Security-categorie: Inbraakbeveiliging

StamElektrotechniek

Prisma Beveiliging neemt Stam Elektrotechniek uit Zaandam over

Prisma Beveiliging, Prisma Bouwplaats Service en FireSense hebben Stam Elektrotechniek uit Zaandam overgenomen. Met de synergie-effecten die ontstaan zijn de bedrijven nog beter in staat om hun gezamenlijke klanten van dienst te zijn.

Lees meer ▶
Ksenia_lares-4.0

Ksenia smart home voice assistants bij Lobeco

Ksenia Lares 4.0 is uitgebreid met nieuwe functies en biedt nu volledige integratie met Google Home en Amazon Alexa.

Lees meer ▶
Nauta_Sistec-EurosafeES-370

Nauta Security vernieuwt Sistec Eurosafe ES I serie

Nauta Security heeft de Sistec EM en Eurosafe ES I series samengevoegd tot één kluis, waarbij het beste van beide kluizen is behouden. De vernieuwde kluisserie gaat verder onder de naam Sistec Eurosafe ES I, maar zal de maatvoering van de Sistec EM blijven voeren.

Lees meer ▶
Alphatronics_Unii1

Alphatronics presenteert nieuw inbraakdetectiesysteem UNii

Alphatronics heeft de UNii gepresenteerd als opvolger van de AlphaVision ML en XL inbraakdetectiesystemen. De UNii is ontwikkeld in samenwerking met (eind)gebruikers en past daardoor volgens de fabrikant naadloos bij de hedendaagse wensen in de markt. Voor installateurs biedt het nieuwe systeem installatiegemak, eenvoudige programmering en een modulaire architectuur. Voor eindgebruikers eenvoudige bediening en een esthetische vormgeving.

Lees meer ▶
Vanderbilt_Biometric reader release

Vanderbilt breidt aanbod uit met biometrische lezers

Vanderbilt heeft het portfolio uitgebreid met drie biometrische lezers van ZKTeco. Deze zijn volledig te integreren met de ACT Enterprise software voor toegangscontrole van Vanderbilt, vanaf versie 2.10 of latere versies.

Lees meer ▶
Ignis_dfsg

Dutch Fire Safety Group nieuwe bedrijfsnaam Ignis Systems

Ignis Systems heeft de bedrijfsnaam gewijzigd in Dutch Fire Safety Group. Hierin zijn ook de activiteiten van MMH Brandbeveiliging, Beheerder Brandmeld, Brandmeldinstallaties Nederland en Dutch Fire Safety People ondergebracht.

Lees meer ▶
Osec_Honeywell1

Osec breidt assortiment uit met luminAXS lezers en nieuwe detectoren van Honeywell

Osec heeft het assortiment uitgebreid met de Honeywell luminAXS lezers en diverse bijpassende accessoires. Binnenkort wordt ook het aanbod aan Honeywell-detectoren verbreed.

Lees meer ▶
Innstyle

Agenda: kennisevent Osec Exclusive op 30 oktober in Maarssen

Osec organiseert op woensdag 30 oktober in Maarssen Osec Exclusive, een inspirerend evenement voor beveiligingsinstallateurs. Op de beursvloer zijn de nieuwste producten van verschillende gerenommeerde door de distributeur vertegenwoordigde merken werkend te zien. Bezoekers kunnen direct vragen stellen aan de aanwezige deskundigen van de leveranciers en Osec.

Lees meer ▶
Ajax_hubplus

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Beveiligingsbedrijf RoSecure uit Rotterdam voegt het assortiment van Ajax Systems toe aan het portfolio van beveiligingsoplossingen.

Lees meer ▶
Multlock

Marenco wordt Mul-T-Lock Nederland

Marenco gaat vanaf 1 november verder onder de bedrijfsnaam Mul-T-Lock Nederland. Volgens het bedrijf is de naamswijziging een logische stap, aangezien de hoogwaardige sleuteloplossingen van Mul-T-Lock in de 35 jaar dat Marenco bestaat een solide basis vormen in het productportfolio van het bedrijf.

Lees meer ▶