Security-categorie: Bewaking

Trigion_BHVapp554

Trigion start met BHV-app

Onlangs hebben Trigion Safety Opleidingen en iCertified een driejarige overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van de Trigion BHV-app. Ontwikkeling van de BHV-app past in de ambitie van Trigion om veiligheid te creëren en daarvoor gebruiksvriendelijke tooling beschikbaar te stellen. Deze app biedt toegevoegde waarde voor elke BHV’er. De app voorziet in een behoefte aan (virtuele) kennisdeling, samenwerking en training.

Lees meer ▶
G4S_Defensie_fotoaangeleverdG4S

Defensie verlengt samenwerking G4S Security Services

Defensie gaat ook de komende drie jaar een samenwerking aan met G4S. Het huidige beveiligingscontract verloopt eind dit jaar. Gedurende het aanbestedingstraject heeft G4S volgens Defensie blijk gegeven de juiste contractpartner te zijn voor de komende jaren. Het nieuwe contract is onlangs ondertekend door Commandant DFLB Brigadegeneraal Ronald Harmsma en Vinz van Es, managing director G4S Secure Solutions. De overeenkomst gaat per 1 januari 2018 in.

Lees meer ▶
Brand554

Unica en G4S bouwen Firesafety Experience Center voor zorgsector

Om de gebruikers van een ziekenhuis of zorgcentrum te laten meemaken wat er gebeurt bij brand bouwen Unica en G4S in Ede een Firesafety Experience Center. In de praktijk blijkt dat veel mensen niet weten hoe een sprinkler- of watermistinstallatie precies werkt en wat ze moeten doen als er brand uitbreekt.

Lees meer ▶
AM_Pand Nieuw554

Tweede meldkamer Alarm Meldnet bij Maastricht-Aachen Airport

Alarm Meldnet start vanaf oktober met de bouw van een tweede meldkamer bij Maastricht-Aachen Airport. De nieuwe meldkamer krijgt een oppervlakte van tweehonderd vierkante meter.

Lees meer ▶
Vfactor554

Verkiezing winnaars V-factor 2017 bij start Week van de Veiligheid

Beveiliger Melle Velema, werkzaam bij Trigion, is de winnaar van de V-factor 2017. Volgens de vakjury ziet hij het nut van het op peil houden van kennis, onderkent hij de risico’s in het dagelijks werk en weet ze ook te prioriteren. Na zestien dienstjaren is hij een inspirerend voorbeeld voor collegabeveiligers die al lang in het vak zitten, maar ook voor nieuwkomers.

Lees meer ▶
KPN-qsight

KPN neemt QSight IT over

KPN is overeengekomen om QSight IT Holding over te nemen. QSight IT is een vooraanstaand leverancier van managed security services en public cloud consultancy in Nederland. De overname is in lijn met de strategie van KPN om te groeien in security en public cloud consultancy en zijn positie als security service provider in Nederland verder te versterken.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

G4S biedt zesduizend medewerkers gratis gezondheidscheck aan

G4S biedt alle medewerkers vrijblijvend een gezondheidscheck aan, in samenwerking met de Nationale BedrijvenCheck. In de loop van de komende maanden krijgen alle medewerkers een persoonlijke uitnodiging voor het onderzoek. Degenen die aangeven dat ze willen deelnemen, krijgen eerst een online vragenlijst met vragen over gezondheidsrisico’s zoals hart- en vaatziekten, bloeddruk, cholesterol, diabetes, obesitas, ademhalingsapparaat, stress en huidkanker.

Lees meer ▶
Securitas_ahlqvist

Magnus Ahlqvist nieuwe CEO van Securitas

Securitas AB heeft Magnus Ahlqvist (43) benoemd tot President & CEO van Securitas AB met ingang van maart 2018. Hij wordt dan opvolger van Alf Göransson, die Securitas na elf jaar zal verlaten.

Lees meer ▶

Eric Vanseuningen nieuwe Channel Manager Distribution bij Chiron Security Communications

Na de overname door Addsecure heeft Chiron Security Communications begin augustus het team uitgebreid met Eric Vanseuningen als Channel Manager Distribution. In deze nieuwe rol zal hij niet alleen aanspreekpunt zijn voor de bestaande distributeurs van Chiron, maar ook de mogelijkheden voor het verder versterken van de positie van Chiron in nieuwe verticale markten onderzoeken.

Lees meer ▶
G4S_Sec360

G4S beveiligt veertien winkelcentra in Dubai en Abu Dhabi

Ruim zes miljoen mensen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) bezoeken wekelijks een van de moderne winkelcentra in de steden Dubai en Abu Dhabi. G4S beveiligt veertien winkelcentra in de VAE met het Secure 360 systeem voor retailbeveiliging en Cash 360 voor de veilige verwerking van contant geld.

Lees meer ▶