Agenda: Dahua organiseert webinars over covid-19 oplossingen, toegangscontrole en WizMind

Agenda: Dahua organiseert webinars over covid-19 oplossingen, toegangscontrole en WizMind

Dahua Technology organiseert in de maand juni wederom een aantal interessante en Nederlandstalige webinars. Tijdens de eerste webinar op 9 juni wordt dieper ingegaan op de verschillende oplossingen van de fabrikant die helpen bij het naleven van coronamaatregelen.

Op 10 juni draait het om toegangscontrole, met aandacht voor onder meer detectie van de lichaamstemperatuur van medewerkers en bezoekers. Nu het kantoorleven weer op gang begint te komen, wordt het des te belangrijker om bezoekers te monitoren. Met de oplossingen van Dahua krijgen bedrijven inzicht in hun toegangscontrole.

Tijdens een webinar op 12 juni wordt nader ingegaan op alle ins en outs over de complete parkeeroplossingen van Dahua. Deelnemers kunnen zich verdiepen in de ANPR-camera’s van de fabrikant.

Op 17 juni wordt uitgelegd hoe bedrijven 24/7 verzekerd kunnen zijn van heldere kleurenbeelden onder elke omstandigheid met de Full Color series van Dahua.

Het belangrijkste onderwerp op 18 juni is artificial intelligence. Met aandacht voor WizMind van Dahua, de nieuwste innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie. Deelnemers leren meer over onder andere deep learning-algoritmen.

Klik hier voor meer informatie en registratie.