Security-categorie: Video-CCTV

Hikvision_Hittebestendig

Nieuwe technologie Hikvision beschermt camera’s tot 150 graden Celsius

Hikvision heeft een nieuwe hittebestendige technologie ontwikkeld waarmee camera’s kunnen worden toegepast bij temperaturen van min 30 tot 150 graden Celsius. Hierdoor zijn camera’s in bijvoorbeeld industriële omgevingen te gebruiken waar machines of direct zonlicht veel hitte produceren die de apparatuur kan beschadigen.

Lees meer ▶
PG_Milestone

PG Security Systems distributeur Milestone XProtect

PG Security Systems heeft 10 juli een overeenkomst gesloten met Milestone Systems en zal voortaan de XProtect video management software van de Deense fabrikant leveren.

Lees meer ▶
Axis_Hessel_RuijghLR

Axis Communications benoemt Hessel Ruijgh tot Business Development Manager Retail voor de Benelux

Axis Communications, marktleider in netwerkvideo-oplossingen, heeft Hessel Ruijgh (41) benoemd tot Business Development Manager Retail voor de Benelux-regio. Ruijgh houdt zich sinds 1 juni in deze geheel nieuwe functie bezig met het zoeken naar nieuwe afzetmogelijkheden van het Axis-portfolio in de retailmarkt.

Lees meer ▶
Mobotix_mx_img_6erPlatform_c26-p26-i26-v26LR

Mobotix breidt Mx6-serie uit met vier binnencamera’s

Mobotix introduceert de c26, i26, p26 en v26 binnencamera’s als uitbreiding van de Mx6 6MP cameralijn. Dankzij een snellere processor kunnen deze camera’s bij dezelfde resolutie twee keer zoveel opnames per seconde verwerken. Alle videodata is tegelijkertijd beschikbaar in drie formaten (MxPEG, MJPEG en H.264) en in verschillende resoluties.

Lees meer ▶
Axis_simonsvoss_4755

Axis integreert draadloze vergrendeling en toegangscontrole van SimonsVoss in Entry Manager

Axis Communications introduceert samen met SimonsVoss Technologies een volledig geïntegreerd, IP-gebaseerd digitaal slot- en toegangscontrolesysteem. De samenwerking zorgt voor een geavanceerde, kostenefficiënte, draadloze vergrendelings- en toegangscontrole-oplossing en is een uitstekende vervanging voor het gebruik van conventionele sleutels.

Lees meer ▶
Hikvision_NVR8TBdisk

Nieuwe NVR met 8TB harde schijf van Hikvision

De nieuwe NVR DS-9600NI-I8 van Hikvision ondersteunt 8TB harde schijven voor de veilige en betrouwbare opslag van videobeelden gedurende langere periodes. System integrators beschikken hiermee over een flexibel systeem, terwijl eindgebruikers profiteren van de betrouwbare beeldopslag.

Lees meer ▶
Dahua_switchepoe554

Dahua Technology introduceert nieuw ePoE IP-systeem

Dahua Technology heeft een IP-systeem voor Power over Ethernet (ePoE) ontwikkeld, waaronder camera’s, netwerkschakelaars en netwerkrecorders. Het Dahua ePoE IP-systeem ondersteunt maximaal achthonderd meter tussen de ePoE-camera en de ePoE-netwerkschakelaar of ePoE NVR met ingebouwde schakelaar.

Lees meer ▶
Dahua_Retailsol

Dahua Technology ontwikkelt Retail Security Solution

Terwijl het online shoppen zich razendsnel ontwikkelt, staan winkeliers in bijvoorbeeld binnensteden onder steeds grotere druk. Het uitbreiden van de klantenkring en behouden van vaste klanten wordt steeds belangrijker. Om winkeliers te helpen, heeft Dahua Technology de Retail Security Solution ontwikkeld. Deze biedt niet alleen een hoge mate van beveiliging, maar levert extra inzage in het verkoopproces in de winkel, die de ondernemer helpt bij het verder optimaliseren van de winkel.

Lees meer ▶
Pelco_ExSiteLR

Nieuwe explosiebestendige PTZ-camera’s en panoramische camera’s van Pelco

Pelco by Schneider Electric toonde afgelopen maand verschillende nieuwe camera’s tijdens de vakbeurs IFSEC International in Londen, waaronder de nieuwe ExSite explosiebestendige camera’s voor videobewaking in uiterst ruige omgevingen en de Optera panoramische multisensor camera’s die zijn geïntegreerd met de meest toegepaste video management systemen op de markt voor het leveren van panoramische beelden in HD-kwaliteit.

Lees meer ▶
UNV_recorders

Uniview toont Starlight en Super NVR tijdens IFSEC 2017

Uniview toonde een groot aantal nieuwe producten en technologieën tijdens de internationale vakbeurs IFSEC in Londen, waaronder Ultra 265, Super Starlight, Super NVR516 en videosystemen voor winkels, gebouwen en bedrijven.

Lees meer ▶