Security-categorie: Persoonsbeveiliging

lobeco_izi_woning

Faciliteiten voor langer thuiswonen

Veiligheid, comfort en zorgen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, dat was de uitdaging van de samenwerking tussen Lobeco, Cystac en Eurocom. In Den Haag is hiervoor een pilot project gestart. Het project IZI Gezond Lang Thuis is een samenwerking van de gemeente met woningcorporatie Haag Wonen, welzijnsorganisatie Xtra en de bewoners.

Lees meer ▶
PG-Zorgtotaal2

PG Security Systems kiest voor Spyke als toezichtcentrale voor de zorg

PG Security Systems is importeur van onder meer alarmeringssystemen voor de zorg. Spyke Security is gekozen als toezichtcentrale voor het nieuwe concept ‘Zorg Totaal’.

Lees meer ▶
Seetec_Zepcam

Livestream bodycams hulpverleners in meldkamer dankzij integratie Zepcam en Milestone

Het Nederlandse technologiebedrijf Zepcam, gespecialiseerd in bodycams en mobiele videosystemen voor professionele toepassing, is een samenwerking aangegaan met videosoftwareontwikkelaar Milestone Systems.

Lees meer ▶
STANLEY_Guard-app

STANLEY Guard app uitgebreid met nieuwe features

Stanley Security heeft de STANLEY Guard app vernieuwd. Naast de huidige features als Man Down en Live View heeft STANLEY Guard sinds kort ook de Reis functie, die ingeschakeld kan worden als de gebruiker op pad gaat en het gevoel heeft dat hij enig risico loopt.

Lees meer ▶
Smartwares_Helpyoops

Smartwares Security introduceert persoonlijk alarm met spraak, SMS en GPS

Smartwares Security introduceert met Helpy oops een innovatief GSM/GPRS/GPS persoonlijk alarmsysteem dat kan worden gebruikt voor de verzorging en veiligheid van onder andere ouderen, gehandicapten, kinderen, huisdieren, atleten en beveiligers.

Lees meer ▶
DeRaat_kibo_Aegean_air_2

Kibo kogelwerende veiligheidscabines bij De Raat Security Products

De Raat Security Products is een samenwerking aangegaan met de Griekse fabrikant van kogelwerende veiligheidscabines KIBO. De Raat zal verkoop en distributie voor KIBO in de gehele Benelux gaan verzorgen.

Lees meer ▶
Sonim_XP5560_BOLT_IS_EU

KPN Critical Communications start KPN Protect

KPN Protect is een nieuwe dienst van KPN Critical Communications die ultra robuuste toestellen, een eenvoudig te gebruiken cloud monitoring service en 24/7 expert alarmopvolging inclusief aansturing van eerstelijns hulpdiensten combineert. Hiermee worden alleenwerkers beschermd, risico’s op de werkplek verkleind en wordt geconformeerd aan wet- en regelgeving.

Lees meer ▶
Seris_Aaddevries

Aad de Vries nieuwe algemeen directeur SERIS Group Nederland

SERIS Group heeft per 1 januari Aad de Vries benoemd tot algemeen directeur in Nederland. De SERIS Group is actief in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg en had in 2012 driehonderd beveiligers in dienst. Het was daarmee de zesde grootste beveiligingsdienstverlener van Nederland.

Lees meer ▶

HondenBrigade

Kyanda Security is een door het ministerie van Veiligheid en Justitie goedgekeude beveiligingsorganisatie. De hondenbrigade van Kyanda Security is werkzaam door geheel Nederland en is inzetbaar op onder meer evenementen, objecten, winkels, media opdrachten, VIP-begeleiding en ontruimingen.

Lees meer ▶

247 Security ontvangt Keurmerk Beveiliging

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) heeft aan 247 Security het Keurmerk Beveiliging officieel uitgereikt. Het Keurmerk Beveiliging is een landelijke erkenning voor de kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee een beveiligingsbedrijf haar diensten verleend. Slechts één keer eerder behaalde een beveiligingsbedrijf boven het Noordzeekanaal deze certificering. In Nederland zijn negentig bedrijven met dit keurmerk.

Lees meer ▶

Nieuw adres 247 Security

247 Security heeft een nieuw adres. Het bedrijf is nu gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Lagedijk 1-3, 1541 KA te Koog aan de Zaan. Hier heeft het bedrijf de ruimte voor groei en kunnen relaties goed worden ontvangen. Het postadres blijft ongewijzigd: H.P. Berlagestraat 27, 1567 GK te Assendelft.

Lees meer ▶

Track4Care ARAS Security

Met het IP-systeem Track4Care van ARAS Security kunnen goederen of personen realtime worden gelokaliseerd en gevolgd. Door middel van de toegepaste draadloze techniek kan bij een alarm een exacte plaatsbepaling van het incident worden vastgesteld, waarna er direct actie kan worden ondernomen.

Lees meer ▶