Security-categorie: Bewaking

Ajax_PG

PG Security Systems levert beveiligingssystemen Ajax Systems

PG Security Systems levert per 1 februari de draadloze en hybride beveiligingssystemen van Ajax Systems. De distributeur biedt daarnaast uitgebreide technische ondersteuning aan installateurs.

Lees meer ▶
CCTV_554

RJ Networks & Security introduceert speciaal team voor retailsector

RJ Networks & Security introduceert een nieuw team dat zich volledig gaat richten op projecten in de retailsector. Het team is een aanvulling op de huidige teams die zich richten op onder andere distributiecentra, warehouses, kantoren, bedrijfspanden en industrie.

Lees meer ▶
CSL_Caburn

Overname Caburn Telecom versterkt positie CSL op gebied veilige IoT-connectiviteit

CSL neemt Caburn Telecom over, een wereldwijde leverancier van veilige IoT-connectiviteit, SIM-beheer en software. Met het eigen platform van Caburn kunnen klanten eenvoudig hun volledige SIM-bestand beheren en monitoren. Caburn is complementair aan de IoT-groei van CSL en moet de waarde die CSL kan bieden in kritische IoT-connectiviteitstoepassingen verder vergroten.

Lees meer ▶
Pas

Workrate Security neemt Randstad Bewaking over

Workrate Security heeft per 9 oktober Randstad Bewaking overgenomen. Randstad is een top-10 speler op het gebied van beveiligingsdienstverlening in Nederland, met expertise in zowel het private als het publieke domein.

Lees meer ▶
SecEssen_Detertech

DeterTech nieuwe naam BetaGuard

DeterTech is de nieuwe naam van BetaGuard, dat is gespecialiseerd in tijdelijke beveiliging van onder meer bouwplaatsen. Het bedrijf is sinds vorig jaar onderdeel van de SmartWater Group. Deze groep heeft de afgelopen drie jaar meerdere ondernemingen overgenomen, die voortaan werken onder de nieuwe naam.

Lees meer ▶
InfraWatch X BUKO Waakt_hr

BUKO Waakt neemt branchegenoot InfraWatch over

InfraWatch uit Drachten is afgelopen maand overgenomen door branchegenoot BUKO Waakt. Daarmee wordt BUKO Waakt een van de grootste spelers in de verhuur van beveiligingsoplossingen in Nederland.

Lees meer ▶
Securitas_nieuwkantoor

Securitas rondt overname Stanley Security af

Met de overname van Stanley Security per 22 juli 2022 versterkt Securitas haar positie als specialist in geïntegreerde beveiligingsoplossingen. De beveiligingsorganisatie positioneert zich hiermee wereldwijd als sterke beveiligingspartner op het gebied van complexe technologische beveiligingsvraagstukken.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

G4S Nederland neemt CQB Beveiliging uit Eindhoven over

G4S Nederland heeft CQB Beveiliging uit Eindhoven overgenomen. De overname versterkt de positie van G4S in de regio Eindhoven, doordat zij het leveren van patrouille- en responsdiensten aan klanten zal overnemen.

Lees meer ▶
CSL_Dualcompro2

Nieuwe Dualcom Pro 2 Range van CSL

CSL heeft de nieuwe GradeShift Pro 2 en DigiAir Pro 2 gepresenteerd als vervanger van de voorgaande GradeShift Pro- en de DigiAir Pro varianten.

Lees meer ▶
Westvlietbewaking-EV

Westvlietbewaking neemt eerste elektrische surveillanceauto in gebruik

Westvlietbewaking heeft de eerste elektrische surveillanceauto in gebruik genomen. Door de stijging van het aantal alarmopvolgings- en mobiele surveillanceklanten was uitbreiding noodzakelijk. Dit jaar worden nog minimaal twee dieselvoertuigen van Westvlietbewaking vervangen door elektrische voertuigen.

Lees meer ▶
CSL_Bosch

Bosch Energy and Building Solutions integreert CSL in brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen

CSL Benelux is een strategische samenwerking aangegaan met Bosch Energy and Building Solutions, dat is gespecialiceerd op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging.

Lees meer ▶
Inim_Marylinmore

Geïntegreerd spraaksysteem Marilyn More van Inim bij SmartSD

Met Marilyn More heeft Inim een spraaksysteem ontwikkeld voor de Prime en Sol systemen. Het kan worden gebruikt met de meest gebruikte slimme speakers (Google Home en Amazon Echo) en smartphones.

Lees meer ▶
Securit_Zwol

Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit met technische beveiligingsspecialisten

Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. De particuliere beveiligingsorganisatie zet hiermee een belangrijke stap in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio. Deze maand nam het team haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan in gebruik.

Lees meer ▶
Ixweb_g4s

Integratie IX.Web van Beveco met alarmcentrale G4S

G4S heeft het IX.Web platform van Beveco aangesloten op het eigen G4S Secure Operations Center (SOC). Doordat meldingen van alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige systemen nu samenkomen op één plek, kan G4S haar klanten nog beter ondersteunen. Daarnaast biedt de integratie van verschillende datastromen grote kansen op het gebied van datagedreven werken.

Lees meer ▶
CCTV_554

Altec Beveiliging en HRB Beveiligingen heten voortaan Intergarde

Altec Beveiliging en HRB Beveiligingen zijn overgenomen door Intergarde en voeren vanaf 1 januari 2022 ook deze naam.

Lees meer ▶