Security-categorie: Poorten

BoonEdam_WinglockSlim

Boon Edam introduceert toegangspoortje Winglock Swing

Koninklijke Boon Edam heeft de Winglock Swing gepresenteerd, een intuïtief, elegant toegangspoortje met enkele deurvleugel. Dit toegangspoortje is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de in 2015 gepresenteerde Speedlane Lifeline serie beveiligingspoortjes, maar kan daarnaast als losse unit geplaatst worden.

Lees meer ▶
Locinox_SAMSON

25-jarig Locinox produceert 25.000ste Samson poortsluiter

Locinox, producent van hoogkwalitatief poortbeslag, heeft onlangs de 25.000ste Samson poortsluiter geproduceerd. De mijlpaal viel samen met het 25-jarig bestaan van de Belgische fabrikant uit Waregem. Poortsluiters vormen een snel groeiend gamma binnen Locinox.

Lees meer ▶
BoonEdam_BoontouchLR

BoonTouch nieuw bedieningstableau Boon Edam

De BoonTouch is een compleet nieuw bedieningstableau voor toegangscontrolepoortjes van Boon Edam. Het bedieningstableau kan zes toegangscontrolepoortjes tegelijk of afzonderlijk bedienen en biedt installatievoordelen voor system integrators. Bovendien biedt de BoonTouch gemak voor eindgebruikers, zoals receptionistes en beveiligers, door een intuïtieve gebruikersinterface.

Lees meer ▶
Gallagher_GGL_1796

Z10 Dynamic Tension Sensor van Gallagher

Gallagher heeft het portfolio uitgebreid met de Z10 Dynamic Tension Sensor. De intelligente sensoren kunnen naadloos worden geïntegreerd met de Gallagher Command Centre software. In combinatie met andere detectoren en preventieve oplossingen van Gallagher zoals schrikdraad, kan een effectieve terreinbeveiliging worden gerealiseerd die bestaat uit meerdere schillen.

Lees meer ▶
ASSA ABLOY_trainingen

ASSA ABLOY organiseert producttrainingen

ASSA ABLOY Nederland organiseert in de showroom in Raamsdonksveer negen verschillende producttrainingen, waarvan drie trainingen in samenwerking met HID Global, TRAKA Nederland en Avensus.

Lees meer ▶
???????????????????????????????

Xentry Speedgate met nieuwe veiligheidstechnologie en energiereductie

De Xentry Speedgate 1 van HTC Parking+Security is voorzien van nieuwe veiligheidstechnologie waardoor minder veiligheidslijsten nodig zijn. Xentry Speedgates zijn zo ontworpen dat ze lang en probleemloos kunnen functioneren.

Lees meer ▶
ARAS_ANPRpole-4347LRPNG

Cameraobservatie wordt toegangscontrole met kentekenlezer AP-ANPR

Nieuw in het assortiment toegangscontrole van ARAS Security is de AP-ANPR kentekenlezer. Hiermee wordt een poort of slagboom geopend via visuele identificatie. Dit staat garant voor een snelle doorstroom van voertuigen.

Lees meer ▶
Norbain_tau

Norbain Benelux leverancier Tau

Norbain Benelux is officieel leverancier geworden van Tau. Tau is een fabrikant van producten en totaaloplossingen voor slagbomen en poort- en hek automatisering.

Lees meer ▶

Museum Chinese Tiananmen-plein kiest draaideuren Koninklijke Boon Edam

De nieuwe entree van het Nationaal Museum van China is voorzien van vier Duotour draaideuren met een hoge capaciteit van Boon Edam. De deuren werden geplaatst als onderdeel van een groot renovatie- en uitbreidingsproject van het museum, die in 2007 van start ging en drie jaar heeft geduurd. Het nieuwe Nationaal Museum van China is een gezamenlijk ontwerp van Duitse en Chinese architecten. Naar verwachting zullen elk jaar miljoenen bezoekers de museumdeuren passeren.

Lees meer ▶

Heras installeert eerste iGate in ‘s-Heerenberg

Heras heeft in mei de eerste Heras iGate geplaatst bij Byenhof AK Techniek uit ‘s-Heerenberg. De innovatieve vrijdragende schuifpoort werd in februari gepresenteerd tijdens de Bouwbeurs. In maart werd de poort onderscheiden met de prestigieuze designprijs red dot award. De keuze van Byenhof voor de iGate is overigens niet direct verrassend. Het bedrijf is zelf één van de meest gerenommeerde producenten op het gebied van bedrijfsdeuren en gevelbouw in Nederland.

Lees meer ▶
BoonEdam_IKEA

Boon Edam levert wereldwijd draaideuren voor IKEA

Koninklijke Boon Edam gaat wereldwijd draaideuren leveren voor alle IKEA winkels en winkelcentra. De draaideuren dragen bij aan energiebesparing, doordat ze energieverlies beperken en tocht voorkomen.

Lees meer ▶

Boon Edam levert sluizen en draaideuren nieuwbouw ministeries Justitie en BZK

Koninklijke Boon Edam gaat beveiligingssluizen en draaideuren leveren voor het nieuwe onderkomen van de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag. In 2012 zal het nieuwbouwcomplex met twee torens van circa 140 meter hoog klaar zijn. De opdracht betreft de levering van elf beveiligingssluizen (Circlelocks), veertien beveiligingsdraaideuren (Tourlocks) en twee doorloopsluizen (Speedlanes) die op diverse locaties in het gebouw geplaatst zullen worden.

Lees meer ▶