Security-categorie: Brandblusmiddelen

KG_Unica_StatX

Unica Fire Safety en K&G Groep sluiten partnerschap voor Stat-X blusaerosol

Unica Fire Safety en K&G Groep hebben begin november een partnerovereenkomst gesloten voor de levering van Stat-X blusaerosol systemen. Unica wordt daarmee één van een select aantal leveranciers van Stat-X aerosol blusmiddelen in Nederland.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
paraat_nieuwkantoor

Paraat opent nieuw kantoor in Nieuw-Vennep

Paraat heeft vrijdag de nieuwe vestiging in Nieuw-Vennep officieel geopend. Het bedrijf verhuisde al in juli na twintig jaar uit Aalsmeer, maar vierde de opening van het nieuwe pand pas afgelopen week.

Lees meer ▶
Hi-Safe_LogoNEW

Hi-Safe nieuwe naam van Hi-Safe Systems

Hi-Safe is de nieuwe naam van Hi-Safe Systems. Het bedrijf heeft tevens een nieuw logo en huisstijl, waarmee de familieband en de gebundelde expertise binnen de Hertek Groep beter wordt uitgedrukt.

Lees meer ▶
C-tec_zfp

C-Tec toont uitgebreid aanbod brandbeveiliging op SSA 2015

C-Tec exposeert dit jaar voor het eerst op Safety & Security Amsterdam (SSA), dat van 22 tot en met 24 september plaatsvindt in Amsterdam RAI. Te zien zijn onder meer het XFP adresseerbare brandpaneel (1-8 lussen) van C-Tec met het nieuwe CAST-protocol en ZFP touchscreen voor de bediening. Ook nieuw is een EN54-13 conform conventioneel brandalarmsysteem.

Lees meer ▶
Sensetek_Blazecut1

SenseTek officieel importeur BlazeCut blussystemen

SenseTek is sinds enige tijd de officiële importeur van de blussystemen van BlazeCut. Deze systemen zijn geschikt voor het automatisch blussen van kleine compartimenten zoals schakel- en meterkasten, motorruimtes van voertuigen en serverracks.

Lees meer ▶
SK min def

Grote safety-opdracht voor Defensie

SK FireSafety Group, Hefas Branddetectie en Opgeleid Persoon hebben in nauwe onderlinge samenwerking de overheidsopdracht verkregen voor het preventief en correctief onderhoud van brandmeld-, ontruimingsalarm-, sprinkler-, blusgas- en noodverlichtingsinstallaties; inclusief 24/7 storingsdienst op diverse militaire objecten in Nederland.

Lees meer ▶
???????????????????????????????

Saval Safety Day

Op 25 oktober hield Saval de Safety Day, waarbij relaties een kijkje achter de schermen kregen. Er werd gesproken over duurzame (brand)veiligheid en verschillende veiligheidsopleidingen.

Lees meer ▶
Prymos spuitbus 3D duo NL

Brandblusser in spuitbusformaat

De nieuwe schuimbrandblussers van Prymos zien eruit en zijn even gemakkelijk te hanteren als een bus haarlak, maar kunnen de meest voorkomende branden in enkele seconden bestrijden, terwijl de schade voor de omgeving tot een minimum beperkt blijft.

Lees meer ▶

Samenwerking Hefas en SK FireSafety

SK FireSafety Group en Hefas Branddetectie gaan samen oplossingen leveren om mensen en gebouwen beter te beschermen tegen brand en daaraan gerelateerde calamiteiten. Door het integreren van elkaars producten en kennis kunnen de specialisten in brandbeveiliging slimmere oplossingen ontwikkelen en leveren. Deze zijn ook in kortere tijd te installeren en hebben minder onderhoud nodig. Deze intensieve samenwerking past in de strategische ontwikkeling van beide bedrijven.

Lees meer ▶