Security-categorie: Brandbeveiliging

Hertek_Expera

Hertek introduceert Expera brandmeldoplossing

Hertek introduceert Expera, een complete, kosteneffectieve en adresseerbare brandmeldoplossing die standaard ontruimingsalarm, volgend alarm en doormelding biedt. Hertek is ontwikkeld voor bijvoorbeeld scholen, restaurants, bedrijfs- en winkelpanden en kinderopvang- en zorglocaties waar een installateur de elektrotechnische installaties verzorgt. Het plug-and-play systeem is eenvoudig te installeren en zonder voorkennis automatisch programmeerbaar.

Lees meer ▶
Brand554

Unica en G4S bouwen Firesafety Experience Center voor zorgsector

Om de gebruikers van een ziekenhuis of zorgcentrum te laten meemaken wat er gebeurt bij brand bouwen Unica en G4S in Ede een Firesafety Experience Center. In de praktijk blijkt dat veel mensen niet weten hoe een sprinkler- of watermistinstallatie precies werkt en wat ze moeten doen als er brand uitbreekt.

Lees meer ▶
Firesense_Tecnofire

FireSense introduceert Tecnofire brandmeldcentrales

Tijdens de komende Amsterdam Security Expo in de RAI in Amsterdam van 31 oktober tot en met 2 november introduceert FireSense een compleet nieuwe lijn brandmeldcentrales van het merk Tecnofire.

Lees meer ▶
Metacon_OHD

Nieuwe brandwerende overheaddeur van Metacon

Metacon heeft een nieuw type brandwerende overheaddeur METACON OHD ECO EI(1) 60 / EW 60 ontwikkeld en succesvol laten testen. Het productaanbod van Metacon zal met deze deur worden uitgebreid. De maximaal leverbare dagmaten zijn 6675 x 5400 mm met een maximale oppervlakte van 24 vierkante meter.

Lees meer ▶
Trigion_MallNL

Trigion installeert sprinklerinstallatie in ‘Mall of the Netherlands’

Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg wordt de komende jaren omgebouwd tot ‘Mall of the Netherlands’, het grootste winkelcentrum van Nederland. Eigenaar Unibail-Rodamco investeert ruim een half miljard euro in het project en werkt samen met Trigion voor het creëren van veiligheid. Specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek hebben de opdracht verworven om een compleet nieuwe sprinklerinstallatie aan te leggen binnen het winkelcentrum.

Lees meer ▶
Trigion_Erik_VermaasLR_fotoaangeleverdTrigion

Vermaas nieuwe directeur Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Met ingang van maandag 5 juni is Erik Vermaas aangesteld als nieuwe directeur van Trigion Brand en Beveiligingstechniek. Daarmee krijgt deze business unit een directeur die vanuit zijn kennis en ervaring gaat bijdragen aan de technologische component binnen de integrale propositie van Trigion.

Lees meer ▶
SST-Beveiliging

SmartSD organiseert SST 2017 in Onderzeebootloods in Rotterdam

SmartSD organiseert op donderdag 1 juni de vierde editie van SST (Smart Security Technology) in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Tijdens dit evenement toont de distributeur samen met leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld.

Lees meer ▶
Detectomat_DEF

DEF Network neemt Duitse fabrikant Detectomat over

DEF Network, een onafhankelijke fabrikant van brandbeveiligingssystemen, heeft de overname gemeld van het Duitse bedrijf Detectomat, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en verkopen van branddetectiesystemen.

Lees meer ▶
Lobeco_SE

Lobeco maakt programma Stadium Experience 2017 bekend

Lobeco heeft het programma van de Stadium Experience 2017 bekendgemaakt. Beveiligingsinstallateurs kunnen in vier stadions van Eredivisieclubs nieuwe kansen en producten ontdekken die hen helpen business verder te ontwikkelen en inspiratie geven.

Lees meer ▶
PG-road17LR

PG Security Systems Roadshow op 13 juni

De jaarlijkse PG Security Systems Roadshow vindt plaats op dinsdag 13 juni bij Van der Valk Schiphol langs de A4. Tijdens de dag worden beveiligingsinstallateurs in enkele uren bijgepraat over de ontwikkelingen op beveiligingsgebied. Tevens vindt een beurs plaats en kan worden genetwerkt met andere securityprofessionals.

Lees meer ▶