Security-categorie: Video-CCTV

PG_HikvisionGold1

PG Security Systems introduceert Hikvision Gold Label 2.0 Intelligence

PG Security Systems presenteert Hikvision Gold Label 2.0 Intelligence, dat betrouwbare en intelligente videobewaking en inbraakbeveiliging biedt.

Lees meer ▶
Axis_p1455le

Nieuwe bulletcamera Axis voor scherpe beelden bij veel beweging in beeld

De AXIS P1455-LE bulletcamera van Axis is geschikt voor een breed scala aan bewakingstoepassingen en specifiek voor situaties met veel beweging in beeld. De camera levert beelden met een resolutie van HDTV 1080p tot 60 fps.

Lees meer ▶
Honeywell_PWISS

Honeywell introduceert nieuw platform Pro-Watch Integrated Security Suite

Honeywell heeft woensdag het nieuwe beveiligingssoftwareplatform Pro-Watch Integrated Security Suite gepresenteerd. Daarnaast is de nieuwe lijn 30-serie netwerk videorecorders en 60-serie IP-Video 5MP camera’s aangekondigd.

Lees meer ▶
Hik-proconnect

Hikvision introduceert cloudgebaseerde oplossing Hik-ProConnect

De nieuwe Hik-ProConnect cloudgebaseerde oplossing van Hikvision is gericht op professionele installatiebedrijven en biedt koppeling tussen video, inbraak, toegangscontrole en intercom.

Lees meer ▶
Hikvision_Nedap

Integratie HikCentral van Hikvision en Nedap AEOS platform voor toegangscontrole

Het HikCentral videobewakingsplatform van Hikvision is geïntegreerd met het Nedap AEOS platform voor toegangscontrole. Dit biedt een sterk vereenvoudigd beheer voor gebruikers van systemen van Hikvision en Nedap.

Lees meer ▶
Milestone_techpartners

Milestone Systems stimuleert samenwerking tussen technologiepartners met nieuw platform

Milestone Systems heeft een nieuw platform geopend dat is gericht op samenwerking met en tussen Technology Partners om samen te werken aan oplossingen. De fabrikant wil hiermee innovatie stimuleren.

Lees meer ▶
ARAS_UNV_ipc815sr-dvspf14-1

UNV 5MP fisheye fixed domecamera bij ARAS Security

ARAS Security introduceert de UNV 5MP fisheye fixed domecamera waarmee het mogelijk is om een ruimte te beveiligen met één enkele camera, zonder blinde vlekken.

Lees meer ▶
Hanwha_WRN-1610S_FS1_lr

Nieuwe Wisenet WAVE PoE NVR-reeks van Hanwha Techwin

De nieuwe Wisenet WAVE PoE NVR’s die door Hanwha Techwin zijn geïntroduceerd, zijn ontworpen om gebruikers op een rendabele manier te laten profiteren van de Wisenet WAVE video management software (VMS), zonder dat ze een server hoeven te installeren.

Lees meer ▶
IDIS_VulcandeFuego

Videosysteem IDIS waakt over Volcan de Fuego in Guatemala

Videotechnologie van IDIS wordt toegepast voor de 24/7 monitoring van vulkanische activiteit bij Volcan de Fuego in Guatemala, één van ‘s werelds meest actieve en gevaarlijke vulkanen. Deze wordt nu dag en nacht in de gaten gehouden met een IDIS 8MP 31x Zoom PTZ-camera.

Lees meer ▶
TKH_Style_Parking

Innovatief bewakings- en parkeergeleidingssysteem TKH Security voor Amsterdam The Style Outlets

TKH Security en partner Scheidt & Bachmann Parkeersystemen voorzien de 1470 parkeerplaatsen tellende garage van Amsterdam The Style Outlets van een innovatief op camera’s gebaseerd parkeergeleidingssysteem, inclusief bewakingsmodule.

Lees meer ▶
SmartSD_Bosch_domes-starlight

Nieuwe domes met Starlight technologie van Bosch bij SmartSD

Met de nieuwe reeks FlexiDome IP Starlight 5000i (IR) introduceert Bosch vier nieuwe, intelligente IP-camera’s met hoge lichtgevoeligheid. Deze vaste domes met gemotoriseerde varifocale lens van 3 tot 10 mm zijn beschikbaar voor binnen- en buitenmontage en met of zonder ingebouwde infraroodverlichting.

Lees meer ▶
WesternDigital_armorlock1

Western Digital introduceert ArmorLock-beveiligingsplatform voor dataprotectie

ArmorLock is het nieuwe beveiligingsplatform voor data-encryptie van Western Digital om gegevensbescherming naar een hoger niveau te tillen. Het platform is ontworpen om uiteenlopende beveiligingseisen aan data- en content-opslag aan te gaan in diverse sectoren, zoals financiële en juridische dienstverlening, overheid, gezondheidszorg, IT en media en entertainment.

Lees meer ▶
TKH_site

TKH Security vernieuwt website met specifieke oplossingen voor marktsegmenten

TKH Security heeft de site vernieuwd. De nieuwe website biedt een uitgebreid overzicht van specifieke oplossingen voor uiteenlopende marktsegmenten. Dit verbetert niet alleen de logische structuur van de site, maar verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers en de markten waarin ze actief zijn.

Lees meer ▶
Smartsd_Dahua_wiz-sense

Wiz Sense One range van Dahua bij SmartSD

Dahua en SmartSD introduceren de Wiz Sense One range, een productlijn van compacte, thermische hybride camera’s die is opgebouwd uit Turret en Bullet camera’s. Alle camera’s uit de productlijn hebben zowel een thermische als een hi-res optische sensor.

Lees meer ▶
Dahua_GR

Dahua Technology zet in op ontwikkeling toepassingen met kunstmatige intelligentie

Dahua Technology richt zich de komende jaren op de ontwikkeling van oplossingen die werken op basis van kunstmatige intelligentie met toepassingen voor verschillende markten, zoals de transportsector, het onderwijs en publieke veiligheid.

Lees meer ▶