Security-categorie: Videomanagement

Siqura_tunnel

Nederlandse cameratechnologie bewaakt Tsjechische snelwegtunnels

Videobewakingsspecialist Siqura heeft speciaal ontwikkelde camera’s en software geleverd voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing in drie belangrijke verkeerstunnels in Tsjechië. De modernisering van de beveiligingsoplossing was onderdeel van een grootschalige renovatie van de Valík-, Klimkovice- en Husovicetunnels.

Lees meer ▶
Axis_m3064

Nieuwe generatie minidomes Axis voor discrete bewaking

Axis Communications heeft een nieuwe generatie ontwikkeld van de AXIS M30 netwerkcamera’s. Deze ultracompacte, vaste minidomes zijn uitgerust met een dag/nacht-functionaliteit en Wide Dynamic Range (WDR) voor heldere beelden wanneer scènes zowel donkere als lichte delen bevatten.

Lees meer ▶
Dahua_AIshow2020

Agenda: Dahua AI Show op 25 maart op Circuit Zandvoort

Kunstmatige intelligentie is niet langer een toekomstbeeld, maar wordt nu al op vele plaatsen toegepast. Slimme technologieën beginnen een steeds grotere rol te spelen in talloze sectoren, waaronder beveiliging. Tijdens de Dahua AI Show op 25 maart op het Circuit Zandvoort tonen experts van Dahua Technology de wereld van kunstmatige intelligentie en blijkt hoe deze een geheel nieuwe betekenis geeft aan veiligheid en beveiliging.

Lees meer ▶
Hanwha_Wisenet PNM-9084QZ

Nieuwe Wisenet multi-sensorcamera’s 8 en 20MP bij SmartSD

Hanwha Techwin heeft zijn premium Wisenet P-reeks verbeterd met de toevoeging van drie multi-sensorcamera’s met gemotoriseerde varifocale lenzen, waarmee een kostenbesparende oplossing wordt geboden voor het detecteren en volgen van objecten in grote open gebieden.

Lees meer ▶
Hikvision_2CD2T26G2-bullet

Nieuwe generatie AcuSense productlijn van Hikvision

Hikvision heeft een nieuwe generatie ontwikkeld van de bekende AcuSense productlijn die beschikt over meerdere belangrijke updates. Zo beschikken de nieuwste AcuSense apparaten over een verbeterd Deep Learning-algoritme.

Lees meer ▶
Axis_c1410_c1310e_combo

Twee nieuwe netwerkluidsprekers van Axis voor proactieve bewaking in iedere omgeving

Axis Communications introduceert een nieuwe mini-netwerkluidspreker en een hoornluidspreker voor buiten. Beiden bieden de mogelijkheid om te reageren op incidenten die camera’s detecteren. Indringers kunnen worden gewaarschuwd met live gesproken of vooraf opgenomen boodschappen, die altijd duidelijk verstaanbaar zijn.

Lees meer ▶
Hanwha_Serverless ANPR

Hanwha Techwin ontwikkelt serverloze ANPR-oplossing voor beheer kleine locaties

Hanwha Techwin heeft een intelligente oplossing voor verkeerbeheer ontwikkeld die werkt met kentekenherkenning (ANPR) zonder dat hiervoor een server nodig is. De camera-tot-camera IP-communicatietechnologie zorgt ervoor dat tot vier Wisenet ANPR-camera’s (één hoofdcamera en drie hulpcamera’s) gelijktijdig gegevens kunnen vastleggen en verzenden naar een handige gebruikersinterface.

Lees meer ▶
Dahua_Full-color

24/7 kleurrijk, gedetailleerd beeld met full-color cameraserie Dahua

De Full Color camera’s van Dahua garanderen kleurrijke beelden onder alle omstandigheden, ook in het donker. Dankzij de F1.0 lens met grotere lensopening en geavanceerde beeldverwerking is de Full Color serie uitermate geschikt om 24/7 ingezet te worden.

Lees meer ▶
IDIS_analytics

IDIS presenteert nieuwe serie krachtige Edge VA camera’s

IDIS heeft een nieuwe serie krachtige Edge VA bullet- en domecamera’s ontwikkeld. De verschillende modellen beschikken over on-board analytics die de efficiency verhogen bij het beveiligen van onder meer winkelcentra, banken en kantoren.

Lees meer ▶
Axis_retail

Axis presenteert slimme retailoplossingen op EuroShop 2020

De opkomst van e-commerce heeft het winkelgedrag van consumenten compleet veranderd en heeft retailers ertoe aangezet om de rol van fysieke winkels opnieuw vorm te geven. Om retailers te helpen bij het ontwerpen van toekomstbestendige winkels, presenteert Axis Communications op EuroShop 2020, dat plaatsvindt van 16-20 februari in Düsseldorf, slimme oplossingen voor winkeloptimalisatie, het verbeteren van de customer experience en beveiliging.

Lees meer ▶