Security-categorie: Brandbeveiliging

Trigion_MallNL

Trigion installeert sprinklerinstallatie in ‘Mall of the Netherlands’

Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg wordt de komende jaren omgebouwd tot ‘Mall of the Netherlands’, het grootste winkelcentrum van Nederland. Eigenaar Unibail-Rodamco investeert ruim een half miljard euro in het project en werkt samen met Trigion voor het creëren van veiligheid. Specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek hebben de opdracht verworven om een compleet nieuwe sprinklerinstallatie aan te leggen binnen het winkelcentrum.

Lees meer ▶
Trigion_Erik_VermaasLR_fotoaangeleverdTrigion

Vermaas nieuwe directeur Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Met ingang van maandag 5 juni is Erik Vermaas aangesteld als nieuwe directeur van Trigion Brand en Beveiligingstechniek. Daarmee krijgt deze business unit een directeur die vanuit zijn kennis en ervaring gaat bijdragen aan de technologische component binnen de integrale propositie van Trigion.

Lees meer ▶
SST-Beveiliging

SmartSD organiseert SST 2017 in Onderzeebootloods in Rotterdam

SmartSD organiseert op donderdag 1 juni de vierde editie van SST (Smart Security Technology) in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Tijdens dit evenement toont de distributeur samen met leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld.

Lees meer ▶
Detectomat_DEF

DEF Network neemt Duitse fabrikant Detectomat over

DEF Network, een onafhankelijke fabrikant van brandbeveiligingssystemen, heeft de overname gemeld van het Duitse bedrijf Detectomat, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en verkopen van branddetectiesystemen.

Lees meer ▶
Lobeco_SE

Lobeco maakt programma Stadium Experience 2017 bekend

Lobeco heeft het programma van de Stadium Experience 2017 bekendgemaakt. Beveiligingsinstallateurs kunnen in vier stadions van Eredivisieclubs nieuwe kansen en producten ontdekken die hen helpen business verder te ontwikkelen en inspiratie geven.

Lees meer ▶
PG-road17LR

PG Security Systems Roadshow op 13 juni

De jaarlijkse PG Security Systems Roadshow vindt plaats op dinsdag 13 juni bij Van der Valk Schiphol langs de A4. Tijdens de dag worden beveiligingsinstallateurs in enkele uren bijgepraat over de ontwikkelingen op beveiligingsgebied. Tevens vindt een beurs plaats en kan worden genetwerkt met andere securityprofessionals.

Lees meer ▶
ADI_EXPO_LR

ADI EXPO op 11 mei in Utrecht

ADI Global Distribution houdt op donderdag 11 mei de jaarlijkse ADI EXPO waar beveiligingsinstallateurs zich weer een hele dag kunnen laten informeren over de nieuwste producten en uiteenlopende seminars en live demonstraties kunnen bijwonen.

Lees meer ▶
Lobeco_SE

Lobeco organiseert Stadium Experience in vier stadions

Distributeur Lobeco Fire + Security organiseert komende maand de Stadium Experience voor beveiligingsinstallateurs, waarbij vier stadions uit de Eredivisie worden bezocht.

Lees meer ▶
BoschTalks17LR

Videobewaking en informatiebeveiliging centraal tijdens Bosch Talks

Het beveiligen van datatransmissie en opslag van camerabeelden was één van de onderwerpen tijdens het Bosch Talks partnerevent dat door Bosch Security Systems op donderdag 20 april werd georganiseerd in Hilvarenbeek. Bosch maakt hiervoor onder meer gebruik van de in de camera’s ingebouwde Trusted Platform Module, een ‘kluis’ waarin alle informatie beveiligd is opgeslagen.

Lees meer ▶
Hertek_lini

Hertek ontwikkelt projecteringsliniaal

Hertek heeft een unieke projecteringsliniaal ontwikkeld. Deze bevat naast de meerdere schaallinialen ook een geodriehoek, middelpuntsbepaling, cirkelmallen, passerfunctie en tabellen uit de NEN2535. Door de komst van dit multifunctioneel instrument wordt projecteren eenvoudiger.

Lees meer ▶