Security-categorie: Toegang

NadalBadal

CDVI Group neemt Spaanse fabrikant JIS Sloten over

CDVI Group heeft NADAL BADAL overgenomen, het Spaanse bedrijf achter JIS-sloten. NADAL BADAL, gevestigd in de buurt van Barcelona, is uitgegroeid tot een wereldwijde expert op het gebied van sloten en hang- en sluitwerk.

Lees meer ▶
SALTO_neoxx

SALTO Systems toont nieuwste slimme en sleutelvrije toegangssystemen op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht

SALTO Systems toont het uitgebreide assortiment tijdens de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, die van 8 tot en met 10 juni plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen alle smart access control oplossingen van SALTO zien, waaronder Gantner locker solutions en cloud en mobiele platformen, die naadloze en betere ervaringen bieden met een hogere efficiëntie voor vastgoedbeheer.

Lees meer ▶
Lobeco_mbo

Nieuwe eigenaren voor Lobeco Fire + Security

Lobeco Group heeft nieuwe eigenaren. Bart Dewijn, Tim de Smedt en Richard Monster hebben samen alle aandelen overgenomen van Martin Roos, die in april op zijn 65ste de beveiligingssector vaarwel heeft gezegd.

Lees meer ▶
SmartSD_UZ

SmartSD officieel leverancier van Uhlmann & Zacher

SmartSD is sinds kort leverancier van het in elektronische sluitsystemen gespecialiseerde Uhlmann & Zacher. Met vele gepatenteerde productontwikkelingen en systeemverbeteringen heeft U&Z nieuwe maatstaven gezet op het gebied van transponder gebaseerde sluitsystemen.

Lees meer ▶
Carrier_programmer

Secure kaartprogrammer voor aanmaken kaarten of tags op basis van Mifare technologie

Met de nieuwe Secure kaartprogrammer van Carrier kunnen eindgebruikers kaarten of tags aanmaken met hun eigen beveiligingssleutels op basis van de veilige Mifare technologie, zodat gegevens beschermd blijven van kaart naar controller.

Lees meer ▶
Smartsd_p10

SmartSD voor vierde achtereenvolgende jaar ‘Distributor of the Year’ van Paxton

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is SmartSD door Paxton uitgeroepen tot ‘Distributor of the Year’. De award werd uitgereikt op de beurs FSS in Den Bosch.

Lees meer ▶
SALTO_Cognitec

SALTO Systems neemt specialist in automatische gezichtsherkenning Cognitec over

SALTO Systems heeft specialist in automatische gezichtsherkenning Cognitec overgenomen. De technologie is onder meer toepasbaar voor digitale legitimatie.

Lees meer ▶
SALTO_sustainable-cards

SALTO Systems introduceert papieren, bamboe en houten gastenkaarten voor hotels

SALTO Systems heeft papieren, bamboe en houten gastenkaarten ontwikkeld voor onder andere hotels. De papieren toegangskaarten voor hotelgasten zijn gemaakt van duurzame houtvezels en licht van gewicht.

Lees meer ▶
Smartsd_stid

SmartSD officieel distributeur van STid

SmartSD is officieel distributeur van STid, een Franse fabrikant van hoogwaardige, multifunctionele kaartlezers. Deze ondersteunen vrijwel alle gangbare, maar ook de meest geavanceerde en veilige kaarttechnologieën.

Lees meer ▶
Carrier_ACL58xLR

Nieuwe ACL58x reeks standalone codesloten

De nieuwe reeks standalone codesloten van Carrier Fire & Security vervangt de huidige reeks van ACL57x en ACL760. De ACL58x serie heeft dezelfde installatie, programmering en gebruik als hun voorganger.

Lees meer ▶
Lobeco_Mifare_Networx

Lobeco presenteert NXG keypad met Mifare-lezer

Lobeco Fire + Security heeft de release aangekondigd van de nieuwe deurtoegangsfunctionaliteit voor de NetworXConnect systemen. De NXG-1832-EUR en NXG-1833-EUR keypads met geïntegreerde Mifare-lezers bieden de mogelijkheid om verschillende handelingen uit te voeren aan de hand van een kaart of tag.

Lees meer ▶
EVVA_kant

EVVA breidt productie in Wenen verder uit

EVVA heeft de vestiging aan de Wienerberg in Wenen uitgebreid. De uitbreiding van de productie werd noodzakelijk door het plaatsgebrek dat al enkele jaren bestond.

Lees meer ▶
SmartSD_nieuwkantoor

SmartSD versterkt positie in Frankrijk door overname France Sécurité Distribution

Met ingang van 1 januari 2022 versterken SmartSD en FSD, France Sécurité Distribution, hun marktpositie in Frankrijk door een fusie met elkaar aan te gaan. SmartSD en FSD zijn beide unieke spelers op de Franse en de internationale markt in de sector van de elektronische beveiliging.

Lees meer ▶
ARAS_paxton

ARAS Security per 1 januari distributeur van Paxton

ARAS Security heeft het assortiment per 1 januari uitgebreid met elektronische toegangscontrole, video management en deurintercomsystemen van Paxton.

Lees meer ▶
SmartSD_ipdoor_windows

Aannemen oproepen en ontgrendelen deuren vanaf elke PC met IpDoor voor Windows

IpDoor heeft software ontwikkeld waarmee het mogelijk is om elke Windows PC te gebruiken als binnenpost voor het aannemen van oproepen van intercoms en het ontgrendelen van deuren.

Lees meer ▶