Security-categorie: Inbraakbeveiliging

SALTO_Alement-Award_fotoviasaltosystems554

Horecava Innovation Award 2018 voor SALTO Systems

Ælement Fusion van SALTO Systems is winnaar van de Horecava Innovation Award 2018 in de categorie Equipment & Services. De award staat voor de beste innovatie in de Nederlandse foodservice branche. Het is een erkenning voor SALTO Hospitality dat als doel heeft om de specifieke behoeften en wensen van de hotelindustrie aan te spreken.

Lees meer ▶
ATSNederland

ATS Nederland en Solvocom verder als één organisatie

ATS Nederland en zusterbedrijf Solvocom hebben hun activiteiten per 1 januari samengevoegd. De bedrijven gaan verder onder de naam ATS Nederland.

Lees meer ▶
Pyronix_XDL12DTT_FullFrontalwithlights

Pyronix ontwikkelt XDL12TT-WE voor betrouwbare draadloze buitendetectie

Terreinbeveiliging vormt de buitenschil bij het beveiligen van gebouwen. Hekwerken en poorten kunnen hierbij effectief zijn, maar kunnen niet altijd voorkomen dat indringers het terrein betreden. Dan is vroegtijdige detectie belangrijk om een inbraak te voorkomen. Pyronix heeft hiervoor de draadloze buitendetector XDL12TT-WE ontwikkeld.

Lees meer ▶
GJD_D-Tect-anti-pet554

Nieuwe buitensensor GJD ongevoelig voor huisdieren

GJD heeft de nieuwe buitensensor D-Tect Anti-Pet gepresenteerd, een detector met onder meer twee PIR’s en verschillende technologieën om onterechte alarmen die kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld huisdieren of bewegende bomen en planten te voorkomen.

Lees meer ▶
SmartSD_nieuwkantoor

Nieuw kantoor SmartSD in Breda

De Nederlandse vestiging van SmartSD gaat verhuizen van Gilze naar Breda. De distributeur is ruim vier jaar gevestigd op de huidige locatie in Gilze. Door de voortdurende groei die het bedrijf doormaakt is het huidige kantoor te klein geworden.

Lees meer ▶
Keyprocessor_Pluto554

Nieuwe release iProtect biedt volledige ondersteuning van de modulaire controllerlijn 4.0

De nieuwe versie 8.04 van iProtect van Keyprocessor biedt volledige ondersteuning van de modulaire controllerlijn 4.0. Momenteel is ook de Pluto netwerkcontroller uit voorraad leverbaar.

Lees meer ▶
Sicurezza_Ksenia_klein554

Nieuw IoT-platform Lares 4.0 van Ksenia Security

Ksenia Security heeft tijdens de vakbeurs Sicurezza in Milaan Lares 4.0 gepresenteerd, een nieuw hybride beheerpaneel met veertig tot ruim duizend I/O-poorten voor beveiliging en home & building automation.

Lees meer ▶
SmartSD_Riscoapp

Nieuwe versie 4.8 van de iRISCO smartphone app

RISCO heeft onlangs de nieuwe versie 4.8 uitgebracht van de iRISCO smartphone app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS. Met de iRISCO app hebben gebruikers via de RISCO cloud toegang tot hun RISCO beveiligingssystemen en kunnen ze onder andere systemen in- en uitschakelen, alarmsituaties bekijken met beelden van gekoppelde VUpoint camera’s, snapshots nemen en home automation schakelingen maken.

Lees meer ▶
AssaAbloy_August

Assa Abloy neemt August Home over

Assa Abloy heeft August Home overgenomen, een fabrikant van smart sloten voor de residentiële markt. August is gericht op de doe-het-zelf markt en levert onder meer slimme sloten met Doorsense, een intelligente geïntegreerde sensor die gebruikers informeert of de deur is geopend of gesloten en camera’s die zijn ingebouwd in deurbellen.

Lees meer ▶
Dahua_GJD

Detectoren GJD sturen dankzij integratie camera’s Dahua Technology aan

De netwerkvideorecorders (NVR’s) van Dahua Technology bieden nu de mogelijkheid van een directe integratie met de IP-based buitendetectoren van GJD. Deze integratie geeft gebruikers kwalitatief hoogstaande en betrouwbare videobewaking die wordt aangestuurd op basis van detectie.

Lees meer ▶