Security-categorie: Mistgeneratoren

SmartSD_bandit_240

SmartSD officieel distributeur van Bandit mistgeneratoren

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van Bandit. De Belgische fabrikant ontwikkelt en produceert al ruim dertig jaar actieve mistgeneratoren voor het beveiligen van mensen, panden en eigendommen.

Lees meer ▶
SmartSD_Smartek

Nieuwe rookmachine van Smartek bij SmartSD

Smartek komt met een compacte, betaalbare en eenvoudig te installeren rookmachine. De NUBI rookmachine van Smartek is het actieve antwoord om diefstallen te voorkomen. Een alarmsysteem alleen is beperkt tot het melden van een diefstal, met de Smartek rookmachine wordt voorkomen dat een diefstal gebeurt. Binnen een paar seconden vult de rookmachine de ruimte (100m3) met veiligheidsrook, zodat indringers het zicht wordt ontnomen en zich niet meer kunnen oriënteren.

Lees meer ▶
Protec_ATM

Geldautomaten beveiligen met Protect mistgenerator

Geldautomaten vormen in toenemende mate een doelwit voor criminelen die uit zijn op de grote hoeveelheid contant geld die gemiddeld in een geldautomaat aanwezig is. Met de mistbeveiligingssystemen van Protect kunnen geldautomaten en de ruimtes waarin deze zijn geplaatst worden beveiligd. Door de dikke mist zullen de criminelen niet alleen op de vlucht slaan zonder buit, tevens blijft de schade aan de automaten en omgeving beperkt.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
Alphatronics_Sentinel

Alphatronics levert mistmachines Concept Smoke Screen

Alphatronics heeft haar assortiment verder versterkt met een complete lijn mistmachines van Concept Smoke Screen. Een mistmachine is de meest effectieve beveiliging bij een inbraak, ramkraak of overval. De mistmachines uit de Sentinel serie kunnen toegepast worden in bestaande beveiligingsinstallaties of als een stand-alone systeem.

Lees meer ▶
lasmo_magazijn

REQ-erkenning voor mistgenerator Sentinel S70

De Sentinel S70 van Lasmo is als tweede in Nederland beschikbare mistgenerator gecertificeerd volgens de strenge Europese productnormen voor mistbeveiliging en wordt door REQ erkend.

Lees meer ▶
AVD_XStratus

Protect Xtratus mistkanon bij AVD Security

Xtratus van Protect is ontwikkeld voor locaties waarbij de gecertificeerde mistkanonnen niet nodig of te groot zijn, maar er toch afdoende preventieve maatregelen voor een woonhuis of een kleiner kantoor moeten worden getroffen.

Lees meer ▶
Lasmo_Sentinel2

Nieuwe serie Sentinel mistgeneratoren bij LaSmo

LaSmo introduceert een nieuwe serie Sentinel mistgeneratoren. Deze worden in samenwerking met LaSmo gefabriceerd door Concept Smokescreen in Engeland. Met een korte opwarmtijd en grote mistuitstoot beschermt de Sentinel kleine tot zeer grote ruimtes tegen criminelen door een dikke mist te produceren die inbrekers of overvallers desoriënteert.

Lees meer ▶
Lasmo_Sentinel_s35

LaSmo levert nieuwe Sentinel mistgeneratoren van Concept Smokescreen

LaSmo Security Solutions levert de mistgeneratoren uit de Sentinel-serie van Concept Smokescreen. Deze serie bestaat uit meerdere modellen voor verschillende toepassingen en is onlangs vernieuwd en uitgebreid met nieuwe modellen.

Lees meer ▶
PG_roadshow160414

Roadshow PG Security Systems

In samenwerking met Hikvision, Jablotron, Grumpy en Netgear hield PG Security Systems half april bij Van der Valk in Vianen de jaarlijkse Roadshow. Tijdens het goed bezochte evenement presenteerden vertegenwoordigers van de verschillende bedrijven de nieuwste producten en technieken.

Lees meer ▶
ADI_Protect

Qumulus nieuwe rookmachine Protect

Protect heeft de omvangrijke range van rookmachines uitgebreid met het nieuwe model Qumulus. De Qumulus is een fraai vormgegeven rookmachine voor woningen of kleinere winkels en kantoren.

Lees meer ▶
Smook_mistgeneratoren

Smook Mistgeneratoren NCP en CertAlarm gecertificeerd

Mistgeneratoren worden in toenemende mate ingezet in de strijd tegen inbraakcriminaliteit. Terecht stellen verzekeraars en afnemers strenge eisen aan de eigenschappen en kwaliteit van de apparatuur, de toegepaste chemie en de installateur. Smook mistgeneratoren zijn eind 2012 door DNV (Det Norske Veritas) volgens de geldende EN50131-8 norm getest en gecertificeerd. Op basis hiervan is ook het NCP in januari tot certificering overgegaan.

Lees meer ▶