Security-categorie: Artikelbeveiliging

Checkpoint_RFmetal

Nieuw RF-label Checkpoint voor artikelbeveiliging van producten in metaalhoudende verpakkingen

Checkpoint Systems heeft het RF Metal label ontwikkeld voor elektronische artikelbeveiliging van verpakkingen waarin metaalhoudende producten zijn verwerkt. Producten zoals verfblikken, boren en moersleutels, maar ook voedsel- en schoonheidsproducten die zijn verpakt in metaalhoudende verpakkingen zoals folie en blikjes, zijn moeilijk te beschermen.

Lees meer ▶
Nedap_CheckOutAntenna

Geïntegreerde kassa-oplossing Nedap voor supermarkten

De Checkout Antenne van Nedap is een speciaal voor supermarkten ontwikkeld artikelbeveiligingssysteem (EAS) dat volledig is geïntegreerd in het kassameubel. Het nieuwe systeem draagt bij aan een prettige winkelervaring, doordat het alarmstress bij zowel medewerkers als klanten vermindert.

Lees meer ▶
Nedap_Chrome-LPAcademyfotoaangeleverddoorNedap

Nedap opent RFID Loss Prevention Academy

Nedap heeft de RFID Loss Prevention Academy geopend. Dit is een online leeromgeving, die bestaat uit gratis cursussen, studiegidsen en vaardigheidstoetsen. De Academy moet retailers helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, testen van kennis en aantonen van hun expertise op het gebied van dervingspreventie op basis van RFID-technologie.

Lees meer ▶
Nedap_AmericaTodayStoreContent_PR_fotoaangeleverddoorNedap

America Today kiest voor RFID-oplossing van Nedap

Fashion retailer America Today, onderdeel van Coolinvestments, heeft besloten om in haar 69 winkels in de Benelux de !D Cloud RFID software van Nedap te gaan implementeren om de voorraadnauwkeurigheid structureel te verhogen en daarmee productbeschikbaarheid te garanderen. De roll-out staat gepland voor de tweede helft van 2019.

Lees meer ▶
Checkpoint_reservedLR

LPP rolt wereldwijd RFID uit voor zijn modemerk ‘Reserved’ met Checkpoint Systems

Checkpoint Systems breidt haar relatie met de Poolse retailgroep LPP uit met het inzetten van een breedschalig radiofrequentie-identificatieprogramma (RFID-programma). Dat doet de retailgroep om de productbeschikbaarheid, operationele efficiëntie en klantervaring te verbeteren. LPP zal het programma in de hele distributieketen inzetten, van fabriek tot LPP’s e-commerceplatform, en in meer dan 1700 outlets in 23 landen.

Lees meer ▶
Checkpoint_RFID

Checkpoint presenteert RFID-systeem voor onder de vloer

Checkpoint heeft het nieuwe artikelbeveiligingssysteem NEO ontwikkeld en de UF-1, een RFID-systeem voor onder de vloer.

Lees meer ▶
Nedap_retail

H&M verlengt meerjarencontract met Nedap

Nedap heeft de internationale overeenkomst met Hennes & Mauritz (H&M), een van ‘s werelds grootste modebedrijven, verlengd voor de levering van intelligente artikelbeveiligingssystemen. Het meerjarencontract omvat de wereldwijde levering en installatie van de !Sense-hardware en beveiligingstags van Nedap voor nieuwe en gerenoveerde winkels.

Lees meer ▶
Tyco_Sensormatic

Tyco kiest Acurity als business partner in Benelux voor EAS

Tyco heeft gekozen voor Acurity als enige business partner voor de elektronische artikelbeveiliging (EAS) oplossingen van Sensormatic in Nederland en België.

Lees meer ▶

FRIS e-bike brengt zichzelf terug na diefstal

Verzekeraar a.s.r., fietsfabrikant Sparta, beveiligingsbedrijf BHD, Fieldlab SSRMainports en de samenwerkende gemeenten op het eiland Voorne-Putten slaan de handen ineen om gestolen goederen terug te brengen bij de rechtmatige eigenaren. De nieuwe dienst FRIS (Find, Recover & Insure Service) start met tienduizend e-bikes die Sparta op de markt brengt met een permanente internetverbinding waardoor een gestolen fiets gelokaliseerd kan worden.

Lees meer ▶
Tyco_concealed_labels-razor_blades LR

Tyco Retail Solutions introduceert Source Tagging as a Service (STaaS)

Source Tagging as a Service (STaaS) van Tyco Retail Solutions is een inzichtelijk en datagedreven beveiligingsprogramma voor winkelartikelen. Winkeliers hebben vaak weinig tijd en personeel beschikbaar om EAS-programma’s te beheren. STaaS biedt een totaaloverzicht van het totale EAS tagging-programma, wat bijdraagt aan meer omzet, minder dervingsproblemen en een optimale personeelsinzet.

Lees meer ▶

Modewinkel Moods of Norway rolt wereldwijd RFID-labels uit van Checkpoint Systems

Checkpoint Systems rolt wereldwijd zijn RFID-labels uit bij de modeketen Moods of Norway. Deze retailer, met winkels in Noorwegen, de VS en Zweden, versnelt dankzij RFID zijn volledige identificatieproces. Daarnaast wordt het mogelijk de kledingstukken door de gehele keten te volgen, van de bron tot de winkel.

Lees meer ▶
Resatec_EAS1

EAS Benelux wordt Resatec BV

Resatec, een Belgische installateur van intelligente retail managementsystemen, heeft de handelsactiviteiten van EAS Benelux overgenomen. EAS-Resatec wordt zo een van de belangrijkste spelers in de Benelux in winkeldiefstalbeveiliging, slimme klantentellers, camerabeveiliging en RFID-oplossingen voor retail.

Lees meer ▶
Checkpoint_EAS Antenna

Nederland Europees kampioen winkeldiefstal

In tegenstelling tot de Europese trend, stijgt winkelcriminaliteit in Nederland. In 2014 liepen Nederlandse winkeliers daardoor 1,36 miljard euro aan inkomsten mis. Samen met de preventiemaatregelen komt dat op 292 euro per jaar per gezin. Hoewel interne criminaliteit ook een rol speelt, behoort Nederlands winkelpersoneel tot het eerlijkste van Europa. De stijgende winkelcriminaliteit is dan ook vooral toe te schrijven aan georganiseerde criminaliteit, zo staat te lezen in de Global Retail Theft Barometer.

Lees meer ▶
IOLAN_Chargelock

IOLAN Chargelock

Met de IOLAN Chargelock van IOLAN is het gecontroleerd opbergen, bewaken, opladen, personaliseren, uitgeven en beheren van smartphones mogelijk voor organisaties waar deze een cruciale rol vervullen in belangrijke operationele processen.

Lees meer ▶
Nedap_Retail_RFID

Nedap levert RFID-lezers aan Tesco

Nedap levert RFID-lezers aan 550 F&F Clothing winkels van Tesco in het Verenigd Koninkrijk. Na een aanbestedingsprocedure die onder meer bestond uit een pilotfase, is Nedap geselecteerd voor de levering van de vaste RFID-lezers voor inkomende goederen en het volgen van de verplaatsing van artikelen in de winkel.

Lees meer ▶