Security-categorie: Portier/receptie

Trigion_jaarverslag

Trigion presteert goed in 2014 in krimpende markt

Trigion heeft een goed jaar achter de rug. Weliswaar daalde de omzet met 1,7 procent, maar die daling was aanzienlijk minder dan het marktgemiddelde. Dat kwam onder meer door uitbreiding van de dienstverlening bij (nieuwe) locaties van het COA, als gevolg van de toenemende instroom van asielzoekers.

Lees meer ▶
Westvlietbewaking

Westvlietbewaking blijft beveiligingspartner Hoogheemraadschap Delfland

Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft de objectbewaking, receptieservice, facilitaire ondersteuning, alarmopvolging en mobiele surveillance van al haar panden opnieuw uitbesteed aan Westvlietbewaking.

Lees meer ▶

Bijna helft organisaties heeft geen verantwoordelijke voor ontvangst

Ruim één op de drie (37 procent) bedrijven biedt haar gasten niets te drinken aan als zij op bezoek komen. Ruim een kwart (26 procent) van de bedrijven geeft haar bezoekers zelfs helemaal niets bij een bezoek, dus ook geen lectuur of informatie over het bedrijf. In veel gevallen is niemand specifiek verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers. Dit blijkt uit onderzoek van hospitalityorganisatie Welkom! naar gastvrijheid van Nederlandse organisaties.

Lees meer ▶
Trigion_hostessesHoogcat

Ruim zevenhonderd medewerkers Trigion inmiddels getraind in hostmanship

Ruim zevenhonderd medewerkers van Trigion hebben de workshop hostmanship gevolgd sinds moederbedrijf Facilicom Services Group ruim 2,5 geleden begon met een omvangrijk programma om medewerkers te trainen in hostmanship. Sinds 2011 zijn meer dan vierduizend Facilicom-medewerkers nu getraind in hostmanship.

Lees meer ▶

Helft Nederlanders ergert zich aan onduidelijkheid bij ontvangst organisatie

Onduidelijke informatie bij de ontvangst is voor Nederlanders de grootste ergernis bij een bedrijfsbezoek. De helft ergert zich als er bij aankomst bij een bedrijf niemand is om vragen aan te stellen of als onduidelijk is waar zij naartoe moeten. Dit blijkt uit onderzoek van hospitalityorganisatie Welkom! onder duizend werkende Nederlanders.

Lees meer ▶
Seris_Aaddevries

Aad de Vries nieuwe algemeen directeur SERIS Group Nederland

SERIS Group heeft per 1 januari Aad de Vries benoemd tot algemeen directeur in Nederland. De SERIS Group is actief in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg en had in 2012 driehonderd beveiligers in dienst. Het was daarmee de zesde grootste beveiligingsdienstverlener van Nederland.

Lees meer ▶
CBO_Xandrion

Xandrion en Centraal Beveiligings Orgaan tekenen overeenkomst

Xandrion en het Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) hebben op 26 februari een overeenkomst getekend. Als inkoopnetwerk kan Xandrion haar negenhonderd leden het voordeel van collectief inkopen bieden. CBO biedt de leden hierbij hoogstaande landelijke beveiligingdiensten aan middels de 21 vestigingen in Nederland.

Lees meer ▶
Trigion_Beveiligers

NRG kiest opnieuw Trigion als beveiligingspartner

Het terrein van de Nuclear Research & consultancy Group (NRG) in Petten wordt ook de komende vijf jaar beveiligd door Trigion Beveiliging. Trigion was de afgelopen jaren al verantwoordelijk voor de beveiligingsdiensten in Petten.

Lees meer ▶

Naamswijziging ANVD en Perfect Security in SERIS Group

De beveiligingsbedrijven ANVD en Perfect Security gaan verder onder de naam SERIS Group. De komende periode richt SERIS Group zich op de verdere integratie van beide bedrijven en het bouwen van een organisatiestructuur voor de toekomst. SERIS Group zal de Nederlandse eigenheid van beide bedrijven behouden.

Lees meer ▶

Groningen Airport Eelde kiest voor Securitas

Securitas en Groningen Airport Eelde hebben een driejarig contract afgesloten voor de beveiliging van de luchthaven, waarvan twee jaar optioneel. Sinds 1 april werken zestien beveiligers op de luchthaven, waaronder een aantal met gecombineerde functies van brandweerman en beveiliger.

Lees meer ▶

Securitas verzorgt totaalbeveiliging voor FMO

Securitas is vanaf april verantwoordelijk voor de totale beveiliging van de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden N.V. (FMO) uit Den Haag. Afgelopen maandag tekenden beide partijen een contract voor vijf jaar. FMO besteedt de volledige beveiliging uit aan Securitas. Dit betekent dat Securitas het beveiligingsvraagstuk uit handen neemt en bepaalt welke maatregelen en oplossingen noodzakelijk zijn om alle veiligheidsrisico’s af te dekken.

Lees meer ▶

Trigion blijft haven Den Helder beveiligen

Trigion blijft als beveiligingspartner van de gemeente Den Helder de Helderse haven beveiligen. Het contract wordt verlengd met een termijn van drie jaar en is het resultaat van een Europees aanbestedingstraject. Trigion was de afgelopen jaren al verantwoordelijk voor het beveiligen van de Helderse havenlocaties. Na een uitgebreid aanbestedingstraject heeft de gemeente Den Helder opnieuw besloten het contract aan Trigion te gunnen.

Lees meer ▶

Ministeries kiezen wederom voor Trigion voor beveiliging- en receptiediensten

Op dinsdag 13 maart heeft het inkoopcentrum van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) het grootste gedeelte van de interdepartementale aanbesteding beveiliging- en receptiediensten opnieuw aan Trigion gegund. De beveiligingsorganisatie behoudt daarmee een belangrijke opdrachtgever en langdurige partner. Omdat de lopende contracten voor beveiliging- en receptiediensten bijna verliepen, schreef het inkoopcentrum medio 2011 een aanbesteding uit voor FMHaaglanden en aanverwante ministeries.

Lees meer ▶

Consolidapp nu ook verkrijgbaar voor Android

Uitzend- en detacheringsorganisatie Consolid heeft zijn app nu ook ontwikkeld voor smartphones met een Android besturingssysteem. De app toont alle vacatures in het bestand van Consolid. De gebruiker kan zelf alerts instellen en ontvangt pushberichten bij nieuwe vacatures binnen het zelf ingestelde profiel. Deze service wordt ook via de website aangeboden en kent inmiddels vijfduizend gebruikers. Voor de bestaande app voor iPhone is een nieuwe update beschikbaar.

Lees meer ▶

Securitas neemt surveillancediensten van MPL over

Per 1 januari 2012 heeft Securitas de surveillance- en stationeringdiensten van MPL Beveiligingdiensten uit Barneveld overgenomen. De overname past bij de wereldwijde strategie van Securitas om zowel nationaal als internationaal uit te breiden op het gebied van mobiele surveillancediensten. MPL heeft een sterke dekking in met name Midden-Nederland. Op de foto Peter Lenters (MPL), Dennis Gähler (Securitas Mobile) en Marcel Lenters (MPL).

Lees meer ▶