Security-categorie: Bewaking

CSL_inim_fire

CSL integreert branddetectie panelen Inim Electronics

Het assortiment van de Italiaanse fabrikant Inim Electronics is compatibel met zowel de nieuwe DualCom Pro Range van CSL en de WebWay producten.

Lees meer ▶
G4S_Utrecht

Slimme en duurzame dienstverlening G4S voor gemeente Utrecht

G4S blijft mobiele surveillance en meldkamerdiensten leveren aan de gemeente Utrecht. Het bedrijf was al actief voor de gemeente en won onlangs een tender. Belangrijke criteria daarbij waren aanrijtijden, implementatie en het verbeteren van de luchtkwaliteit in de stad.

Lees meer ▶
ARAS_NCT

SmartLiberty goudstatus voor NCT Group

NCT Group en ARAS Security hebben vrijdag een overeenkomst getekend waarin de goudstatus van NCT voor de zorgoplossingen van SmartLiberty is bevestigd. NCT is daarmee de eerste partner van ARAS in Nederland die deze status heeft.

Lees meer ▶
G4S_Corian

G4S neemt activiteiten Corian Security over

G4S neemt per 1 juni de activiteiten over van Corian Security, een bedrijf dat is gespecialiseerd in mobiele surveillance en alarmopvolging.

Lees meer ▶
G4S_detectie

Detection of Things spoort verborgen mobiele toestellen op

G4S, X-Enterprise en het Amerikaanse bedrijf Everbridge hebben Detection of Things ontwikkeld, een oplossing waarmee binnen enkele seconden verborgen mobiele telefoons en trackers zijn te traceren en de herkomst van simkaarten is te herleiden.

Lees meer ▶
Hillson_ISO-27001

Hillson ontvangt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Hillson heeft onlangs het certificaat ISO 27001 voor informatiebeveiliging ontvangen. De ISO 27001 norm voor informatiebeveiliging beschrijft hoe een bedrijf procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat. Dit met als doel vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

Lees meer ▶

Neem nu een jaarabonnement op BEVEILIGING

Neem nu een jaarabonnement op BEVEILIGING en ontvang het tijdschrift in print en/of digitaal. BEVEILIGING brengt nieuws, opinie en achtergrondartikelen voor security professionals. Een jaarabonnement/print kost € 112,50 en een jaarabonnement/digimagazine € 87,50. Wie kiest voor een jaarabonnement/print & digimagazine op BEVEILIGING betaalt € 169,00 in plaats van € 200,00.

Lees meer ▶
G4S_auto

Brink’s neemt activiteiten G4S Cash Solutions over

Brink’s heeft de activiteiten van G4S Cash Solutions in zeventien landen overgenomen, waaronder Nederland en België.

Lees meer ▶
Seris_Stipt1

SERIS Security neemt activiteiten en medewerkers STiPT Beveiliging over

SERIS Security heeft per direct de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging uit Rotterdam overgenomen.

Lees meer ▶
Securitas_kantoor_eerstepaal

Eerste paal geslagen voor nieuwe hoofdkantoor Securitas

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Securitas in Breukelen is gestart. Op woensdag 29 januari hebben de directies van Securitas en eigenaar/project-ontwikkelaar Van Omme & De Groot samen met wethouder Maarten van Dijk de eerste paal de grond ingeslagen.

Lees meer ▶