Security-categorie: Bewaking

Castellum Security

Seceurtronics sluit zich aan bij Castellum Security

Seceurtronics, specialist in beveiligingsoplossingen, heeft zich sinds 25 juni aangesloten bij Castellum Security. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van beide bedrijven.

Lees meer ▶
A2B Security_Verhallen Security

A2B Security neemt Verhallen Security over

A2B Security heeft onlangs branchegenoot Verhallen Security uit Geldrop overgenomen. De overname betekent voor alle particuliere en zakelijke klanten de overstap naar het gespecialiseerde bedrijf uit Helmond met hun elektronische beveiliging.

Lees meer ▶
G4S_ISX

G4S Nederland neemt ISX Beveiliging over

G4S Nederland heeft ISX Beveiliging overgenomen, een specialist op het gebied van mobiele surveillance diensten. Met de overname versterkt G4S haar dienstverlening in de regio Amsterdam.

Lees meer ▶
PG_showroom1

Fortus en PG Security Systems bevestigen strategische overname

De Ierse distributeur van beveiligingsoplossingen Fortus heeft PG Security Systems overgenomen. PG Security Systems blijft autonoom opereren binnen de Fortus Groep onder leiding van directeur en oprichter Peter Gatowinas en het managementteam en werknemers.

Lees meer ▶
PG_Jablotronevent

PG Security Systems introduceert Jablotron Mercury IP alarmsysteem voor inbraakbeveiliging en home automation

PG Security Systems introduceerde donderdag tijdens het goedbezochte Jablotron Event in Ridderkerk het nieuwe Jablotron Mercury IP alarmsysteem. Dit multifunctionele systeem combineert inbraakbeveiliging en home automation en biedt innoverende digitale services voor eindgebruikers en beveiligingsinstallateurs.

Lees meer ▶
CSL_sim823

Versleutelde communicatie per satelliet voor bescherming vitale infrastructuur

CSL is een partnerschap aangegaan met GRC, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskritische communicatie. Hierdoor kan CSL wereldwijd satellietverbindingen bieden voor de bescherming van onder meer kritieke infrastructuur.

Lees meer ▶
Bavak_Port of Moerdijklr

Bavak gaat toekomstig logistiek park Havenbedrijf Moerdijk beveiligen

Havenbedrijf Moerdijk en Bavak Security Group hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en implementatie van fysieke beveiligingsmaatregelen voor het nieuwe Logistiek Park Moerdijk (LPM).

Lees meer ▶
CSL_sim823

Nieuwe SIM-kaarten van CSL voor ongelimiteerde datatransmissie

CSL introduceert SIM-kaarten voor ongelimiteerde datatransmissie op 5G en 4G netwerken. De kaarten zijn ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die altijd en overal verbonden moeten blijven met installaties en apparaten die veel data verbruiken.

Lees meer ▶
CSL iotplatform30

Nieuw IoT platform 3.0 van CSL biedt eenvoudig beheer SIM en routers

CSL heeft een nieuw beheerplatform voor gegevens van SIM-kaarten en routers ontwikkeld. Het IoT Platform 3.0 is ontworpen om de operationele kosten te verlagen en het beheer van Internet-of-Things (IoT) communicatie te optimaliseren.

Lees meer ▶
Fris_smarttracker

Nieuwe Smart Tracker van Fris Nederland kan gestolen boten volgen en vinden

Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen. De nieuwe Smart Tracker van Fris Nederland kan dankzij de geavanceerde bewegingssensor een gestolen voertuig real time volgen en exact terug vinden, zowel buiten als binnen.

Lees meer ▶
AjaxSystems_WaterStop

Ajax Systems introduceert op afstand bedienbare afsluitklep voor watertoevoer WaterStop

Ajax Systems onthult WaterStop, een afsluitklep voor de watertoevoer met afstandsbediening. Met WaterStop kan een volledig geautomatiseerd systeem ter preventie van waterlekkages worden gebouwd. Het apparaat bestaat uit een klep en een krachtige elektrische actuator die het water automatisch afsluit door een opdracht via de Ajax-app uit te voeren of via een knop die ter plaatse wordt ingedrukt.

Lees meer ▶
VHD_alarmcentrale

Directiewisseling en uitbreiding VHD alarmcentrale

VHD alarmcentrale uit Deventer verwelkomt per 1 september Jan-Albert van Laar als nieuwe Commercieel Directeur. Hij neemt die rol over van Gerben Koopman in de directie.

Lees meer ▶
WV_tool

Toolstation Nederland kiest voor Westvlietbewaking voor alle shops in Nederland

Toolstation heeft de alarmopvolging en aansluitingen op een particuliere alarmcentrale voor alle shops ondergebracht bij Westvlietbewaking. Dat bedrijf beveiligt al enkele jaren de logistieke centra van Toolstation NL in Bleiswijk.

Lees meer ▶
Brinks_Direct-Betalen

Openstaande boetes betalen via mobiele voorziening bij politie en Marechaussee

Brink’s blijft de komende vier jaar aan alle politiebureaus en een aantal locaties van de Koninklijke Marechaussee betaalvoorzieningen leveren. De betaalvoorziening bestaat uit een betaalzuil in een beveiligde ruimte, die openstaande boetes en overige betalingen direct verwerkt.

Lees meer ▶
Safened_risicobesef

SAFENED neemt Risicobesef Beveiligings Groep over

SAFENED heeft Risicobesef Beveiligings Groep uit Sittard overgenomen. Risicobesef is actief in Zuid-Limburg met specialismes in de zorgsector en leisure. SAFENED biedt dienstverlening aan in uiteenlopende branches in de Randstad, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Lees meer ▶