Security-categorie: Videomanagement

Axis_frederic_rocher_1_1

Axis Communications stelt Frederic Rocher aan als Technical Trainer Benelux

Axis Communications heeft Frederic Rocher (43) aangesteld als Technical Trainer voor de Benelux-regio. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de trainingen van de Axis Academy, waarin eindgebruikers en klanten trainingen volgen in het gehele Axis-portfolio.

Lees meer ▶

TKH Security Solutions ontvangt officieel opdracht nieuwbouw Rechtbank Amsterdam

TKH Security Solutions heeft onlangs de officiële opdracht van Facilicom/Trigion gekregen voor het leveren en in bedrijf stellen van een geïntegreerd Security Management Systeem en netwerk voor de nieuwe Rechtbank in Amsterdam.

Lees meer ▶
Lobeco_Tiandy_Networx

Tiandy Technologies compatibel met NX Witness van Network Optix

Dankzij een samenwerking tussen Tiandy Technologies en Network Optix, beide grote spelers in de wereld van camerabewaking, zijn de camera’s van Tiandy nu compatibel geworden met Powered-by-Nx-oplossingen van Network Optix, waaronder Nx Witness VMS en verschillende producten die gebouwd zijn met Nx Meta VMP, een open videomanagementplatform.

Lees meer ▶
Hikvision_32MP_PanoVu

Nieuwe ultra HD 32 MP PanoVu panoramische camera van Hikvision

Hikvision heeft de PanoVu cameraserie uitgebreid met een ultra HD 32 MP panoramische camera. De DS-2CD6984G0-IH(S)(AC) 32 MP domecamera met vier 1/2″ Progressive Scan CMOS sensoren levert een 180 graden horizontaal beeld en heeft een verticaal beeldbereik van 95 graden. De vier videobeelden worden in de camera samengevoegd tot een panoramisch beeld.

Lees meer ▶
Siqura_verhuizing

Siqura verhuisd binnen Gouda

Siqura is eind november verhuisd binnen Gouda. De fabrikant van videosystemen is voortaan gevestigd aan de Meridiaan 32 in Gouda, aan de overzijde van het oude kantoor. De verhuizing draagt bij aan de verdere uitbreiding van de dienstverlening en ontwikkeling van producten.

Lees meer ▶
Hilversum_cctv

Tele Connect videosystemen ontwikkelt camerasysteem voor bedrijventerreinen Hilversum

De bedrijventerreinen Havenkwartier, Kerkelanden en Zeverijnstraat in Hilversum beschikken sinds oktober over 24-uurscamerabewaking. Het videosysteem is volledig ontworpen door Tele Connect Videosystemen en in samenwerking met diverse onderaannemers uitgerold.

Lees meer ▶
Dahua_AI xvr

Nieuwe AI XVR-producten Dahua Technology integreren terreinbeveiliging

Dahua Technology heeft drie nieuwe AI XVR-producten ontwikkeld: DH-XVR8208A-4K-I, DH-XVR8216A-4KL-I en XVR8816S-4KL-I. Deze bieden onder meer terreinbeveiliging, gezichtsherkenning en het doorzoeken van metadata en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals retail, het beveiligen van kantoorgebouwen en onroerend goed.

Lees meer ▶
Hikvision_Thermal_camera

Hikvision introduceert thermische Deep Learning bulletcamera’s

Hikvision heeft nieuwe thermische Deep Learning bulletcamera’s ontwikkeld, die nog meer mogelijkheden bieden voor terreinbeveiliging waaronder geavanceerde branddetectie. De nieuwe camera’s beschikken over Deep Learning algoritmes en hebben een ingebouwde GPU voor toekomstige updates.

Lees meer ▶
Videoguard_genetec-sr4

Genetec brengt Security Center versie 5.7 SR4 uit

De nieuwste Service Release SR4 van het Security Center 5.7 platform van Genetec biedt een aantal nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

Lees meer ▶
FLIR_TruWITNESS

Nieuw TruWITNESS platform FLIR Systems voor mobiel cameratoezicht in Smart Cities

FLIR Systems heeft TruWITNESS ontwikkeld, een draagbaar mobiel camerasysteem voor publieke veiligheid in Smart Cities. TruWITNESS combineert video, audio, locatiegegevens, Internet of Things (IoT) toepassingen en cloud- en managementsoftware in een systeem.

Lees meer ▶