Security-categorie: Toegang

Dahua_DualPTZ

Agenda: Dahua organiseert webinars over covid-19 oplossingen, toegangscontrole en WizMind

Dahua Technology organiseert in de maand juni wederom een aantal interessante en Nederlandstalige webinars. Tijdens de eerste webinar op 9 juni wordt dieper ingegaan op de verschillende oplossingen van de fabrikant die helpen bij het naleven van coronamaatregelen.

Lees meer ▶
JHS_Provision

JHS Nederland presenteert EASY-CHECK van Provision-ISR

JHS Nederland introduceert EASY-CHECK van Provision-ISR, een speciaal ontwikkeld tablet met ingebouwde camera die de temperatuur kan meten van elke bezoeker die een gebouw wil betreden. De oplossing is geschikt om te gebruiken bij ingangen van winkels en kantoren om bezoekers te testen op een verhoogde temperatuur, maar ook op het dragen van een gezichtsmasker.

Lees meer ▶
PG_Hikvision

PG Security Systems stelt covid-19 People Counting Kit samen

PG Security Systems heeft een complete People Counting Kit samengesteld die gebruikt kan worden om winkeliers en andere ondernemers te helpen met het beheren van de toegangsstroom van bezoekers.

Lees meer ▶
IDIS_count

IDIS DirectCount helpt bij naleven sociale afstand

IDIS DirectCount helpt bedrijven te voldoen aan de richtlijnen voor sociale afstand en bezettingsbeperkingen, door mensen anoniem te tellen bij het binnenkomen en verlaten van een gebouw. DirectCount zorgt ervoor dat klanten, bezoekers en medewerkers de ruimte krijgen die ze nodig hebben en zo veilig mogelijk worden gehouden.

Lees meer ▶
TKH_fusion

TKH Security introduceert TKH Fusion camera’s voor nauwkeurig meten lichaamstemperatuur

De TKH Fusion camera’s van TKH Security en Siqura helpen bij het op afstand detecteren van een verhoogde temperatuur van werknemers of bezoekers van een organisatie. TKH Fusion bestaat uit een smart IP-camera en een zogenaamde blackbody als referentiepunt.

Lees meer ▶
Brivo_assaabloy

Brivo Onair ondersteunt real-time monitoring Aperio-sloten

Brivo Onair ondersteunt voortaan real-time monitoring en controle van de sloten van ASSA ABLOY Aperio. Hiermee is Brivo Onair naadloos te integreren met de draadloze sloten van Aperio voor alle soorten binnendeuren, van kantoordeuren en brandwerende deuren tot klaslokalen.

Lees meer ▶
Smartsd_people-counting

Kant-en-klare oplossing voor People Counting bij SmartSD

Philips, fabrikant van onder andere intelligente Signage displays, heeft samen met Bosch Security Systems een praktische oplossing ontwikkeld voor het tellen van personen in winkels. Daarvoor hebben deze fabrikanten samen een applicatie ontwikkeld die geïnstalleerd kan worden op het Android-platform dat aanwezig is in de signage oplossingen van Philips.

Lees meer ▶
ARAS_accaas

CardAccess biedt nu ook Access Control as a Service

CardAccess wordt nu ook geleverd als ACaaS-oplossing: Access Control as a Service. Dit biedt volgens ARAS Security de voordelen van SaaS (Software as a Service) waarbij de servers en software toegang regelen vanuit de cloud met enkel nog de toegangscontrole-hardware ter plaatse.

Lees meer ▶
ES_mobile

Mobiele toegangscontrole met smartphone als sleutel bij EasySecure

Met Suprema Mobile Access biedt EasySecure mobiele toegangscontrole met iPhone en Android toestellen. Gebruikers kunnen hun eigen smartphone gebruiken als sleutel voor toegang tot deuren en het registreren van de tijd- en aanwezigheid.

Lees meer ▶
Salto_KS

Cloudgebaseerd toegangscontrolesysteem SALTO KS bereikt 100.000 geïnstalleerde toegangspunten

SALTO KS, het eind 2012 geïntroduceerde cloudgebaseerde toegangscontrolesysteem, heeft onlangs het aantal van 100.000 geïnstalleerde toegangspunten bereikt. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van het flexibele toegangscontrolesysteem, waarvoor geen software hoeft te worden geïnstalleerd of volledig bekabeld elektronisch systeem is vereist.

Lees meer ▶