Agenda: Dahua AI Show op 25 maart op Circuit Zandvoort

Agenda: Dahua AI Show op 25 maart op Circuit Zandvoort

Kunstmatige intelligentie is niet langer een toekomstbeeld, maar wordt nu al op vele plaatsen toegepast. Slimme technologie├źn beginnen een steeds grotere rol te spelen in talloze sectoren, waaronder beveiliging. Tijdens de Dahua AI Show op 25 maart op het Circuit Zandvoort tonen experts van Dahua Technology de wereld van kunstmatige intelligentie en blijkt hoe deze een geheel nieuwe betekenis geeft aan veiligheid en beveiliging.

Tijdens de Dahua AI Show kunnen deelnemers een live demonstratie bijwonen om zelf te ervaren op wat voor manieren kunstmatige intelligentie ingezet kan worden om beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Verschillende experts vertellen tijdens de presentaties over wat Dahua dit jaar te bieden heeft. Zo zijn oplossingen te zien voor bijvoorbeeld de retail- of transportsector.

Bezoekers kunnen op het Circuit Zandvoort ook hun eigen rijvaardigheden testen. Tijdens de Tire Change Competitie zal bijvoorbeeld blijken hoe snel een team een band kan verwisselen en deelnemers kunnen zich op het circuit wanen tijdens de Racesimulator Competitie. Ook de competities zullen met de AI oplossingen van Dahua gecombineerd worden.

De Dahua AI Show op 25 maart begint vanaf 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De dag is gratis bij te wonen. Klik hier voor registratie.