Security-categorie: Deuren

Boonedam_RC3roldeuren_500

Boon Edam introduceert RC3 inbraakwerende automatische roldeuren

Koninklijke Boon Edam International heeft een update gepresenteerd voor de Tourniket-draaideur. De update omvat automatische roldeuren voor nachtafsluiting met inbraakwerendheidsklasse 3 (RC3).

Lees meer ▶
Mauriks_ST06 SLT_energy_logo laterale_slim

Mauriks Solutions officieel importeur van Face deurautomatisering

Mauriks Solutions heeft bekendgemaakt dat zij vanaf heden exclusief importeur van Face in Nederland is. Face is producent van de nieuwste generatie deurautomaten voor draai- en schuifdeuren.

Lees meer ▶
VPS_stalen deur

Stalen beveiligingsdeur VPS SmartDoor met bluetooth vergrendelingssysteem

De beveiligingstak van leegstandbeheerder- en beveiliger VPS Nederland heeft de VPS SmartDoor ontwikkeld. Deze stalen beveiligingsdeur met bluetooth vergrendelingssysteem creëert een effectieve toegangsmanagementoplossing voor leegstaand vastgoed die optimaal beveiligt, ontzorgt en kosten bespaart.

Lees meer ▶
boonedam_nieuwkantoor554

Boon Edam opent vernieuwd extra bedrijfspand in Edam

Boon Edam heeft begin november een extra en compleet vernieuwd bedrijfspand in Edam in gebruik genomen. Het nieuwe pand biedt onderdak aan de Nederlandse verkooporganisatie en zorgt ervoor dat verdere groei van het bedrijf mogelijk is.

Lees meer ▶
Merford_Alrema_overnameLR554

Merford Special Doors neemt Alrema over

Merford Special Doors, gevestigd in Gorinchem en producent van speciale deuren, heeft de overname bekend gemaakt van het Tilburgse Alrema, fabrikant van onder meer deuren voor transformatorruimten. Merford zegt met de producten van Alrema architecten en aannemers een compleet aanbod te kunnen doen.

Lees meer ▶

Boon Edam opent eigen vestiging in Milaan

Koninklijke Boon Edam heeft een eigen vestiging geopend in Milaan. Boon Edam Italia S.r.l. is de twaalfde vestiging in Europa van de in totaal 21 vestigingen wereldwijd. De oprichting van het Italiaanse kantoor volgde kort na de opening van een nieuwe verkoop- en servicekantoor in Sydney (Australië) begin augustus.

Lees meer ▶
Record_deurautomaat

Record Automatische Deuren neemt Imtech Toegangstechniek BV over

Record Automatische Deuren, onderdeel van het in Zwitserland gevestigde beursgenoteerde Agta-Record, heeft op 20 augustus Imtech Toegangstechniek BV verworven.

Lees meer ▶
BoonEdam_Australia_hr

Boon Edam opent vestiging in Australië

Koninklijke Boon Edam International heeft in augustus het netwerk met dochterondernemingen uitgebreid met een verkoop- en servicevestiging in Sydney in Australië. Op de eerste beurs waar het bedrijf exposeerde – de Security Conferentie & Beurs in Melbourne – werd de Speedlane Lifeline serie beveiligingspoortjes gelanceerd op de Australische markt. Dit gebeurde onder toeziend oog van de Nederlandse Consul-Generaal Willem Cosijn.

Lees meer ▶
boonedam_schuifdeuren

Boon Edam breidt divisie automatische schuifdeuren uit

Boon Edam heeft een extra bedrijfspand in Edam in gebruik genomen ten behoeve van de productie en assemblage van automatische schuifdeuren. De investering in het pand is een direct gevolg van de sterk groeiende stroom opdrachten voor deze producten vanuit aannemers en directe opdrachtgevers.

Lees meer ▶
ASSAABLOY_LDoor

ASSA ABLOY neemt Belgische fabrikant L-Door over

ASSA ABLOY heeft de Belgische deurfabrikant L-Door overgenomen. L-Door werd opgericht in 1997 en heeft ongeveer 120 werknemers. Het hoofdkantoor en de fabriek zijn gevestigd in Liedekerke.

Lees meer ▶
BoonEdam_khalifa1

Boon Edam installeert hoogst geplaatste draaideur ter wereld in Dubai

De Burj Khalifa verbrak bij de opening in 2010 diverse records. Het hoogste gebouw ter wereld omvat de hoogste vrijstaande constructie, het grootste aantal verdiepingen, de hoogste etage en de lift met de langste reisafstand. Onlangs is er nog een record aan deze lijst toegevoegd: ‘At the top – Burj Khalifa Sky’ is nu het hoogste outdoor observatieplatform ter wereld. Boon Edam heeft een eigen aandeel in dit nieuwste record en installeerde de hoogst geplaatste draaideur ter wereld die toegang biedt aan het nieuwe observatiedek op de 148e verdieping.

Lees meer ▶
Maasland_deurhoudmagneet

Nieuwe deurhoudmagneten voor wand- en vloermontage

Na de introductie van de flexibele deurhoudmagneet model 2550 introduceert Maasland nu model 550. Deze deurhoudmagneet heeft een houdkracht van 500 Newton (circa 50 kg) en voldoet aan EN 1155. De magneet is geschikt voor wandmontage. Met de optionele montagesteun is de magneet ook geschikt voor vloermontage.

Lees meer ▶
BoonEdam_Lifeline2

Nieuwe serie toegangspoortjes Speedlane Lifeline serie van Boon Edam

Boon Edam heeft een compleet nieuwe designserie beveiligingspoortjes gepresenteerd die zorgen voor een vloeiende doorstroom van grote aantallen mensen die een gebouw betreden of door een gebouw bewegen.

Lees meer ▶
Horecava_2015

Mobile Key-oplossingen van SALTO voor Horecava 2015

SALTO Systems toont op de Horecava 2015 zijn nieuwe ‘mobile keys’ voor de hotelbranche. De vakbeurs voor de horeca vindt plaats van 12 tot en met 15 januari in Amsterdam RAI.

Lees meer ▶
ASSA_NemefNexus

Geen sleutels meer nodig met Nemef Nexus

Met de nieuwe vergrendelingsoplossing Nemef Nexus hebben gebruikers geen sleutel meer nodig, maar kunnen deuren worden geopend of gesloten met een afstandsbediening of met hun eigen smartphone. De Nemef Nexus is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorcilinder bevindt zich aan de binnenzijde (het veilige gedeelte).

Lees meer ▶