Security-categorie: Toegang

Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
VPS_stalen deur

Stalen beveiligingsdeur VPS SmartDoor met bluetooth vergrendelingssysteem

De beveiligingstak van leegstandbeheerder- en beveiliger VPS Nederland heeft de VPS SmartDoor ontwikkeld. Deze stalen beveiligingsdeur met bluetooth vergrendelingssysteem creëert een effectieve toegangsmanagementoplossing voor leegstaand vastgoed die optimaal beveiligt, ontzorgt en kosten bespaart.

Lees meer ▶
Dormakaba_Basicfit

Dormakaba levert draaikruizen aan fitnessketen Basic Fit in Nederland

Dormakaba Nederland levert sinds enige tijd manshoge draaikruizen bij vestigingen van fitnessketen Basic Fit in Nederland, België en Frankrijk. Alle locaties worden of zijn voorzien van twee dormakaba Kentaur draaikruizen.

Lees meer ▶
Suprema_corestation

Nieuwe CoreStation deurcontroller met biometrische beveiliging van Suprema

De nieuwe CoreStation van Suprema is een intelligente deurcontroller die biometrische beveiliging biedt via een gecentraliseerd toegangscontrolesysteem.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBoschLR

Voortvarende start nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018

De nieuwe vakbeurs voor beveiligingsinstallateurs SecurityLIVE kent een voortvarende start. Distributeurs, meldkamers en fabrikanten tonen op woensdag 30 en donderdag 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch twee dagen lang de nieuwste technologie en ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiliging. De beurs biedt installateurs de kans zich te informeren over de nieuwste producten en diensten op de markt en inspirerende seminars over praktische vraagstukken bij te wonen. Dit alles in een gemoedelijke ambiance met volop gelegenheid om te netwerken.

Lees meer ▶
fotoaangeleverddoorboonedam.jpg

Beveiligingspoortjes Boon Edam voor Evolution Tower Moskou

Koninklijke Boon Edam heeft de opdracht verkregen voor de levering en installatie van 55 beveiligingspoortjes in het entreegebied van de prestigieuze Evolution Tower in Moskou. Het gedraaide gebouw is gelegen aan een kade van de rivier de Moskva in de Russische hoofdstad.

Lees meer ▶
Keyprocessor_virtual

Gemeente Noordoostpolder breidt uit met Keyprocessor Virtual Network

De gemeente Noordoostpolder bevindt zich in de provincie Flevoland en telt ruim 46.000 inwoners. De gemeente bestaat uit twaalf plaatsen, waarvan Emmeloord de grootste is. Al sinds jaar en dag maakt de gemeente Noordoostpolder gebruik van Security Management oplossingen van Keyprocessor. Ooit gestart met het oude Atlas systeem, zijn zij overgegaan naar iProtect en binnenkort hebben zij zelfs versie 9.0 draaien.

Lees meer ▶
Kantech_EntraPass7.40

Nieuwe versie Kantech EntraPass Security software

Johnson Controls heeft de nieuwste versie van de Kantech EntraPass Security Software gepresenteerd die beschikt over nieuwe functies die zijn ontwikkeld om de planning en het beheren van accounts te vereenvoudigen.

Lees meer ▶
UTC_acl805

ACL800 serie toegangslezers UTC

De ACL800 serie toegangslezers van UTC Fire & Security beschikt over alle benodigde elementen voor toegangscontrole in gebouwen met een state-of-the-art design. De nieuwe productlijn, met onder meer lezers, stand-alone keypad met lezer en ‘Request-To-Exit’ aanraakgevoelige drukknoppen, biedt alles voor een samenhangende ‘look-and-feel’ in een project.

Lees meer ▶
ASSA ABLOY_AperioH100_554

Nieuwe Aperio H100 deurgreep van ASSA ABLOY voor draadloze toegangscontrole

De nieuwe Aperio H100 compacte deurgreep biedt flexibele en draadloze toegangscontrole binnen gebouwen. De H100 is in vrijwel iedere binnendeur in te bouwen en beschikt over uitgebreide RFID mogelijkheden.

Lees meer ▶