Security-categorie: Perimeter

ARAS_RapiDetect

ARAS Security introduceert draadloze beveiligingstoren RapiDetect

De RapiDetect draadloze beveiligingstoren is een snel te installeren beveiligingssysteem voor tijdelijke locaties zoals bouwplaatsen, outdoor evenementen en zonneparken. RapiDetect is volledig autonoom en werkt met Ajax buitendetectoren, een HUB 4G (met optionele simkaart) en zonnepanelen.

Lees meer ▶
Unica_Bavak_John Quist (CEO Unica) en Jasper Weijman (CEO Bavak Security Group) (v.l.n.r.)

Unica neemt Bavak Security Group over

Unica neemt Bavak Security Group over van investeerder OxGreenfield. Bavak is specialist in perimeterbeveiliging, gebouwbeveiliging en specifieke defensie security. Het richt zich als systeemintegrator van beveiligingsoplossingen op het topsegment van het bedrijfsleven en overheid.

Lees meer ▶
Heras_Condor

Nieuwe elektrische schuifpoort Condor van Heras

De nieuwe compacte en elektrische schuifpoort Condor van Heras is ontwikkeld voor onder meer het mkb. Doordat de schuifpoort volledig geassembleerd wordt geleverd, is deze in korte tijd klaar voor gebruik.

Lees meer ▶
IDIS_sensoguard-demowand

IDIS toont mogelijkheden slimme seismische sensoren SensoGuard in combinatie met IDIS Solution Suite

Op het kantoor van IDIS in Dongen is binnenkort een demonstratie mogelijk van SensoGuard perimeterbeveiliging in combinatie met IDIS Solution Suite. De slimme seismische sensoren van SensoGuard worden in de grond begraven en kunnen trillingen herkennen van onder andere voetstappen, bewegende voertuigen, in de grond graven en meer.

Lees meer ▶
Bavak_Port of Moerdijklr

Bavak gaat toekomstig logistiek park Havenbedrijf Moerdijk beveiligen

Havenbedrijf Moerdijk en Bavak Security Group hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en implementatie van fysieke beveiligingsmaatregelen voor het nieuwe Logistiek Park Moerdijk (LPM).

Lees meer ▶
IDIS_SolSuite

Integratie IDIS Solution Suite met SensoGuard CCS

Een nieuwe generatie AI oplossingen voor de detectie van perimeterbedreigingen is beschikbaar, dankzij de integratie van IDIS Solution Suite (ISS) videomanagementsoftware en SensoGuard seismische detectietechnologie.

Lees meer ▶
Heras_algemeen

Heras bouwt nieuwe productiefaciliteit in Oirschot

Heras gaat een nieuwe fabriek bouwen van vijfduizend vierkante meter in Oirschot. De productiefaciliteit gaat de volledige Europese markt bedienen. Dankzij de investering van 10 miljoen euro wil Heras duurzamer kunnen werken en klanten beter bedienen.

Lees meer ▶
ADI_Hanwha1

ADI Expo op 13 oktober in Utrecht

De jaarlijkse ADI Expo vindt plaats op donderdag 13 oktober in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Gedurende de dag tonen verschillende leveranciers hun nieuwste producten en diensten op het gebied van inbraak, buitendetectie, video, audio, toegangscontrole en branddetectie.

Lees meer ▶
GJD_detec

Overname GJD door Ava Risk Group

GJD Manufacturing Limited is overgenomen door Ava Risk Group Limited (AVA). De Ava Risk Group levert oplossingen voor onder meer inbraakdetectie, terreinbeveiliging, bewaking van vitale infrastructuur, biometrie en toegangscontrole.

Lees meer ▶
Heras_HMFS_fotorechtenvrijaangeleverddoorHeras

Heras Mobile eerste bouwhekleverancier met EPD-certificering

Heras Mobile Fencing & Security is de eerste producent en leverancier van tijdelijk hekwerk in Nederland met een met EPD-certificering. Een Environmental Product Declaration (EPD) berekent de milieu footprint van een product.

Lees meer ▶
Axis_d4100_d4100

Nieuwe netwerk stroboscoopsirene van Axis schrikt inbrekers af

Axis Communications heeft de AXIS D4100-E Network Strobe Siren ontwikkeld, een netwerk stroboscoopsirene, die inbrekers afschrikt, de veiligheid ter plaatse garandeert en de operationele efficiëntie verbetert met de kracht van licht en geluid.

Lees meer ▶
Hexta_TAPA

HEXTA officieel TAPA Security Service Provider

HEXTA is officieel TAPA Security Service Provider geworden. Volgens het in beveiliging van buitenterreinen in de transport en logistiek gespecialiseerde bedrijf hebben opdrachtgevers zoals logistieke bedrijven steeds meer behoefte aan een TAPA gecertificeerde oplossing. Vaak omdat ook hun klanten dat willen of eisen.

Lees meer ▶
PG_SensoGuard

PG Security Systems introduceert gronddetectie van SensoGuard

PG Security Systems introduceert de onzichtbare gronddetectie van SensoGuard. De toepassing is van militair niveau en goed te combineren met onder andere CCTV voor videoverificatie.

Lees meer ▶
Hikvision_HeatPro_V2

HeatPro-serie Hikvision voor perimeterbeveiliging

HeatPro van Hikvision is een nieuwe serie thermische camera’s voor perimeterbeveiliging. De HeatPro camera’s zien het onzichtbare, in alle weers- en lichtsomstandigheden. De nauwkeurige temperatuurmetingen maken de HeatPro ook ideaal als brandpreventie-oplossing in warenhuizen en magazijnen.

Lees meer ▶
Heras_Connect

Heras neemt Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn over

De Heras groep heeft de Deense perimeter protection specialist SER Hegn overgenomen. Heras was al actief in Noorwegen en Zweden. Door de overname van het bedrijf in Denemarken verkrijgt Heras een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië.

Lees meer ▶