Security-categorie: Bewaking

IDIS_Alarmbox

IDIS introduceert Alarmbox AL-1112

De AL-1112 kan de alarmmogelijkheden van de surveillancenetwerken van gebruikers uitbreiden met acht extra sensoringangen en vier extra alarmuitgangen. Wanneer de AL-1112 wordt aangesloten op IDIS Solution Suite kunnen deze mogelijkheden zelfs worden gebruikt zonder de aanwezigheid van camera’s of NVR’s. Perfect voor de integratie van toegangscontrolesystemen.

Lees meer ▶
Regelpartners_Vitens

Samenwerking Vitens en Regel Partners aan toekomstbestendige beveiliging

Om de continue levering en de kwaliteit van het drinkwater zeker te stellen optimaliseert Vitens de komende vijf jaar de securitysystemen en de bouwkundige beveiliging van de Vitens locaties in vijf provincies in samenwerking met Regel Partners. Dit doet Vitens door één centraal Security Management Systeem (SMS) te implementeren en de beveiligingssystemen van de locaties in de vijf provincies hierop aan te sluiten en visualiseren.

Lees meer ▶
Hilversum_cctv

Tele Connect videosystemen ontwikkelt camerasysteem voor bedrijventerreinen Hilversum

De bedrijventerreinen Havenkwartier, Kerkelanden en Zeverijnstraat in Hilversum beschikken sinds oktober over 24-uurscamerabewaking. Het videosysteem is volledig ontworpen door Tele Connect Videosystemen en in samenwerking met diverse onderaannemers uitgerold.

Lees meer ▶
Trigion_hoofdkantoor

Trigion presenteert nieuw label Trigion Next

Trigion heeft het label Trigion Next gepresenteerd, een professionele oplossing om veiligheidsorganisaties op afstand te kunnen ondersteunen of over te nemen. Het bedrijf wil hiermee inspelen op de technologische ontwikkelingen die het mogelijk maken om door middel van slimme systemen en data-analyse betere veiligheid te bieden en hogere efficiëntie te creëren.

Lees meer ▶
AjaxSystems1

Dero Security Products breidt aanbod uit met Ajax Systems, Elmdene en Aiphone

Dero Security Products heeft onlangs het portfolio uitgebreid met Ajax Systems, Elmdene en Aiphone. Met deze merken biedt de distributeur beveiligingsinstallateurs een nog completer aanbod.

Lees meer ▶
Alert_Satis

Alert neemt werkzaamheden Satis Beveiliging over

Alert neemt met ingang van 1 oktober alle werkzaamheden van Satis Beveiliging over. Hiertoe heeft Raymond van Wezel, de eigenaar van Satis Beveiliging, besloten nadat begin dit jaar zijn beide teamleden wegvielen.

Lees meer ▶
AddSecure_IRIS4

AddSecure presenteert nieuwe productlijn IRIS-4 op Security Essen 2018

AddSecure, leverancier van betrouwbare communicatiesystemen voor inbraak- en brandalarmmeldingen naar alarmcentrales en bedrijfskritische IoT toepassingen, presenteert de nieuwe productlijn IRIS-4 en het innovatieve businessmodel Security-as-a-Service tijdens de internationale vakbeurs Security Essen 2018.

Lees meer ▶
Pyronix_300

Pyronix en Hikvision tonen mogelijkheden met integratie tijdens Security Essen 2018

Pyronix toont tijdens de vakbeurs Security Essen van 25 tot en met 28 september hoe de technologie en oplossingen van de fabrikant de integratie tussen verschillende beveiligingssystemen bevorderen om te komen tot nog completere beveiligingssystemen.

Lees meer ▶
Chiron_Addsecure

AddSecure nieuwe naam van Chiron Security Communications

AddSecure is de nieuwe naam van Chiron Security Communications. De leverancier van systemen voor betrouwbare alarmtransmissie via IP (AoIP) is al sinds juni 2017 onderdeel van AddSecure.

Lees meer ▶
NVD_tracktrace_alarmcentrale

NVD Beveiligingsgroep door overname grootste aanbieder tracking en tracing in Nederland

NVD Beveiligingsgroep is dankzij de overname van de klanten en activiteiten van een voormalige concurrent in Vlaardingen in Nederland de grootste aanbieder geworden van ‘tracking & tracing’. Dit houdt in dat voertuigen automatisch kunnen worden gevolgd en een alarmmelding wordt verstuurd bij diefstal of afwijking van een geplande route. Dit in Nederland, maar ook ver over de grenzen.

Lees meer ▶