Security-categorie: Toegangverlening

SALTO_Neo1

Compacte elektronische cilinder NEO van SALTO Systems

De compacte SALTO NEO Cilinder van SALTO Systems is ontworpen voor deuren waar het monteren van een elektronisch deurbeslag (XS4 One, XS4 Mini, XS4 Original) niet mogelijk of vereist is en kan worden geïnstalleerd op deuren, serverkasten, hekwerken, kasten, sleutelschakelaars, schuifdeuren en nog veel meer.

Lees meer ▶
Smartsd_Paxton_Kast

SmartSD ontwikkelt speciale behuizing voor Net2 Plus deurcontrollers

SmartSD heeft een speciale behuizing ontwikkeld waarin meerdere Paxton Net2 Plus deurcontrollers gemonteerd kunnen worden. De behuizing is uitgerust met een ingebouwde voeding. Er kunnen maximaal vier Net2 Plus deurcontrollers in de behuizing worden gemonteerd (PCB uitvoering, 682-493-NL).

Lees meer ▶
SALTO_NCoder-Space

Nieuwe SALTO NCoder met krachtige coderingscapaciteit

De SALTO NCoder combineert de krachtige coderingscapaciteiten van een ingebouwde desktop-readerfunctie met een moderne vormgeving. De SALTO NCoder configureert de toegangsrechten van gebruikers, personeel of van hotelgasten en is te gebruiken met een breed scala aan RFID-dragers en mobiele sleutels.

Lees meer ▶
Dahua_IB

Nieuwe smart terminals voor intelligente gebouwen van Dahua Technology

Dahua Technology heeft nieuwe producten gepresenteerd voor toegangscontrole en videobewaking in intelligente gebouwen. Nieuw zijn onder meer een smart terminal met gezichtsherkenning voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie en een toegangscontroleterminal met vingerafdrukherkenning.

Lees meer ▶
ARAS_nedap

Multi-technologie lezer voor identificatie van voertuigbestuurders

De NVITE lezer kan meerdere technologieën lezen en maakt daardoor contactloze bestuurdersidentificatie mogelijk. De lezer ondersteunt smartcards, proximity kaarten, QR-codes, Bluetooth Low Energy (BLE) en Near Field Communication (NFC).

Lees meer ▶
CDVI_SENSIR

CDVI introduceert SENSIR voor handsfree toegangscontrole

CDVI introduceert de SENSIR zender voor handsfree oplossingen voor toegangscontrole. De SENSIR is een beveiligde zender met rolling code technologie en ideaal voor aansturing van bijvoorbeeld een XPL ontvanger. Dankzij de ingebouwde 3V-batterij is geen bekabeling noodzakelijk, en met een reikwijdte tot wel 400 meter in de open lucht is de SENSIR breed inzetbaar.

Lees meer ▶
SALTO_XS4-Locker-JustIN-Mobile

Online toegangscontrole kluisjes met Locker BLE van SALTO Systems

Door Bluetooth Low Energy-technologie (BLE) te integreren in het nieuwste elektronische lockerslot, brengt SALTO Systems een product op de markt dat ook online toegangscontrolefunctionaliteiten biedt voor onder andere kluisjes, kasten en lades.

Lees meer ▶
CDVI_kcin

Nieuw bluetooth keypad KCIN4.0 van CDVI

CDVI heeft het Bluetooth assortiment uitgebreid met de KCIN4.0. Dit RVS keypad met afgeronde hoeken heeft dezelfde technologie als het Galeo Bluetooth Keypad van de fabrikant.

Lees meer ▶
ARAS_accaas

CardAccess biedt nu ook Access Control as a Service

CardAccess wordt nu ook geleverd als ACaaS-oplossing: Access Control as a Service. Dit biedt volgens ARAS Security de voordelen van SaaS (Software as a Service) waarbij de servers en software toegang regelen vanuit de cloud met enkel nog de toegangscontrole-hardware ter plaatse.

Lees meer ▶
ES_mobile

Mobiele toegangscontrole met smartphone als sleutel bij EasySecure

Met Suprema Mobile Access biedt EasySecure mobiele toegangscontrole met iPhone en Android toestellen. Gebruikers kunnen hun eigen smartphone gebruiken als sleutel voor toegang tot deuren en het registreren van de tijd- en aanwezigheid.

Lees meer ▶