Security-categorie: Inbraakbeveiliging

ADI_VisonicPM

Nieuwe draadloze Visonic PowerMaster PIR bij ADI Global Distribution

Visonic heeft de PowerMaster NEXT PG2 detectoren vervangen door een geheel nieuw model, de MP-802 PG2. Dit is een diervriendelijke draadloze PIR, die door het PET-lensje te verwijderen eveneens toepasbaar is voor huisdiervrije ruimten. Het detectiebereik is circa 12 meter.

Lees meer ▶
Genetec_Synergis_SALTO

Synergis van Genetec maakt beheer offline sloten SALTO Systems mogelijk

Synergis, het IP-toegangscontrolesysteem van het Security Center-platform van Genetec, kan nu de stand-alone batterijgevoede sloten van SALTO Systems beheren dankzij ondersteuning van de SALTO Virtual Network-technologie.

Lees meer ▶
Pyronix_Dead On554

Pyronix introduceert quad-zone PIR-detector Octopus DQ

Pyronix heeft met de nieuwe Octopus DQ een detector geïntroduceerd die kan worden geplaatst in iedere ruimte. De Octopus DQ benadert detectie op een andere manier: in plaats van meerdere detectoren onder verschillende hoeken te installeren om grote of lastig toegankelijke ruimtes te dekken, kan één detector worden geplaatst die alles van bovenaf in de gaten houdt.

Lees meer ▶
GJD_GS100

GJD neemt specialist in terreinbeveiliging Radiovisor over

GJD, fabrikant van professionele bewegingsdetectoren en LED-verlichting voor terreinbeveiliging, heeft Radiovisor overgenomen. Dit in infrarood detectietechnologie gespecialiseerde bedrijf levert onder meer de ‘Predator’-range actieve ATEX-gecertificeerde GS100 IR beams voor detectie van personen en voertuigen in ruige omgevingen. Deze detectoren zullen worden gefabriceerd door GJD in Engeland als uitbreiding op het uitgebreide aanbod aan terreinbeveiliging van GJD.

Lees meer ▶
SmartSD_Vanderbilt_act365

SmartSD en Vanderbilt introduceren ACT365

Distributeur SmartSD en Vanderbilt introduceren ACT365, een cloudbased toegangscontrolesysteem dat tijd- en plaatsonafhankelijk kan worden beheerd vanaf elk apparaat. Typische toepassingen zijn kleine tot middelgrote ondernemingen, nevenvestigingen, horeca, retail, sportcentra, bouwplaatsen, energie/telecom, afgelegen locaties en bedrijven met beperkte IT middelen.

Lees meer ▶
SST-Beveiliging

SmartSD organiseert SST 2017 in Onderzeebootloods in Rotterdam

SmartSD organiseert op donderdag 1 juni de vierde editie van SST (Smart Security Technology) in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Tijdens dit evenement toont de distributeur samen met leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld.

Lees meer ▶
SmartSD_Inimcloud

Veilige opslag van installatiedata in Inim cloud

Met de Inim cloud kan installatiedata worden opgeslagen in een sterk beveiligde kluis. Deze nieuwe functie van de Inim cloud levert opslagruimte waarin SmartLiving configuraties veilig kunnen worden opgeslagen en kunnen worden gedupliceerd van de ene naar de andere computer.

Lees meer ▶
Lobeco_SE

Lobeco maakt programma Stadium Experience 2017 bekend

Lobeco heeft het programma van de Stadium Experience 2017 bekendgemaakt. Beveiligingsinstallateurs kunnen in vier stadions van Eredivisieclubs nieuwe kansen en producten ontdekken die hen helpen business verder te ontwikkelen en inspiratie geven.

Lees meer ▶
CSL_Emizon

CSL neemt Emizon Networks over

CSL, dat diensten levert voor veilige verbindingen voor M2M (Machine to Machine) communicatie en IoT apparaten, heeft Emizon Networks overgenomen.

Lees meer ▶
NKM_keysafeLR

KeySafe mechanische sleutelkluis

De C600KS mechanische sleutelkluis is ontworpen na intensieve consultaties met eindgebruikers en experts uit de industrie en is gebaseerd op de in Groot-Brittannië bekende C500 sleutelkluis.

Lees meer ▶