Security-categorie: Toegang

SmartSD_Rosslare_Bluetooth

Toegang via bluetooth met de BLE-ID app van Rosslare

SmartSD en Rosslare introduceren de BLE-ID app voor iOS en Android. Met deze app kunnen gebruikers hun smartphone toepassen als toegangscontrolekaart. De app genereert een unieke code die in het toegangscontrolesysteem geautoriseerd kan worden.

Lees meer ▶
ARAS_Kennisdag2018

Agenda: ARAS Security kennisdag over toegangscontrole op 30 oktober

ARAS Security organiseert dinsdag 30 oktober in Nieuwegein een kennisdag over toegangscontrole. Tijdens deze dag komen in verschillende kennissessies uiteenlopende mogelijkheden binnen toegangscontrole aan de orde. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen om op die manier op de hoogte te zijn over nieuwe ontwikkelingen die voor hen het meest interessant zijn en vragen te stellen aan de aanwezige experts.

Lees meer ▶
Axis_parkeergarages2

Axis introduceert slimme oplossingen voor parkeergarages

Axis Communications heeft het productaanbod uitgebreid met nieuwe oplossingen voor toegangscontrole. De systemen zijn uitgerust met de analysetool AXIS License Plate Verifier (kentekenplaatherkenning), ingebouwd in een speciaal daarvoor gebouwde Axis netwerkcamera.

Lees meer ▶
Mauriks_ST06 SLT_energy_logo laterale_slim

Mauriks Solutions officieel importeur van Face deurautomatisering

Mauriks Solutions heeft bekendgemaakt dat zij vanaf heden exclusief importeur van Face in Nederland is. Face is producent van de nieuwste generatie deurautomaten voor draai- en schuifdeuren.

Lees meer ▶
Vanderbilt_VR-reader1

Nieuwe esthetische VR kaartlezers van Vanderbilt

De nieuwe esthetische VR kaartlezers voor toegangscontrole van Vanderbilt zijn eenvoudig te installeren, gebruiken en onderhouden en passen uitstekend bij ieder modern interieur. De verticale lezers met toetsenbord informeren gebruikers bij de deur of een ruimte toegankelijk is of dat bijvoorbeeld het alarmsysteem in die ruimte is ingeschakeld.

Lees meer ▶
UTC-Lenel_bd5000

Lenel BlueDiamond toegangscontrole kaartlezers 5000 serie

De Lenel BlueDiamond kaartlezers voor toegangscontrole uit de 5000-serie combineren de nieuwste ontwikkelingen in de smartcard-industrie met een modern en tijdloos ontwerp. Hun robuustheid en flexibiliteit maken ze bij uitstek geschikt voor een grote verscheidenheid aan applicatie-omgevingen en weersomstandigheden.

Lees meer ▶
Resideo

Resideo nieuwe naam van Honeywell Homes

Resideo is de nieuwe naam van het beursgenoteerde bedrijf waarin het Honeywell Homes productportfolio en distributeur ADI Global Distribution worden ondergebracht. ADI Global Distribution blijft werken onder de eigen naam als zelfstandige divisie van Resideo.

Lees meer ▶
CaptureTech_Lenel

CaptureTech ontvangt Lenel Factory Certification via Lenel OpenAccess Alliance Program

CaptureTech heeft de Lenel certificering ontvangen en heeft zich aangesloten bij het Lenel OpenAccess Alliance Program (OAAP). De elektronische sleutel en bedrijfsmiddelen beheersystemen van CaptureTech kunnen nu eenvoudig gekoppeld worden aan het OnGuard toegangscontrolesysteem. Het beheer en de administratie van fysieke sleutels en andere waardevolle bedrijfsmiddelen (zoals barcodescanners, laptops en camera’s) kunnen hierdoor direct vanuit de OnGuard omgeving worden gedaan.

Lees meer ▶
UTC_ACL800

Vernieuwde ACL800 serie voor toegangscontrole van UTC Fire & Security

De vernieuwde ACL800 serie van UTC Fire & Security bestaat uit lezers, stand-alone keypad lezers en Request-To-Exit gevoelige pushbuttons.

Lees meer ▶
Nedap_Samrtsd

SmartSD Certified Partner van Nedap

SmartSD is sinds kort Certified Partner van Nedap voor long-range identification. Deze productlijn wordt al een aantal jaar door SmartSD geleverd. De ANPR kentekenherkenning camera was het eerste product dat door SmartSD in haar productenpakket werd opgenomen, later is dit uitgebreid met de uPass, Transit en MACE lezers. Dit zijn allemaal oplossingen voor het identificeren van personen en voertuigen op langere afstanden, meestal in combinatie met een toegangscontrolesysteem.

Lees meer ▶