ARAS Security voortaan Premium Distributor van Panasonic

ARAS Security voortaan Premium Distributor van Panasonic

ARAS Security is voortaan Panasonic Premium Distributor. Dat betekent dat de distributeur toegevoegde waarde biedt met het hoogste niveau van kennis, service en ondersteuning bij het leveren van beveiligingsoplossingen.

Installateurs kunnen rekenen op geavanceerde pre- en post-ondersteuning bij projecten, een snelle leveringsservice en krijgen toegang tot speciale technische en commerciële trainingen. Directe projectregistratie via Panasonic betekent sneller schakelen op levertijden en offertes.

ARAS Security biedt een uitgebreide garantie van vijf jaar voor de gehele Panasonic hardware IP line-up. Ook hebben installateurs exclusieve toegang tot de Panasonic Premium Distributor showroom voor klantenbijeenkomsten en demo’s en het gebruik van een demowagen op locatie.

Panasonic Security Solutions levert de hoogste beeldkwaliteit onder alle omgevingsomstandigheden met behulp van zeer betrouwbare, technologisch geavanceerde camera’s en beeldopnamesystemen. Dankzij de uitbreiding met AI-technologieën van Panasonic, zoals gezichtsherkenning en analytische mogelijkheden, kunnen er oplossingen voor verschillende kosteneffectieve beveiligingssystemen worden geïmplementeerd. Deze worden ook gebruikt voor het verbeteren van de klantervaring op het gebied van gepersonaliseerde advertenties en het stroomlijnen van bezoekersstromen voor betere service.