket, innovaties en een meer klantgerichte benadering.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
BEELD SEC LIVE_new

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators. Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.databadge.net/secl2018/reg.

Lees meer ▶
Trigion_hoofdkantoor

Historische Entrepothaven Rotterdam kiest voor Trigion

Trigion draagt sinds februari zorg voor de veiligheid binnen het historische winkelgebied Entrepothaven in Rotterdam. Met de inzet van retail security specialisten wordt ervoor gezorgd dat het winkelend publiek met een veilig gevoel kan winkelen en dat de omgeving schoon en rustig blijft.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBoschLR

Voortvarende start nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018

De nieuwe vakbeurs voor beveiligingsinstallateurs SecurityLIVE kent een voortvarende start. Distributeurs, meldkamers en fabrikanten tonen op woensdag 30 en donderdag 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch twee dagen lang de nieuwste technologie en ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiliging. De beurs biedt installateurs de kans zich te informeren over de nieuwste producten en diensten op de markt en inspirerende seminars over praktische vraagstukken bij te wonen. Dit alles in een gemoedelijke ambiance met volop gelegenheid om te netwerken.

Lees meer ▶
Hoffmann_Verinq

Strategische samenwerking Hoffmann Bedrijfsrecherche en Verinq Risk Management

Hoffmann en Verinq hebben een strategisch partnerschap gesloten. Dit past in de ambitie van beide bedrijven om hun klanten end-to-end te kunnen bedienen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Kennis, kunde en netwerken van deze bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

G4S Risk Advisory wordt Risk Consulting

G4S heeft bekendgemaakt dat zijn afdeling Risk Advisory verdergaat onder de noemer Risk Consulting. De wijziging is wereldwijd doorgevoerd. De naamsverandering van de adviespraktijk van G4S is een uitdrukking van de verbreding van de oriëntatie van dit G4S onderdeel.

Lees meer ▶
Huschka_ondertekening BBD

Overname BBD Groep door Huschka Groep

De voorgenomen overname van de BBD Groep uit Bodegraven door de Huschka Groep is sinds 15 maart een feit. De Huschka Groep breidt met deze overname haar werkgebied verder uit.

Lees meer ▶
ERIC16_slotdemo1000

Meldkamerplein.nl nieuw initiatief op evenement eRIC 2018

Zeven bedrijven die producten en diensten leveren voor de meldkamersector hebben hun krachten gebundeld in een samenwerkingsverband. Hierdoor kunnen zij meldkamers een integrale oplossing bieden voor al hun behoeften op het gebied van inrichting, techniek en applicaties.

Lees meer ▶
Trigion_hoofdkantoor

Certificaat ISO 27001 informatiebeveiliging voor Trigion AlarmServiceCentrale

Na een uitgebreide audit binnen de AlarmServiceCentrale heeft KIWA Nederland Trigion het certificaat NEN ISO/IEC 27001:2013 toegekend. De Trigion AlarmServiceCentrale is daarmee één van de weinige particuliere alarmcentrales (PAC’s) in Nederland die voldoen aan deze norm voor informatiebeveiliging.

Lees meer ▶