Security-categorie: Bewaking

CSL_sim823

Nieuwe SIM-kaarten van CSL voor ongelimiteerde datatransmissie

CSL introduceert SIM-kaarten voor ongelimiteerde datatransmissie op 5G en 4G netwerken. De kaarten zijn ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die altijd en overal verbonden moeten blijven met installaties en apparaten die veel data verbruiken.

Lees meer ▶
CSL iotplatform30

Nieuw IoT platform 3.0 van CSL biedt eenvoudig beheer SIM en routers

CSL heeft een nieuw beheerplatform voor gegevens van SIM-kaarten en routers ontwikkeld. Het IoT Platform 3.0 is ontworpen om de operationele kosten te verlagen en het beheer van Internet-of-Things (IoT) communicatie te optimaliseren.

Lees meer ▶
Fris_smarttracker

Nieuwe Smart Tracker van Fris Nederland kan gestolen boten volgen en vinden

Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen. De nieuwe Smart Tracker van Fris Nederland kan dankzij de geavanceerde bewegingssensor een gestolen voertuig real time volgen en exact terug vinden, zowel buiten als binnen.

Lees meer ▶
AjaxSystems_WaterStop

Ajax Systems introduceert op afstand bedienbare afsluitklep voor watertoevoer WaterStop

Ajax Systems onthult WaterStop, een afsluitklep voor de watertoevoer met afstandsbediening. Met WaterStop kan een volledig geautomatiseerd systeem ter preventie van waterlekkages worden gebouwd. Het apparaat bestaat uit een klep en een krachtige elektrische actuator die het water automatisch afsluit door een opdracht via de Ajax-app uit te voeren of via een knop die ter plaatse wordt ingedrukt.

Lees meer ▶
VHD_alarmcentrale

Directiewisseling en uitbreiding VHD alarmcentrale

VHD alarmcentrale uit Deventer verwelkomt per 1 september Jan-Albert van Laar als nieuwe Commercieel Directeur. Hij neemt die rol over van Gerben Koopman in de directie.

Lees meer ▶
WV_tool

Toolstation Nederland kiest voor Westvlietbewaking voor alle shops in Nederland

Toolstation heeft de alarmopvolging en aansluitingen op een particuliere alarmcentrale voor alle shops ondergebracht bij Westvlietbewaking. Dat bedrijf beveiligt al enkele jaren de logistieke centra van Toolstation NL in Bleiswijk.

Lees meer ▶
Brinks_Direct-Betalen

Openstaande boetes betalen via mobiele voorziening bij politie en Marechaussee

Brink’s blijft de komende vier jaar aan alle politiebureaus en een aantal locaties van de Koninklijke Marechaussee betaalvoorzieningen leveren. De betaalvoorziening bestaat uit een betaalzuil in een beveiligde ruimte, die openstaande boetes en overige betalingen direct verwerkt.

Lees meer ▶
Safened_risicobesef

SAFENED neemt Risicobesef Beveiligings Groep over

SAFENED heeft Risicobesef Beveiligings Groep uit Sittard overgenomen. Risicobesef is actief in Zuid-Limburg met specialismes in de zorgsector en leisure. SAFENED biedt dienstverlening aan in uiteenlopende branches in de Randstad, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Lees meer ▶
Ajax_PG

PG Security Systems levert beveiligingssystemen Ajax Systems

PG Security Systems levert per 1 februari de draadloze en hybride beveiligingssystemen van Ajax Systems. De distributeur biedt daarnaast uitgebreide technische ondersteuning aan installateurs.

Lees meer ▶
CCTV_554

RJ Networks & Security introduceert speciaal team voor retailsector

RJ Networks & Security introduceert een nieuw team dat zich volledig gaat richten op projecten in de retailsector. Het team is een aanvulling op de huidige teams die zich richten op onder andere distributiecentra, warehouses, kantoren, bedrijfspanden en industrie.

Lees meer ▶
CSL_Caburn

Overname Caburn Telecom versterkt positie CSL op gebied veilige IoT-connectiviteit

CSL neemt Caburn Telecom over, een wereldwijde leverancier van veilige IoT-connectiviteit, SIM-beheer en software. Met het eigen platform van Caburn kunnen klanten eenvoudig hun volledige SIM-bestand beheren en monitoren. Caburn is complementair aan de IoT-groei van CSL en moet de waarde die CSL kan bieden in kritische IoT-connectiviteitstoepassingen verder vergroten.

Lees meer ▶
Pas

Workrate Security neemt Randstad Bewaking over

Workrate Security heeft per 9 oktober Randstad Bewaking overgenomen. Randstad is een top-10 speler op het gebied van beveiligingsdienstverlening in Nederland, met expertise in zowel het private als het publieke domein.

Lees meer ▶
SecEssen_Detertech

DeterTech nieuwe naam BetaGuard

DeterTech is de nieuwe naam van BetaGuard, dat is gespecialiseerd in tijdelijke beveiliging van onder meer bouwplaatsen. Het bedrijf is sinds vorig jaar onderdeel van de SmartWater Group. Deze groep heeft de afgelopen drie jaar meerdere ondernemingen overgenomen, die voortaan werken onder de nieuwe naam.

Lees meer ▶
InfraWatch X BUKO Waakt_hr

BUKO Waakt neemt branchegenoot InfraWatch over

InfraWatch uit Drachten is afgelopen maand overgenomen door branchegenoot BUKO Waakt. Daarmee wordt BUKO Waakt een van de grootste spelers in de verhuur van beveiligingsoplossingen in Nederland.

Lees meer ▶
Securitas_nieuwkantoor

Securitas rondt overname Stanley Security af

Met de overname van Stanley Security per 22 juli 2022 versterkt Securitas haar positie als specialist in geïntegreerde beveiligingsoplossingen. De beveiligingsorganisatie positioneert zich hiermee wereldwijd als sterke beveiligingspartner op het gebied van complexe technologische beveiligingsvraagstukken.

Lees meer ▶