Security-categorie: Video-CCTV

Axis_VerenaLR

Axis Communications benoemt Verena Rathjen als vicepresident Europa, Midden-Oosten en Afrika

Axis Communications heeft Verena Rathjen aangesteld als vicepresident voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Daarmee wordt zij verantwoordelijk voor het langetermijnsucces van Axis binnen de regio en voor het bewaken van de strategische koers ten aanzien van het uitgebreide aanbod van oplossingen van het bedrijf binnen een groeiende markt.

Lees meer ▶
Stanley_Genetec

Stanley Security wint Genetec Award

Stanley Security Nederland heeft als dank voor de succesvolle samenwerking eind vorig jaar de Unified System Sales award ontvangen van Genetec. Stanley Security levert al jaren producten van Genetec.

Lees meer ▶
Dahua_DSSpro554

Dahua Technology presenteert DSS Pro VMS

Dahua Technology heeft een nieuwe versie van de op Windows gebaseerde video management software (VMS) DSS Pro gepresenteerd. Door de modulaire structuur is DSS Pro flexibel en schaalbaar toepasbaar.

Lees meer ▶
IDIS_Directview

IDIS DirectView: complete reeks beeldschermen voor 24/7 videobewaking

IDIS biedt met DirectView een complete reeks beeldschermen die speciaal zijn ontworpen voor videobewaking. Het assortiment beschikt over monitors in verschillende formaten, met een resolutie variërend van Full HD tot en met Ultra High Definition (UHD).

Lees meer ▶
MOBOTIX MxBell_LR

Mobotix MxBell app vereenvoudigt toegangscontrole

Mobotix, specialist in oplossingen voor IP-video, introduceert de app MxBell voor het remote bedienen van IP-video deurstations. De nieuwe app is een aanvulling op MxDisplay en maakt het mogelijk notificaties op mobiele apparatuur te ontvangen als er wordt aangebeld. Maar ook live via de camera te kijken en indien nodig een deur te openen. MxBell is gratis te downloaden in Apple’s App Store en via Google Play.

Lees meer ▶
SmartSD_ComnetV2

SmartSD distributeur van ComNet

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van de producten van ComNet. Het Amerkiaanse ComNet is één van de weinige fabrikanten die alle mogelijke producten voor ethernet, video en data gerelateerde transmissie onder één dak heeft.

Lees meer ▶
ABLOY_Yale Home View WiFi camera600

Yale introduceert nieuwe serie WiFi camera’s

Yale heeft een nieuwe serie Home View WiFi camera’s ontwikkeld waarmee het mogelijk is om op afstand via smartphone of tablet een woning of kleine winkel of kantoor in de gaten te houden. De digitale camera’s, waaronder de Home View 301 en Home View 303 met draai-, zoom- en kantelfunctie, zijn verbonden via WiFi.

Lees meer ▶
Axis_P1290_LR

Axis voegt twee thermische camera’s toe aan P-serie

Met de toevoeging van de eerste thermische camera’s aan de P-serie maakt Axis Communications de voordelen van thermische camera’s beschikbaar voor een brede groep eindgebruikers en toepassingen. De kosteneffectieve camera’s maken videobewaking met thermische camera’s voor onder meer inbraakdetectie betaalbaar voor kleine en gemiddeld grote organisaties met een beperkt budget voor beveiliging, zoals scholen, kleine zorginstellingen en kleine winkeliers.

Lees meer ▶
LiveSecurity_Promon

Verregaande samenwerking tussen Live Camera Security en Promon Security

Promon Security is vanaf 1 december een verregaande samenwerking aangegaan met Live Security voor de levering van live camera monitoring en gerelateerde services, zoals remote access control, crowd management en remote conciërge services. Tevens zal Live Security de customer support en de administratie voor alle klanten van Promon in Nederland gaan verzorgen.

Lees meer ▶
PG_Hikcombi

Nieuwe ‘Master/Slave’ combinatie voor perimeterbeveiliging van Hikvision

Hikvision heeft een nieuw Master and Slave Tracking systeem gelanceerd voor perimeterbeveiliging. Dit is een combinatie van een vaste thermische bulletcamera en een DarkFighter speeddome in één enkel product.

Lees meer ▶