Security-categorie: Toegang

Sellox_CK-blue2LR

Sellox presenteert CyberKey Blue2 met CyberAudit Link App

Sellox Security presenteert tijdens de Amsterdam Security Expo de nieuwe CyberKey Blue2 in combinatie met de CyberAudit Link App. De CyberKey Blue2 is de nieuwste generatie in sleutelbeveiligingstechniek die gebruik maakt van unieke elektronische ID’s die veranderingen of duplicaties onmogelijk maken.

Lees meer ▶
SALTO_ASEC

SALTO Systems met mobiele technologie op Amsterdam Security Expo

SALTO Systems toont tijdens de Amsterdam Security Expo de belangrijke rol van mobiele technologie in toegangscontrole. Enerzijds maakt de toegangspas of tag steeds vaker plaats voor de mobiele sleutel, anderzijds krijgt de smartphone er een stukje toegangsbeheer bij. Daardoor is het beheer veel minder aan tijd en plaats gebonden. Dankzij de mobiele technologie kan de verantwoordelijke bovendien sneller op live toegangsgebeurtenissen reageren en blijft het systeem actueel.

Lees meer ▶
SALTO_UHFlangeafstand

UHF-Lange afstandslezer van SALTO Systems

De XS4 Lange afstandslezer van SALTO Systems identificeert gebruikers en voertuigen automatisch op een afstand van meerdere meters, zonder dat er een identificatiemiddel voor de lezer gehouden moet worden. De oplossing is vooral handig bij toegangscontrole van parkeerplaatsen en verkeersmanagement.

Lees meer ▶
SALTO_XS4E40_554

Veilig toegangsbeheer bij MartiniPlaza met toegangssysteem SALTO Systems

MartiniPlaza in Groningen heeft een elektronisch toegangssysteem van SALTO Systems in gebruik genomen. Naast meer controle op wie er toegang heeft tot het pand en bepaalde ruimtes, heeft de organisatie dankzij het nieuwe systeem meer inzicht gekregen in het gebruik van de deuren in het gebouw, terwijl eveneens deuren op afstand zijn te openen.

Lees meer ▶
Aurora_facial-recognition-sensor

Betrouwbare gezichtsherkenning met FaceSentinel LR sensor van Aurora

De FaceSentinel LR sensor van Aurora, dat technologie ontwikkelt voor gezichtsherkenning, detecteert en herkent gezichten over grotere afstanden. De sensor beschikt over de nieuwste Deep Learning-software van de fabrikant en is geschikt voor het herkennen van mensen in groepen of wachtrijen.

Lees meer ▶
Ievo_Ultimate_image_2_2

Betrouwbare biometrische toegangscontrole met Ultimate van Ievo

De Ievo Ultimate lezers voor biometrische toegangscontrole zijn moeiteloos te integreren in een groot aantal toegangscontrolesystemen van andere fabrikanten. De Ultimate lezers verhogen de veiligheid van toegangssystemen dankzij onder meer het gebruik van multispectrale techniek en een geavanceerd algoritme voor het snel, nauwkeurig en betrouwbaar detecteren en herkennen van vingerafdrukken.

Lees meer ▶
TKH_lochem

TKF Lochem maakt gebruik van het iProtect Security Management Systeem

Keyprocessor gaat de volledig vernieuwde productielocatie van TKF in Lochem aansluiten op het iProtect Security Management systeem dat ook al in gebruik is op de locatie in Haaksbergen.

Lees meer ▶
EVVA_4KS_LR

4KS sluitsysteem van EVVA voor hoogste veiligheidseisen

Het 4-Curven-Systeem (4KS) van EVVA biedt een grote weerstand voor de hoogste veiligheidseisen en groot gebruiksgemak. Bijzonder aan de 4KS-sleutel zijn de overlappend gefreesde curven. Hierdoor wordt een manipulatie van de sleutel binnen het sluitsysteem praktisch uitgesloten. De extra codering zorgt voor een optimale beveiliging.

Lees meer ▶
Ievo_Texecom

Biometrie specialist Ievo sluit partnerschap met Texecom

Ievo, een Engelse fabrikant van innovatieve biometrische vingerafdruklezers, heeft een partnerschap gesloten met Texecom, dat alarmsystemen voor inbraak- en branddetectie ontwikkelt waardoor de biometrische technologie breder beschikbaar komt voor de residentiele markt en toepassingen in het MKB.

Lees meer ▶
HID_Arjo

HID Global neemt Arjo Systems over

HID Global heeft Arjo Systems SAS overgenomen, een fabrikant van fysieke en digitale systemen voor het identificeren van personen. Met Arjo Systems breidt HID Global het aanbod voor elektronische identificatie (eID) en ePassport oplossingen voor overheidsinstellingen verder uit.

Lees meer ▶