Security-categorie: Diversen

Zenitel_nieuwespeakers

Nieuwe generatie IP-speakers van Zenitel

Zenitel heeft vijf nieuwe IP-luidsprekers gepresenteerd die intelligente tweerichtingscommunicatie bieden en gebruikers in staat stellen te horen en gehoord te worden en in elke situatie begrepen te worden.

Lees meer ▶
PG_iot

PG Security Systems introduceert Nearity audio- en videosystemen

PG Security Systems heeft het assortiment uitgebreid met de audio- en videosystemen van Nearity. Van 360 graden speakers met een sublieme geluidsverwerking, webcams van 2MP tot 8MP kwaliteit en zogenoemde All-In-One solutions met een camera, microfoon en speaker om alle facetten van online communicatie op de juiste manier te ondersteunen.

Lees meer ▶
Tilburg_stadion

ADI Benelux Expo op 21 oktober in Tilburg

ADI kondigt de eerste ADI Expo aan in anderhalf jaar. Op 21 oktober zijn in het Willem II Stadion in Tilburg de nieuwste producten en diensten te zien van toeleveranciers van de distributeur.

Lees meer ▶
SmartSD_app

SmartSD België verhuist naar Merchtem

SmartSD betrekt met ingang van 1 maart een nieuw kantoor in Merchtem (België). De Belgische vestiging was bijna negen jaar gevestigd in Wilrijk. Door de voortdurende groei van het bedrijf is dit kantoor te klein geworden.

Lees meer ▶
ARAS_plasmamade-ckit

ARAS Security introduceert PlasmaMade Air Cleaner voor luchtreiniging

ARAS Security heeft het COVID KIT assortiment uitgebreid met de PlasmaMade Air Cleaner. De gepatenteerde PlasmaMade technologie kan realtime in korte tijd de aerosolendruk verlagen tot een vrijwel steriel niveau.

Lees meer ▶
Smartsd_Tracker

Persoonlijke tracker met controle voor social distancing

De GH5200 van Teltonika is een autonome, persoonlijke tracker met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit. De tracker kan ook ingezet worden voor het bewaken van de 1,5 meter social distancing voor covid-19.

Lees meer ▶
JHS_Sanysafe1

JHS Nederland levert Sany Safe voor ontsmetting van de omgeving

Met de introductie van Sany Safe heeft AVS Electronics een nieuw en zeer krachtig wapen ontwikkeld tegen de verspreiding van virussen zoals covid-19 (coranavirus) en bacteriën.

Lees meer ▶
Wiltec_2

Wiltec komt met pakketten om veilig te kunnen werken in 1,5 meter-economie

Het Udense bedrijf Wiltec, specialist op het gebied van veilig, comfortabel en efficiënt werken, heeft een full service concept ontwikkeld om bedrijven, zorginstellingen en winkels te helpen om zich toekomstbestendig te maken voor de 1,5-meter-economie.

Lees meer ▶
Nedap_CheckOutAntenna

Geïntegreerde kassa-oplossing Nedap voor supermarkten

De Checkout Antenne van Nedap is een speciaal voor supermarkten ontwikkeld artikelbeveiligingssysteem (EAS) dat volledig is geïntegreerd in het kassameubel. Het nieuwe systeem draagt bij aan een prettige winkelervaring, doordat het alarmstress bij zowel medewerkers als klanten vermindert.

Lees meer ▶
Hertek_noodverlichtingLR

Hertek breidt assortiment noodverlichting uit

Hertek heeft het assortiment noodverlichting uitgebreid met een centrale noodverlichtingsoplossing voor omvangrijke gebouwen. Het HBN6000 centraal batterijsysteem is een geavanceerde noodverlichtingsoplossing met uitgebreide mogelijkheden en onderstations waarmee op de aanleg van functiebehoud bekabeling wordt gereduceerd.

Lees meer ▶
Nedap_Chrome-LPAcademyfotoaangeleverddoorNedap

Nedap opent RFID Loss Prevention Academy

Nedap heeft de RFID Loss Prevention Academy geopend. Dit is een online leeromgeving, die bestaat uit gratis cursussen, studiegidsen en vaardigheidstoetsen. De Academy moet retailers helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, testen van kennis en aantonen van hun expertise op het gebied van dervingspreventie op basis van RFID-technologie.

Lees meer ▶
Bavak_handgun_500

Synapse Technology sluit partnership met Bavak

Synapse Technology Corporation heeft een partnerschap gesloten met Bavak, waarmee het wereldwijde bereik van Synapse aanzienlijk is uitgebreid. De distributeur zal het Syntech ONE-platform van het bedrijf verkopen en ondersteunen voor toepassingen zoals luchtvaartbeveiliging, grensbeveiliging en bescherming van vitale infrastructuur.

Lees meer ▶

KPN integreert alle securitydiensten in KPN Security

Onder de naam KPN Security heeft KPN zijn securityorganisaties samengevoegd. Hiertoe behoren naast KPN Security Services ook de securitydiensten van de in 2017 overgenomen bedrijven DearBytes en QSight IT.

Lees meer ▶
Nedap_AmericaTodayStoreContent_PR_fotoaangeleverddoorNedap

America Today kiest voor RFID-oplossing van Nedap

Fashion retailer America Today, onderdeel van Coolinvestments, heeft besloten om in haar 69 winkels in de Benelux de !D Cloud RFID software van Nedap te gaan implementeren om de voorraadnauwkeurigheid structureel te verhogen en daarmee productbeschikbaarheid te garanderen. De roll-out staat gepland voor de tweede helft van 2019.

Lees meer ▶
Hisafe_Fikekantoor

Fike kiest voor Hi-Safe als distributeur in Nederland

Fike heeft Hi-Safe, specialist in blusgas- en explosieonderdrukkingsoplossingen, aangesteld als distributeur voor Nederland. Hi-Safe neemt per direct het actieve beveiligingsassortiment van Fike op in haar uitgebreide portfolio.

Lees meer ▶