Security-categorie: Toegang

HID_Arjo

HID Global neemt Arjo Systems over

HID Global heeft Arjo Systems SAS overgenomen, een fabrikant van fysieke en digitale systemen voor het identificeren van personen. Met Arjo Systems breidt HID Global het aanbod voor elektronische identificatie (eID) en ePassport oplossingen voor overheidsinstellingen verder uit.

Lees meer ▶
Keyprocessor_CIF_LR

CIF investeert in bewaking glasvezelnetwerk met Apollo site management oplossing van Keyprocessor

CIF Operator voorziet alle technische ruimtes en straatkasten in het glasvezelnetwerk van bewakingssensoren en een geavanceerd toegangsbeheersysteem van Keyprocessor. Hiermee worden omgevingsfactoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid continu in de gaten gehouden. Op afstand kan met het toegangsbeheersysteem toegang worden verleend aan de juiste medewerkers om problemen direct te verhelpen of in een vroeg stadium te voorkomen.

Lees meer ▶
Axis_simonsvoss_4755

Axis integreert draadloze vergrendeling en toegangscontrole van SimonsVoss in Entry Manager

Axis Communications introduceert samen met SimonsVoss Technologies een volledig geïntegreerd, IP-gebaseerd digitaal slot- en toegangscontrolesysteem. De samenwerking zorgt voor een geavanceerde, kostenefficiënte, draadloze vergrendelings- en toegangscontrole-oplossing en is een uitstekende vervanging voor het gebruik van conventionele sleutels.

Lees meer ▶
Genetec_Synergis_SALTO

Synergis van Genetec maakt beheer offline sloten SALTO Systems mogelijk

Synergis, het IP-toegangscontrolesysteem van het Security Center-platform van Genetec, kan nu de stand-alone batterijgevoede sloten van SALTO Systems beheren dankzij ondersteuning van de SALTO Virtual Network-technologie.

Lees meer ▶
Keypro_Seceurtronics

Seceurtronics wordt certified partner van Keyprocessor

Seceurtronics Security Systems is Certified Partner geworden van Keyprocessor. Seceurtronics, een ISO9001 en BORG gecertificeerd technisch Beveiligingsbedrijf, ontwerpt, implementeert en onderhoudt op maat gesneden technische beveiligingssystemen.

Lees meer ▶
Salto_DanalockLR

SALTO voltooit overname van Clay en investeert in Poly-Control

SALTO Systems heeft de resterende aandelen in Clay overgenomen en is daarmee volledig eigenaar geworden van het bedrijf. Daarnaast heeft de fabrikant een aanzienlijk deel van de aandelen in Poly-Control overgenomen, de fabrikant van Danalock.

Lees meer ▶
Avigilon-Virdi-BiometricLR

Avigilon toont integratie met biometrische systemen Virdi tijdens IFSEC

Avigilon toont tijdens de internationale vakbeurs IFSEC in Londen de integratie tussen het Avigilon Access Control Manager systeem en de biometrische vingerafdruklezers van Virdi.

Lees meer ▶
SALTO_Justin-mobile209

Nieuwe versie mobiele toegangsoplossing JustIN Mobile BLE van SALTO

SALTO Systems heeft een nieuwe versie vrijgegeven van zijn mobiele oplossing JustIN Mobile BLE voor toegangscontrole. De functionele innovaties zijn onder andere de mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere mobiele sleutels in een app, het tweerichtingsverkeer tussen de toegangscontrole software en de app, alsook verbetering van de veiligheid.

Lees meer ▶
Marmitek_DoorGuard470

Vogels’s neemt Marmitek over

Vogel’s heeft het Eindhovens bedrijf Marmitek overgenomen, ontwikkelaar van slimme toepassingen op het gebied van audio en video. Vogel’s wil zich met deze overname nadrukkelijker positioneren als specialist in productoplossingen die de beeld en geluid beleving thuis en in de professionele markt verbeteren.

Lees meer ▶
IQpass_overname

Overname IQ-Pass door Boels Rental

Met ingang van vrijdag 19 mei heeft Boels Rental het complete aandelenkapitaal van IQ-Pass overgenomen. Door de overname kan IQ-Pass verder werken aan de internationale ambities en productontwikkeling. Met geplande investeringen en het zakelijke netwerk van Boels Rental draagt bij aan de verdere groei van IQ-Pass.

Lees meer ▶