Security-categorie: Geld- en waardetransport

Brinks_Direct-Betalen

Openstaande boetes betalen via mobiele voorziening bij politie en Marechaussee

Brink’s blijft de komende vier jaar aan alle politiebureaus en een aantal locaties van de Koninklijke Marechaussee betaalvoorzieningen leveren. De betaalvoorziening bestaat uit een betaalzuil in een beveiligde ruimte, die openstaande boetes en overige betalingen direct verwerkt.

Lees meer ▶
G4S_auto

Brink’s neemt activiteiten G4S Cash Solutions over

Brink’s heeft de activiteiten van G4S Cash Solutions in zeventien landen overgenomen, waaronder Nederland en België.

Lees meer ▶
G4S_auto

G4S gaat bedrijfsonderdeel Cash Solutions afsplitsen

G4S gaat het onderdeel Cash Solutions voor geld- en waardetransport afsplitsen. Het bedrijf is op zoek naar een geschikte koper, zo werd het vrijdag bekendgemaakt bij de presentatie van de halfjaarcijfers.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

G4S gaat geldtransport voor banken in heel Nederland uitvoeren

G4S Cash Solutions heeft overeenstemming bereikt met Diebold Nixdorf over de overname van SecurCash BV. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de uitvoering van de contracten die Diebold Nixdorf met de grote banken in Nederland heeft voor geldtransport en het vullen en leeghalen van geldautomaten. Voor G4S is dit een aanvulling op de contracten die zij zelf al heeft met de banken voor deze activiteiten in andere regio’s.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

G4S onderzoekt splitsing G4S Secure en G4S Cash

G4S onderzoekt de mogelijkheden voor het wereldwijd splitsen van de cash en secure solutions activiteiten. Dankzij deze opdeling moeten de twee onafhankelijke onderdelen zich weer meer kunnen gaan richten op hun kernactiviteiten.

Lees meer ▶
RCCS_SmartSafe

RCCS neemt duizenden transporten over van SecurCash

RCCS Waardetransport in Waddinxveen neemt duizenden geldtransporten over van de begin deze week failliet verklaarde geldtransporteur SecurCash. Bij het Meldpunt Cashafhandeling, waar winkeliers en grootwinkelbedrijven terecht kunnen met vragen, hebben zich inmiddels circa drieduizend ondernemers gemeld.

Lees meer ▶
G4S_kantoor

Hoogvliet kiest voor cashmanagementsysteem G4S

Supermarktketen Hoogvliet heeft na een uitgebreid testtraject gekozen voor de cashmanagementoplossing CASH360 van G4S. Hoogvliet gaat een meerjarige samenwerking met G4S aan, aangezien CASH360 een totaalpakket is van apparatuur, monitoring, software en services. De oplossing wordt in 2018 in een groot aantal winkels geplaatst.

Lees meer ▶
G4S_Sec360

G4S beveiligt veertien winkelcentra in Dubai en Abu Dhabi

Ruim zes miljoen mensen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) bezoeken wekelijks een van de moderne winkelcentra in de steden Dubai en Abu Dhabi. G4S beveiligt veertien winkelcentra in de VAE met het Secure 360 systeem voor retailbeveiliging en Cash 360 voor de veilige verwerking van contant geld.

Lees meer ▶
G4S_CAS

Vijfhonderdste slimme kluis CAS van G4S geplaatst

G4S heeft eind 2016 een CAS-kluis aangesloten bij de vijfhonderdste MKB-ondernemer. De samenwerking met de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) in winkelgebieden wordt begin 2017 verder uitgebreid.

Lees meer ▶
G4S_beveiliger

G4S wil ‘mobiele banken’ opzetten

Het Britse beveiligingsbedrijf G4S praat met banken in meerdere landen, waaronder Nederland, over het opzetten van mobiele bankvestigingen en bankfilialen in grotere winkelstraten. Dat heeft Graham Levinsohn, de topman van het bedrijf in Europa, laten weten in gesprek met zakenkrant Financial Times.

Lees meer ▶
G4S_Vinz-van-Es

Vinz van Es aangesteld als Managing Director Secure en Care Solutions G4S Nederland

Vinz van Es is per 1 januari 2016 aangesteld als Managing Director van G4S Secure en Care Solutions in Nederland. Hij is hiermee verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen Security Services, Secure Monitoring, Patrol & Response Services, Aviation Security en de zorgactiviteiten binnen Care Solutions.

Lees meer ▶
G4S_CAS

G4S presenteert nieuwe cash-oplossing CAS voor ondernemers

G4S heeft CAS gepresenteerd, een nieuwe cash afstortservice voor ondernemers. CAS is een slimme kluis waarin de inhoud van de kassa gestort kan worden. De afstortservice telt automatisch elk biljet, controleert het op echtheid en schrijft het bij op de bankrekening. Als CAS bijna vol is, wordt de inhoud automatisch opgehaald door G4S.

Lees meer ▶
G4S_nieuwe-20-euro-biljetten

Nieuw bankbiljet van twintig euro per 25 november in omloop

Vanaf 25 november wordt een nieuw bankbiljet van twintig euro in omloop gebracht door de Europese Centrale Bank (ECB) in samenwerking met de nationale centrale banken van het eurogebied. G4S speelt een rol bij het in omloop brengen van de nieuwe bankbiljetten, onder meer door het vullen van bankautomaten.

Lees meer ▶

Proef met cashmanagement voor ondernemers Ede

Donderdag 8 oktober vond de start plaats van de pilot cashmanagement. Achttien ondernemers uit de binnenstad van Ede doen mee aan deze pilot die zes maanden zal duren. De pilot is een initiatief van Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) en waardetransporteur G4S.

Lees meer ▶
SecurCash_brinks-nederland

SecurCash nieuwe naam Brinks na overname door Wincor Nixdorf

Wincor Nixdorf heeft waardetransporteur Brink’s Nederland overgenomen en voegt het bedrijf samen met dochteronderneming SecurCash. Het vernieuwde SecurCash is daarmee direct één van de grootste spelers op de markt van transport en verwerking van contant geld. Met de overname verdwijnt de naam Brink’s Nederland.

Lees meer ▶