Security-categorie: Brandbeveiliging

Hertek_NoodverlichtingSeriesLR

Hertek breidt assortiment noodverlichting uit met Series 2

Hertek introduceert ‘Series 2′ noodverlichting, een vernieuwd assortiment ontworpen vanuit de wensen van de markt en voorzien van de nieuwste technieken. Met als eindresultaat noodverlichtingsproducten met een lager energieverbruik en langere levensduur waardoor de Total Cost of Ownership verder is verlaagd.

Lees meer ▶
TragterGroep

Tragter Groep neemt opleidingen van T-ISS over

Tragter Groep neemt per 1 januari 2018 brandbeveiliging en BHV-opleidingen van T-ISS uit Dinxperlo over. Het landelijk opererende bedrijf uit Neede is sinds 2008 bekend om haar totale ontzorgingspakket op het gebied van veiligheid. Door deze overname wordt de positie van Tragter Groep in het oosten van Nederland verder verstevigd.

Lees meer ▶
SmartSD_nieuwkantoor

Nieuw kantoor SmartSD in Breda

De Nederlandse vestiging van SmartSD gaat verhuizen van Gilze naar Breda. De distributeur is ruim vier jaar gevestigd op de huidige locatie in Gilze. Door de voortdurende groei die het bedrijf doormaakt is het huidige kantoor te klein geworden.

Lees meer ▶
Hertek_Expera

Hertek introduceert Expera brandmeldoplossing

Hertek introduceert Expera, een complete, kosteneffectieve en adresseerbare brandmeldoplossing die standaard ontruimingsalarm, volgend alarm en doormelding biedt. Hertek is ontwikkeld voor bijvoorbeeld scholen, restaurants, bedrijfs- en winkelpanden en kinderopvang- en zorglocaties waar een installateur de elektrotechnische installaties verzorgt. Het plug-and-play systeem is eenvoudig te installeren en zonder voorkennis automatisch programmeerbaar.

Lees meer ▶
Brand554

Unica en G4S bouwen Firesafety Experience Center voor zorgsector

Om de gebruikers van een ziekenhuis of zorgcentrum te laten meemaken wat er gebeurt bij brand bouwen Unica en G4S in Ede een Firesafety Experience Center. In de praktijk blijkt dat veel mensen niet weten hoe een sprinkler- of watermistinstallatie precies werkt en wat ze moeten doen als er brand uitbreekt.

Lees meer ▶
Firesense_Tecnofire

FireSense introduceert Tecnofire brandmeldcentrales

Tijdens de komende Amsterdam Security Expo in de RAI in Amsterdam van 31 oktober tot en met 2 november introduceert FireSense een compleet nieuwe lijn brandmeldcentrales van het merk Tecnofire.

Lees meer ▶
Metacon_OHD

Nieuwe brandwerende overheaddeur van Metacon

Metacon heeft een nieuw type brandwerende overheaddeur METACON OHD ECO EI(1) 60 / EW 60 ontwikkeld en succesvol laten testen. Het productaanbod van Metacon zal met deze deur worden uitgebreid. De maximaal leverbare dagmaten zijn 6675 x 5400 mm met een maximale oppervlakte van 24 vierkante meter.

Lees meer ▶
Trigion_MallNL

Trigion installeert sprinklerinstallatie in ‘Mall of the Netherlands’

Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg wordt de komende jaren omgebouwd tot ‘Mall of the Netherlands’, het grootste winkelcentrum van Nederland. Eigenaar Unibail-Rodamco investeert ruim een half miljard euro in het project en werkt samen met Trigion voor het creëren van veiligheid. Specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek hebben de opdracht verworven om een compleet nieuwe sprinklerinstallatie aan te leggen binnen het winkelcentrum.

Lees meer ▶
Trigion_Erik_VermaasLR_fotoaangeleverdTrigion

Vermaas nieuwe directeur Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Met ingang van maandag 5 juni is Erik Vermaas aangesteld als nieuwe directeur van Trigion Brand en Beveiligingstechniek. Daarmee krijgt deze business unit een directeur die vanuit zijn kennis en ervaring gaat bijdragen aan de technologische component binnen de integrale propositie van Trigion.

Lees meer ▶
SST-Beveiliging

SmartSD organiseert SST 2017 in Onderzeebootloods in Rotterdam

SmartSD organiseert op donderdag 1 juni de vierde editie van SST (Smart Security Technology) in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Tijdens dit evenement toont de distributeur samen met leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld.

Lees meer ▶