Security-categorie: Bewaking

G4S_kantoor

G4S Nederland neemt CQB Beveiliging uit Eindhoven over

G4S Nederland heeft CQB Beveiliging uit Eindhoven overgenomen. De overname versterkt de positie van G4S in de regio Eindhoven, doordat zij het leveren van patrouille- en responsdiensten aan klanten zal overnemen.

Lees meer ▶
CSL_Dualcompro2

Nieuwe Dualcom Pro 2 Range van CSL

CSL heeft de nieuwe GradeShift Pro 2 en DigiAir Pro 2 gepresenteerd als vervanger van de voorgaande GradeShift Pro- en de DigiAir Pro varianten.

Lees meer ▶
Westvlietbewaking-EV

Westvlietbewaking neemt eerste elektrische surveillanceauto in gebruik

Westvlietbewaking heeft de eerste elektrische surveillanceauto in gebruik genomen. Door de stijging van het aantal alarmopvolgings- en mobiele surveillanceklanten was uitbreiding noodzakelijk. Dit jaar worden nog minimaal twee dieselvoertuigen van Westvlietbewaking vervangen door elektrische voertuigen.

Lees meer ▶
CSL_Bosch

Bosch Energy and Building Solutions integreert CSL in brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen

CSL Benelux is een strategische samenwerking aangegaan met Bosch Energy and Building Solutions, dat is gespecialiceerd op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging.

Lees meer ▶
Inim_Marylinmore

Geïntegreerd spraaksysteem Marilyn More van Inim bij SmartSD

Met Marilyn More heeft Inim een spraaksysteem ontwikkeld voor de Prime en Sol systemen. Het kan worden gebruikt met de meest gebruikte slimme speakers (Google Home en Amazon Echo) en smartphones.

Lees meer ▶
Securit_Zwol

Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit met technische beveiligingsspecialisten

Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. De particuliere beveiligingsorganisatie zet hiermee een belangrijke stap in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio. Deze maand nam het team haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan in gebruik.

Lees meer ▶
Ixweb_g4s

Integratie IX.Web van Beveco met alarmcentrale G4S

G4S heeft het IX.Web platform van Beveco aangesloten op het eigen G4S Secure Operations Center (SOC). Doordat meldingen van alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige systemen nu samenkomen op één plek, kan G4S haar klanten nog beter ondersteunen. Daarnaast biedt de integratie van verschillende datastromen grote kansen op het gebied van datagedreven werken.

Lees meer ▶
CCTV_554

Altec Beveiliging en HRB Beveiligingen heten voortaan Intergarde

Altec Beveiliging en HRB Beveiligingen zijn overgenomen door Intergarde en voeren vanaf 1 januari 2022 ook deze naam.

Lees meer ▶
RJ_MOC

RJ Safety & Security opent eerste EN 50518 meldkamer in Oost-Nederland

RJ Safety & Security is als eerste videotoezichtcentrale (VTC) in Oost-Nederland gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50518. Met deze certificering verstevigd het bedrijf haar positie in de markt en voldoet zij aan de Wpbr.

Lees meer ▶
Securitas_Zadkine

Securitas en Zadkine verlengen samenwerking met blended learning

Securitas en de Zadkine Veiligheidsacademie hebben hun samenwerking verlengd. In het nieuwe opleidingscentrum in het hoofdkantoor in Breukelen tekenden de partijen opnieuw voor het opleiden van onder andere zij-instromers tot Beveiliger 2. In de opleiding speelt blended learning de hoofdrol, een methode die klassikale lessen en digitale leertechnieken combineert.

Lees meer ▶
A2B Berende

A2B Security neemt Berende Inbraakbeveiliging over

A2B Security, met vestigingen in Helmond en Venray, heeft branchegenoot Berende Inbraakbeveiliging overgenomen. Dat Eindhovense bedrijf gaat verder onder de A2B-vlag en klanten kunnen zo beschikken over een totaalpakket aan beveiligingsdiensten.

Lees meer ▶
G4S_MobileCare

G4S breidt partnership met MobileCare uit

G4S Nederland werkt al drie jaar samen met MobileCare aan de VirtueleThuiszorg dienstverlening die is gericht op het assisteren van veelal kwetsbare ouderen die met behulp van drukknoppen en sensoren assistentie op afstand kunnen inroepen. Inmiddels is de duizendste zorgaansluiting gerealiseerd.

Lees meer ▶
Huschka_en50518

Videotoezichtcentrale Huschka gecertificeerd voor Europese norm EN 50518-2019

De videotoezichtcentrale van de Huschka Groep is als tiende gecertificeerd voor de Europese norm EN 50518-2019. Met deze certificering voldoet Huschka aan de nieuwe Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (RPBR).

Lees meer ▶
CSL_mybase

Multi-factor authenticatie vereist voor CSL-diensten

CSL voert vanaf deze week een nieuw verificatieproces in voor CSL Live, de My Base App en CSL Remote Manager. Gebruikers moeten bij het inloggen een multi-factor authenticatie-proces doorlopen.

Lees meer ▶
Trigion_hoofdkantoor

Facilicom Group benoemt Eric Otto als CEO als opvolger van Geert van de Laar

Na een dienstverband van ruim 32 jaar draagt Geert van de Laar (62) op 1 januari 2022 zijn functie als CEO van Facilicom Group over aan Eric Otto (52). Van de Laar heeft in zijn loopbaan Facilicom Group zien vertienvoudigen in omzet en zien groeien naar ruim 25.000 medewerkers.

Lees meer ▶