Security-categorie: Brandbeveiliging

Hertek_lustester _LR

Lustester van Hertek reduceert tijd- en faalkosten voorafgaand

Hertek introduceert de lustester ter controle van de brandmeldlus en -componenten voorafgaand aan de inbedrijfstelling van een brandmeldinstallatie. Het gebruik van de lustester voorkomt faalkosten en levert een tijdsbesparing op.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
fireray-one-header

Nieuwe Fireray beamdetector bij NSC Beveiligingstechniek

De Fireray One is een beamdetector die zichzelf uitlijnt zonder speciale gereedschappen of kennis die nodig is voor installatie en bediening. De Fireray One is een stand-alone beamdetector met een zeer hoog installatiegemak.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBoschLR

Voortvarende start nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018

De nieuwe vakbeurs voor beveiligingsinstallateurs SecurityLIVE kent een voortvarende start. Distributeurs, meldkamers en fabrikanten tonen op woensdag 30 en donderdag 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch twee dagen lang de nieuwste technologie en ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiliging. De beurs biedt installateurs de kans zich te informeren over de nieuwste producten en diensten op de markt en inspirerende seminars over praktische vraagstukken bij te wonen. Dit alles in een gemoedelijke ambiance met volop gelegenheid om te netwerken.

Lees meer ▶
Hertek_projecteringswijzer554

Hertek ontwikkelt projecteringswijzer noodverlichting

Met de projecteringswijzer noodverlichting introduceert Hertek een nieuwe manier voor het projecteren van noodverlichtingsinstallaties. De gratis projecteringswijzer maakt voor iedere situatie de bepalende criteria snel inzichtelijk en is daarmee een onmisbaar hulpmiddel voor iedere E-installateur.

Lees meer ▶
Hertek_NoodverlichtingSeriesLR

Hertek breidt assortiment noodverlichting uit met Series 2

Hertek introduceert ‘Series 2′ noodverlichting, een vernieuwd assortiment ontworpen vanuit de wensen van de markt en voorzien van de nieuwste technieken. Met als eindresultaat noodverlichtingsproducten met een lager energieverbruik en langere levensduur waardoor de Total Cost of Ownership verder is verlaagd.

Lees meer ▶
TragterGroep

Tragter Groep neemt opleidingen van T-ISS over

Tragter Groep neemt per 1 januari 2018 brandbeveiliging en BHV-opleidingen van T-ISS uit Dinxperlo over. Het landelijk opererende bedrijf uit Neede is sinds 2008 bekend om haar totale ontzorgingspakket op het gebied van veiligheid. Door deze overname wordt de positie van Tragter Groep in het oosten van Nederland verder verstevigd.

Lees meer ▶
SmartSD_nieuwkantoor

Nieuw kantoor SmartSD in Breda

De Nederlandse vestiging van SmartSD gaat verhuizen van Gilze naar Breda. De distributeur is ruim vier jaar gevestigd op de huidige locatie in Gilze. Door de voortdurende groei die het bedrijf doormaakt is het huidige kantoor te klein geworden.

Lees meer ▶
Hertek_Expera

Hertek introduceert Expera brandmeldoplossing

Hertek introduceert Expera, een complete, kosteneffectieve en adresseerbare brandmeldoplossing die standaard ontruimingsalarm, volgend alarm en doormelding biedt. Hertek is ontwikkeld voor bijvoorbeeld scholen, restaurants, bedrijfs- en winkelpanden en kinderopvang- en zorglocaties waar een installateur de elektrotechnische installaties verzorgt. Het plug-and-play systeem is eenvoudig te installeren en zonder voorkennis automatisch programmeerbaar.

Lees meer ▶
Brand554

Unica en G4S bouwen Firesafety Experience Center voor zorgsector

Om de gebruikers van een ziekenhuis of zorgcentrum te laten meemaken wat er gebeurt bij brand bouwen Unica en G4S in Ede een Firesafety Experience Center. In de praktijk blijkt dat veel mensen niet weten hoe een sprinkler- of watermistinstallatie precies werkt en wat ze moeten doen als er brand uitbreekt.

Lees meer ▶