Security-categorie: Videomanagement

IDIS_DV-2116

IDIS introduceert AI in the Box met Deep Learning Analytics

IDIS introduceert AI in the Box (DV-2116), waarmee de kracht van video-observatiesystemen wordt versterkt met nauwkeurige Deep Learning Analytics. IDIS Deep Learning Analytics (IDLA) heeft in onafhankelijke tests een nauwkeurigheid van 97 procent behaald met een snelle dataverwerking.

Lees meer ▶
Axis_q1798le

Nieuwe camera met 4K-resolutie en zeer hoge lichtgevoeligheid van Axis

Axis Communications heeft een unieke netwerkcamera ontwikkeld die een 4K-resolutie combineert met een ultralichtgevoelige 4/3″-beeldsensor voor uitzonderlijke lichtgevoeligheid en forensische beelden in vrijwel alle situaties.

Lees meer ▶
Hikvision_Roadshow

Europese Cybersecurity Roadshow van Hikvision in vier Nederlandse steden

Hikvision heeft een Europese roadshow aangekondigd over cybersecurity. Deelnemers krijgen inzicht in bekende dreigingen en risico’s en advies over hoe deze te bestrijden. De roadshow start op 18 september in Frankfurt en doet in september en oktober zeven steden aan, waaronder Oslo, Kopenhagen, Helsinki en vier steden in Nederland.

Lees meer ▶
Axis_q6075e_1700w

Nieuwe generatie PTZ-camera’s Axis met 40x optische zoom en verbeterde beveiligingsfuncties

Axis Communications brengt een nieuwe generatie AXIS Q60 PTZ Network Camera Series op de markt. Deze hoogwaardige PTZ-camera’s worden geleverd met de nieuwe Axis-chipset, wat resulteert in een betere beeldkwaliteit, meer mogelijkheden voor analytics en een veel efficiëntere videocompressie.

Lees meer ▶
Bosch_Aviotec

Snelle en betrouwbare detectie van rook en vlammen in tunnels met AVIOTEC van Bosch

Het AVIOTEC IP starlight 8000 videobranddetectiesysteem van Bosch is nu ook toepasbaar in tunnels voor vroegtijdige en betrouwbare detectie van rook en vlammen. De camera’s zijn een kosteneffectieve aanvulling op bestaande lineaire branddetectoren die vaak worden gebruikt in tunnels. Dergelijke detectoren reageren alleen op merkbare toenames in temperatuur en zijn niet in staat om rook te detecteren. Met de camera’s zijn daarnaast bij incidenten direct beelden beschikbaar voor verificatie van alarmen. Op basis van de beelden kunnen tevens hulpverleners op locatie worden aangestuurd.

Lees meer ▶
VideoGuard_Genetec

VideoGuard opnieuw Value-Added Distributor van Genetec

VideoGuard heeft voor 2019-2020 opnieuw de status van Value-Added Distributor ontvangen van Genetec. Het certificaat werd onlangs uitgereikt aan de distributeur door Barry Bomer, Sales Engineer Benelux bij Genetec.

Lees meer ▶
Axis_p3245_lve

Axis breidt P32 Network Camera Series uit met nieuwe fixed domecamera’s

Axis Communications heeft nieuwe fixed domecamera’s toegevoegd aan de AXIS P32 Network Camera Series. De camera’s, verkrijgbaar in modellen voor zowel binnen als buiten, bieden een uitstekende beeldkwaliteit in 1080p en zijn hierdoor perfect voor de bewaking van bijvoorbeeld retail, onderwijs- en zorginstellingen.

Lees meer ▶
Hikvision_SmartThermalBullet

Smart thermische bulletcamera’s van Hikvision combineren inbraak- en branddetectie

De nieuwe termische bulletcamera’s DS-2TD2117 van Hikvision beschikken over Deep Learning algoritmes voor betrouwbare detectie van onder meer inbraak en brand en hebben een nieuwe sensor die de beeldkwaliteit verhoogt. De camera’s zijn bij uitstek geschikt voor videobewaking in kleinere bedrijven en organisaties.

Lees meer ▶
IDIS_DC-S6283HRXL

IDIS presenteert PTZ Dome LightMaster

De IDIS LightMaster DC-S6283HRXL is een kwalitatief zeer hoogwaardige low-light camera die zorgt voor een duidelijke verbetering van de zichtbaarheid in situaties met weinig licht. Deze nieuwe camera is voorzien van een zeer lichtgevoelige sensor waardoor er bij minder licht toch een goed beeld kan worden verkregen.

Lees meer ▶
EEN_bodycams

Eagle Eye Networks breidt platform uit met ondersteuning bodycams

Het Eagle Eye Cloud VMS van Eagle Eye Networks ondersteunt voortaan vijftien extra mobiele en bodycams. Hierdoor kunnen zowel vaste als mobiele camera’s tegelijkertijd worden gebruikt op hetzelfde platform.

Lees meer ▶