Security-categorie: Beveiligingsadvies

SVBB_S2

Samenwerking Smits van Burgst Beveiliging en S2 in anti-terrorisme maatregelen

Smits van Burgst Beveiliging (SvBB) en S2 Safety & Intelligence Institute (S2) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de advisering in beveiligingsprojecten wereldwijd.

Lees meer ▶

Bedrijven twee keer zo grote kans slachtoffer te worden cybercriminaliteit

Bedrijven lopen op het gebied van cybercriminaliteit dubbel risico. Niet alleen de systemen van de organisatie en de werknemers kunnen slachtoffer worden van een cybercrimineel: ook privé lopen de medewerkers grote risico’s. Die privérisico’s kunnen een bedrijf behoorlijke schade toebrengen.

Lees meer ▶
SecurityProjects_oprichting

Security Projects nieuw adviesbureau in riskmanagement

De consultancy organisaties SMART Security Consultancy en SecuritySupport fuseren op 1 februari tot de nieuwe organisatie Security Projects. Sherman Bonofacio, eigenaar van SMART Security Consultancy, en Ton Vink, eigenaar van SecuritySupport, zijn in 2012 een samenwerking aangegaan inzake hun gemeenschappelijke dienstverlening riskmanagementconsultancy.

Lees meer ▶

Steeman Consultancy sales agent LaSmo Security

Per 1 november is Steeman Consultancy als sales agent van LaSmo Security Solutions verantwoordelijk voor de regio Zuid-West Nederland. Ivar Steeman was geruime tijd werkzaam bij ASB-Security en heeft ruime ervaring met het leveringsprogramma.

Lees meer ▶

Falsehood Control: trainingen op het gebied van leugenherkenning

CheckMate Security Management heeft Falsehood Control als specialisme toegevoegd aan de bestaande dienstverlening. Onder deze naam worden trainingen en workshops op het gebied van leugenherkenning aangeboden. Doel van de trainingen is om mogelijke leugens te leren detecteren aan de hand van non-verbale signalen en de mogelijke leugenaar op natuurlijke wijze te verleiden tot het spreken van de waarheid.

Lees meer ▶

Nieuw kantoor 1-Line Safety & Security Intermediairs

1-Line Safety & Security Intermediairs groeit hard. Reden om naar een groter pand te verhuizen. Het nieuwe adres is Zekeringstraat 46 in Amsterdam.

Lees meer ▶

Raaijmakers Risk Management toegelaten als particulier beveiligingsbedrijf

Raaijmakers Risk Management biedt naast beveiligingsadvies en interimmanagement nu ook operationele beveiligingsdiensten.

Lees meer ▶