Security-categorie: Bewaking

CSL_Pascal-Zeegers554

CSL benoemt nieuwe commercieel directeur voor Benelux

CSL, marktleider op het gebied van Secure Connectivity voor M2M/IoT-apparaten, heeft Pascal Zeegers aangesteld als commercieel directeur voor de Benelux. De aanstelling volgt naar aanleiding van de recente acquisitie van IQIP – een ‘best in class’ Europese leverancier op het gebied van IP-gebaseerde beveiliging en telecommunicatiediensten. Als commercieel directeur voor de Benelux zal Zeegers toezien op het bestaande IQIP team en de samenwerking met CSL-klanten en partners in de regio.

Lees meer ▶
Intergarde_NutriciaLR

Nutricia Cuijk kiest voor beveiligers van Intergarde

Nutricia Cuijk, onderdeel van Danone Early Life Nutrition, heeft na een intensief offertetraject bewakingsdiensten voor hun nieuwe locatie in Haps gekozen voor Intergarde als de partner op gebied van bewaking. Deze opdracht levert werk op voor een aantal beveiligingsmedewerkers en start medio april 2018.

Lees meer ▶
CCTV_554

NVD komt met continu bewaakte videoverbinding

NVD Beveiligingen komt met een nieuwe oplossing voor camerasystemen, de NVD Video Connect. Deze zorgt voor een beveiligde verbinding met de alarmcentrale en is volgens het bedrijf makkelijk te installeren. Bovendien wordt ingespeeld op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die 25 mei 2018 van kracht wordt.

Lees meer ▶
Mactwin_Gasunie_fotorechtenvrijaangeleverddoormactwin554

Mactwin levert PSIM oplossing aan Gasunie

Gasunie heeft Mactwin opdracht gegeven voor de inrichting, implementatie en het beheer van een Physical Security Information Management (PSIM) oplossing voor de besturing en monitoring van de security systemen op al haar beveiligde locaties in Nederland; dit ter vervanging van het bestaande in-house ontwikkelde systeem.

Lees meer ▶
tvm_assistance

TVM verzekeringen start eigen alarmcentrale

TVM verzekeringen is per 1 januari 2018 gestart met een eigen alarmcentrale om nog slagvaardiger klanten te kunnen bijstaan bij acute hulpverlening bij schades. TVM assistance kan worden ingeschakeld voor directe hulp en deskundige medewerkers zetten zich in om de verzekerde weer zo snel mogelijk mobiel te krijgen.

Lees meer ▶
Securitas_Poseidon

Poseidon verder als Securitas Technology

Poseidon Security Systems heeft vanaf 1 januari de bedrijfsnaam veranderd in Securitas Technology. Met de naamswijziging wil Securitas haar positie als technologiepartner in de beveiligingsbranche versterken.

Lees meer ▶
IQIP-CSL_new

CSL neemt IQIP over

CSL, marktleider op het gebied van diensten voor beveiligde en betrouwbare verbindingen tussen M2M/IoT apparaten, heeft IQIP overgenomen, een Nederlandse aanbieder van IP gerelateerde security- en telecommunicatiediensten.

Lees meer ▶
Almere_fotoaangeleverddoorg4srechtenvrijgebruik

Gemeente Almere gunt G4S opnieuw contract stadstoezicht

De gemeente Almere heeft na een nieuw aanbestedingstraject besloten de samenwerking met G4S te continueren. Ook de komende acht jaar zal de gemeente gebruikmaken van de diensten van het veiligheidsbedrijf voor stadstoezicht, met twee evaluatiemomenten. De ondertekening van het nieuwe contract tussen de gemeente Almere en G4S vond plaats op 13 december.

Lees meer ▶
TSC_nieuwpand

RTL vernieuwt contract met TSC Crowd Management

RTL heeft na een aanbestedingsprocedure een raamovereenkomst gesloten met TSC Crowd Management. TSC werkte al meerdere jaren voor de live entertainment tak van RTL en is aanwezig bij een groot deel van de voor het bedrijf geproduceerde televisieprogramma’s. Sinds 4 december 2017 is TSC verantwoordelijk voor de beveiliging van de kantoren van RTL Nederland, Studio 21 en alle evenementen van Live Entertainment.

Lees meer ▶
AM_tweedevestiging554

ViewControl opent tweede PAC in datacenter Dataplace te Alblasserdam

De Alert Group heeft door de intensieve samenwerking met Dataplace, toonaangevend leverancier van carrier neutrale datacenterdiensten in Nederland, een particuliere alarmcentrale in haar datacenter gehuisvest. Door deze combinatie beschikt Dataplace over 24×7 bemensing in een extra zwaar beveiligde ruimte en de Alert Group een volledig operationele (back-up) alarmcentrale conform de allerlaatste richtlijnen.

Lees meer ▶