Security-categorie: Bewaking

G4S_Sec360

G4S beveiligt veertien winkelcentra in Dubai en Abu Dhabi

Ruim zes miljoen mensen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) bezoeken wekelijks een van de moderne winkelcentra in de steden Dubai en Abu Dhabi. G4S beveiligt veertien winkelcentra in de VAE met het Secure 360 systeem voor retailbeveiliging en Cash 360 voor de veilige verwerking van contant geld.

Lees meer ▶
Seris_nieuwesite

Servicepunt71 gunt beveiligingsdiensten aan SERIS

SERIS is per 1 juli verantwoordelijk voor de beveiligingsdiensten bij gemeenschappelijke regeling Servicepunt71. Na het doorlopen van de Europese aanbestedingsprocedure, met de gunningscriteria 70 procent kwaliteit en 30 procent prijs, heeft SERIS de overige zeven inschrijvers achter zich gelaten.

Lees meer ▶
Chiron_en54-21

AddSecure neemt Chiron Security Communications over

Het Zweedse bedrijf AddSecure heeft Chiron Security Communications overgenomen. Met deze overname verstevigt AddSecure de marktpositie als specialist op het gebied van beveiligde communicatie voor alarm- en IoT-systemen in Europa.

Lees meer ▶
Trigion_safetygroup_Mari van Dorst LR

Mari van Dorst nieuwe directeur Kennis & Innovatie Safety Group

Met ingang van 1 juni is Mari van Dorst benoemd tot directeur Kennis & Innovatie binnen de Safety Group, een zelfstandig opererend onderdeel van Trigion. Daarmee promoveert het bedrijf een veiligheidsspecialist die vanuit zijn expertise bijdraagt aan de ontwikkeling van projectmatige oplossingen binnen de integrale propositie van Trigion.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

G4S Direct beveiligt Marinedagen in Den Helder

Tijdens de Marinedagen die eind juni plaatsvonden in Den Helder kan het grote publiek een kijkje nemen op marineschepen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit jaar kwamen daar zo’n 350.000 bezoekers op af, verdeeld over drie dagen. G4S Direct verzorgde de toegangscontrole bij dit evenement.

Lees meer ▶
Trigion_Erik_VermaasLR_fotoaangeleverdTrigion

Vermaas nieuwe directeur Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Met ingang van maandag 5 juni is Erik Vermaas aangesteld als nieuwe directeur van Trigion Brand en Beveiligingstechniek. Daarmee krijgt deze business unit een directeur die vanuit zijn kennis en ervaring gaat bijdragen aan de technologische component binnen de integrale propositie van Trigion.

Lees meer ▶
TSC_projectleiders 554

Vier nieuwe projectleiders bij TSC Crowd Management

TSC Crowd Management heeft vier nieuwe projectleiders aangesteld. Na het succesvol voltooien van een traineeship in mei konden vier medewerkers doorstromen in deze functie.

Lees meer ▶
Hoffmann_samenw

QSight IT en Hoffmann bundelen krachten in strijd tegen cyberaanvallen

QSight IT en Hoffmann Cybersecurity werken sinds 15 mei samen en bieden zo een integrale propositie op het gebied van cybersecurity. Daarmee vergroten zij de organisatorische, menselijke en technische cyberweerbaarheid van gezamenlijke opdrachtgevers. Organisaties worden volledig ontzorgd op gebied van informatiebeveiliging zodat zij blijvend kunnen vertrouwen op hun processen, mensen en informatiesystemen.

Lees meer ▶
IVS_ATLAS workflow

Bedien- en communicatieplatform ATLAS van Inter Visual Systems

Inter Visual Systems heeft het bedien- en communicatieplatform ATLAS gepresenteerd. Door nieuwe technologische ontwikkelingen gaat het product volgens de fabrikant verder dan het integreren van communicatie en bediening, maar biedt het de mogelijkheid om processen en workflows ‘gedeeltelijk’ te automatiseren.

Lees meer ▶
RoutIT_ICTVakdag554

RoutIT presenteert 247Alarm tijdens ICTVakdag

RoutIT presenteerde tijdens de ICTVakdag op 8 mei in de Jaarbeurs Utrecht op een ludieke manier 247Alarm. Bezoekers mochten met een hamer op een raam slaan, waarna op de smartphone een bericht werd ontvangen omtrent de inbraak.

Lees meer ▶