Security-categorie: Diversen

G4S_Trainingslocatie Amsterdam

G4S Training en Safety verhuist trainingslocatie naar Amsterdam

G4S Training en Safety verhuist naar een nieuw trainingscentrum in Amsterdam, na ruim achttien jaar te zijn gevestigd in Zaandam. De verhuizing is het gevolg van de groeiende dienstverlening.

Lees meer ▶
Smartsd_stidaward

SmartSD Great Premium Partner 2023 van STid

SmartSD heeft de Great Premium Partner 2023 Award van STid ontvangen. De award werd woensdag uitgereikt door François Gitz, Sales Director Benelux en DACH van STid aan Rob Göbbels, Product Manager bij SmartSD.

Lees meer ▶
Smartsd_pulsar_patch

Compacte patchkasten voor wandmontage van Pulsar bij SmartSD

Pulsar heeft een complete serie van compacte 19″ patchkasten die aan de wand kunnen worden bevestigd. In deze patchkasten kunnen alle basisonderdelen van een installatie worden gemonteerd.

Lees meer ▶
Ajax_LifeQuality

Ajax Systems presenteert LifeQuality voor het bewaken van de luchtkwaliteit

Met LifeQuality heeft Ajax Systems een slimme monitor ontwikkeld voor het bewaken van de luchtkwaliteit die nauwkeurige metingen op medisch niveau combineert met professionele beveiligingstechnologieën. Het apparaat geeft gebruikers gegevens over koolstofdioxidevervuiling, temperatuur en vochtigheidsgraad en helpt apparaten te automatiseren volgens deze indicatoren.

Lees meer ▶
Hikvision_digsig

Output distributeur audiovisuele producten van Hikvision

Output uit Den Bosch is distributeur geworden van diverse audiovisuele producten van Hikvision, zoals displays, interactieve schermen, LED walls en mobiele LED oplossingen.

Lees meer ▶
ABB_Movion

Nieuwe serie noodverlichting Movion biedt eenvoudige installatie en onderhoud

De modulaire armaturen uit de nieuwe serie noodverlichting Movion van VanLien/ABB Noodverlichting zijn eenvoudig te installeren en onderhouden. De serie is ontworpen voor commerciële omgevingen zoals kantoren, scholen, restaurants en hotels.

Lees meer ▶
Sewosy_eflex

Elegante en krachtige EFLEX kabelovergang van Sewosy

De kabelovergang EFLEX van Sewosy biedt naast zijn oorspronkelijke functie, de transmissie van stroom, nog vele andere voordelen. Het design met het unieke diamanttextuur van de kapjes wordt gecombineerd met de kracht van het roestvrijstalen veer.

Lees meer ▶
Trigion_brandpreventie

Trigion Brand- en beveiligingstechniek verkoopt Trigion Safety Opleidingen

Instituut voor Veiligheid & Milieu (IVM) heeft eind juni alle activiteiten van Trigion Safety Opleidingen (TSO), een onderdeel van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek, overgenomen.

Lees meer ▶
ARAS_Qumea

ARAS Security introduceert slimme privacyvriendelijke sensor Qumea op vakbeurs Zorg & ICT

ARAS Security introduceert tijdens de vakbeurs Zorg & ICT in Utrecht de slimme sensoren van Qumea. Deze kunnen zonder video detecteren of een cliënt in bed ligt, het bed verlaten heeft of gevallen is, zonder dat de privacy in het geding komt.

Lees meer ▶
Checkpoint_RFmetal

Nieuw RF-label Checkpoint voor artikelbeveiliging van producten in metaalhoudende verpakkingen

Checkpoint Systems heeft het RF Metal label ontwikkeld voor elektronische artikelbeveiliging van verpakkingen waarin metaalhoudende producten zijn verwerkt. Producten zoals verfblikken, boren en moersleutels, maar ook voedsel- en schoonheidsproducten die zijn verpakt in metaalhoudende verpakkingen zoals folie en blikjes, zijn moeilijk te beschermen.

Lees meer ▶
Deraat_locker

De Raat Security Products levert slimme lockersystemen Blinkaspace van Oxolutions

De Raat Security Products heeft het assortiment uitgebreid met de lockersystemen Blinkaspace van Oxolutions. Door op een slimme manier de toepassing van lockerkast, slot en software te configureren kan nagenoeg iedere gewenste werkwijze gerealiseerd worden.

Lees meer ▶
SmartSD_Elbac

SmartSD levert kwalitatieve laagstroomkabels van elbaC Cable

SmartSD is sinds kort leverancier van elbaC Cable. Deze Franse fabrikant is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwalitatieve laagstroomkabels.

Lees meer ▶
Bosch_ADI_vei

Veiligheids- en communicatieproducten van Bosch Building Technologies nu ook verkrijgbaar via ADI Global Distribution in Benelux

De Commercial Audio en Public Address-producten (CA/AP) van Bosch Security & Safety Systems, onderdeel van Bosch Building Technologies, zijn in de Benelux nu ook beschikbaar bij ADI Global Distribution.

Lees meer ▶
SmartSD_neomounts

Wandsteunen voor monitoren van Neomounts bij SmartSD

Neomounts introduceert een nieuwe serie wandsteunen met vlakke, kantelbare en full motion modellen. De WL30- en WL35 modellen zijn voorzien van een geïntegreerde waterpas en een magnetisch pull & release systeem voor eenvoudige montage.

Lees meer ▶
ADI_Hanwha1

Hanwha Techwin ADI Supplier Partner of the Year voor EMEA

ADI Global Distribution heeft de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Supplier Awards. Hanwha Techwin kreeg de award toegekend als Supplier Partner of the Year in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Lees meer ▶