Security-categorie: Inbraakbeveiliging

Lobeco_mbo

Nieuwe eigenaren voor Lobeco Fire + Security

Lobeco Group heeft nieuwe eigenaren. Bart Dewijn, Tim de Smedt en Richard Monster hebben samen alle aandelen overgenomen van Martin Roos, die in april op zijn 65ste de beveiligingssector vaarwel heeft gezegd.

Lees meer ▶
CSL_Dualcompro2

Nieuwe Dualcom Pro 2 Range van CSL

CSL heeft de nieuwe GradeShift Pro 2 en DigiAir Pro 2 gepresenteerd als vervanger van de voorgaande GradeShift Pro- en de DigiAir Pro varianten.

Lees meer ▶
Smartsd_riscospraak

4G module met voice voor LightSYS+ van Risco

De 4G module met voice voor LightSYS+ is vanaf nu beschikbaar bij SmartSD. De Risco plugin 4G GSM/GPRS module, met meerdere communicatiekanalen tegelijkertijd, maakt gebruik van 4G GPRS technologie en laat spraak toe door de technologie Voice over LTE. Het is compatibel met de LightSYS+ en is bestemd voor de kunststof behuizing.

Lees meer ▶
Nauta_Horlogekluis

Maatwerk designkluizen voor het opbergen van horloges, sieraden en andere kostbaarheden

Naast reguliere kluizen biedt Nauta Security ook maatwerk designkluizen voor onder andere het opbergen van horloges, sieraden en andere kostbaarheden.

Lees meer ▶
SmartSD_risco-nieuwe-metalen-behuizing

SmartSD levert nieuwe metalen behuizing voor LightSYS+ van RISCO

SmartSD levert als eerste distributeur de nieuwe metalen behuizing van de LightSYS+ van RISCO. Deze metalen behuizing is een robuuste oplossing voor gebruikers die zoeken naar een stevige ‘look & feel’ van hun LightSYS+ centrale.

Lees meer ▶
Lobeco_KNX interface

Nieuwe KNX interface voor UltraSync-systemen

De NXG-KNX is een KNX-gateway voor de UltraSync systemen NetworXConnect, xGen en ZeroWire. Het maakt bi-directionele communicatie mogelijk tussen het alarmsysteem en een KNX domoticasysteem via ethernet.

Lees meer ▶
Lobeco_Mifare_Networx

Lobeco presenteert NXG keypad met Mifare-lezer

Lobeco Fire + Security heeft de release aangekondigd van de nieuwe deurtoegangsfunctionaliteit voor de NetworXConnect systemen. De NXG-1832-EUR en NXG-1833-EUR keypads met geïntegreerde Mifare-lezers bieden de mogelijkheid om verschillende handelingen uit te voeren aan de hand van een kaart of tag.

Lees meer ▶
EVVA_kant

EVVA breidt productie in Wenen verder uit

EVVA heeft de vestiging aan de Wienerberg in Wenen uitgebreid. De uitbreiding van de productie werd noodzakelijk door het plaatsgebrek dat al enkele jaren bestond.

Lees meer ▶
SmartSD_nieuwkantoor

SmartSD versterkt positie in Frankrijk door overname France Sécurité Distribution

Met ingang van 1 januari 2022 versterken SmartSD en FSD, France Sécurité Distribution, hun marktpositie in Frankrijk door een fusie met elkaar aan te gaan. SmartSD en FSD zijn beide unieke spelers op de Franse en de internationale markt in de sector van de elektronische beveiliging.

Lees meer ▶
Ajax_fibra

Ajax introduceert nieuwe hybride productlijn Fibra

Tijdens het special online event dat werd gehouden op donderdag 2 december, heeft Ajax Fibra gelanceerd. De Fibra productlijn is opgebouwd uit een reeks bedrade componenten en de Hub hybride centrale. Naast de nieuwe bedrade componenten, kunnen ook alle draadloze componenten van Ajax rechtstreeks aan de Fibra centrale, de Hub Hybrid, worden gekoppeld.

Lees meer ▶
PG_Honeywell_MaxProIntrusion

PG Security Systems introduceert MaxPro Intrusion serie van Honeywell

PG Security Systems introduceert de inbraakcentrales van de Honeywell MAXPRO Intrusion serie, die een volledig geintegreerde oplossing vormen voor toegangscontrole en inbraakdetectie.

Lees meer ▶
Lobeco_KseniaSecureWeb

Ksenia vernieuwt SecureWeb-portal en app

De vernieuwde SecureWeb-portal en app van Ksenia bieden volledige controle met de mogelijkheid om alle geïnstalleerde beveiligings- en domoticasystemen in realtime te bewaken en actie te ondernemen, zelfs op grote afstand.

Lees meer ▶
CSL_Roaming_SIM_Router

Nieuwe CSL router met roaming SIM’s

CSL heeft een nieuwe router ontwikkeld met een single of dual roaming SIM’s. De standaard single-SIM variant is uitgerust met een roaming WorldSIM met de meest voordelige bundel. De meer geavanceerde dual-SIM variant heeft twee netwerk onafhankelijke roaming WorldSIMs.

Lees meer ▶
A2B Berende

A2B Security neemt Berende Inbraakbeveiliging over

A2B Security, met vestigingen in Helmond en Venray, heeft branchegenoot Berende Inbraakbeveiliging overgenomen. Dat Eindhovense bedrijf gaat verder onder de A2B-vlag en klanten kunnen zo beschikken over een totaalpakket aan beveiligingsdiensten.

Lees meer ▶
SmartSD_Ajax-rex2

ReX 2 radio signaalversterker van Ajax bij SmartSD

ReX 2, de nieuwe radio signaalversterker van Ajax, ondersteunt fotoverificatie en is binnenkort beschikbaar bij SmartSD. Signaalversterkers verruimen de grenzen van het beveiligde gebied en geven meer mogelijkheden om apparaten van beveiligingssystemen te plaatsen.

Lees meer ▶