Security-categorie: Storage

SmartSD_wd22tb

Nieuwe Purple Pro harde schijf Western Digital biedt opslagcapaciteit van 22 Terabyte

Western Digital heeft een harde schijf van 22TB toegevoegd aan in de Purple Pro reeks. De Purple Pro harde schijven zijn specifiek ontwikkeld voor slimme en veeleisende videobewakingsoplossingen, zoals geavanceerde recorders met AI ondersteuning en servers voor video-analyse.

Lees meer ▶
SmartSD_Seagate20TB

SmartSD introduceert 20TB SkyHawk AI harde schijf van Seagate

De SkyHawk AI harde schijven van Seagate zijn geoptimaliseerd voor videobewaking. Ze zijn ontworpen voor gebruik in NVR’s met kunstmatige intelligentie. Seagate heeft nu een nieuw model gepresenteerd met een opslagcapaciteit van 20TB.

Lees meer ▶
WDP_qd101

MicroSD-kaarten van Western Digital bij SmartSD

De WD Purple SC QD101 microSD-kaart van Western Digital is specifiek ontworpen voor videobewaking. Met behulp van geavanceerde 96-laags 3D NAND-technologie levert de kaart een kosteneffectieve combinatie van extreme duurzaamheid, krachtige prestaties en een breed capaciteitsbereik tot 1TB.

Lees meer ▶
WD_purplepro

Nieuwe WD Purple Pro smart video-oplossingen Western Digital

Western Digital heeft het aanbod smart video-oplossingen uitgebreid met WD Purple Pro. Deze nieuwe productlijn biedt verbeterde prestaties, hogere werkbelasting en betrouwbaarheid voor de nieuwe generatie AI-compatibele camera’s en video-analyse applicaties.

Lees meer ▶
Lobeco_Seagate10tb

Lobeco levert Seagate SkyHawk serie harde schijven

Lobeco heeft de SkyHawk harde schijven van Seagate toegevoegd aan het leveringsprogramma. Deze zijn speciaal ontworpen voor het vastleggen van videobewakingsdata in DVR- en NVR-systemen.

Lees meer ▶
WesternDigital_armorlock1

Western Digital introduceert ArmorLock-beveiligingsplatform voor dataprotectie

ArmorLock is het nieuwe beveiligingsplatform voor data-encryptie van Western Digital om gegevensbescherming naar een hoger niveau te tillen. Het platform is ontworpen om uiteenlopende beveiligingseisen aan data- en content-opslag aan te gaan in diverse sectoren, zoals financiële en juridische dienstverlening, overheid, gezondheidszorg, IT en media en entertainment.

Lees meer ▶
WD_purpleue

Western Digital levert WD Purple Ultra Endurance microSD-kaart voor AI en 4K smart video

Door het toegenomen gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in bewakingscamera’s en steeds hogere resoluties, stijgt de vraag naar opslagcapaciteit op de camera. Bewakingscamera’s nemen vaak continu videobeelden op in 1080p, maar de verwachting is dat 4K-compatibele camera’s in 2023 een aandeel van meer dan 24 procent hebben.

Lees meer ▶
WD_gold

Western Digital vergroot capaciteit enterprise HDD’s naar 18TB

Western Digital vergroot de capaciteit van Ultrastar CMR HDD’s en WD Gold CMR HDD’s naar 16TB en 18TB. Daarnaast worden de lijn van Ultrastar JBOD-platforms en de Ultrastar hybride opslagserver uitgebreid met Ultrastar 16TB en 18TB CMR harde schijven.

Lees meer ▶