Axis en Bluefield Smart Access introduceren toegangscontroleplatform BlueEntrance Go

Axis en Bluefield Smart Access introduceren toegangscontroleplatform BlueEntrance Go

Axis Communications en Bluefield Smart Access presenteren samen het toegangscontroleplatform BlueEntrance Go. Deze applicatie maakt toegangsbeheer via de cloud eenvoudig en veilig.

Via de gebruiksvriendelijke BlueEntrance Go-cloudsoftware kan de hardware van Axis worden aangestuurd voor de registratie en het beheer van medewerkers, bezoekers en toegangsrechten. In combinatie met de Axis-hardware zijn er mogelijkheden om personen te voorzien van een geldig credential, in de vorm van een kenteken, QR-pincode of pasje.

De BlueEntrance Go-cloudsoftware is front-end bereikbaar via desktop, tablet of smartphone. BlueEntrance Go maakt het ook mogelijk om het maximaal aantal aanwezige medewerkers te reguleren en te monitoren, zodat de social distancing-maatregelen in acht genomen kunnen worden.

BlueEntrance Go biedt daarnaast inzicht in parkeerbeheer. Door gebruik te maken van Axis-intercoms, -kentekencamera’s, -controllers en BlueEntrance Go kunnen gebruikers zien hoeveel parkeerplekken er nog beschikbaar zijn voor elke huurder van het pand. Gebruikers kunnen zo het parkeerbeleid optimaal managen.

Pieter van Liebergen, Sales Manager bij Bluefield Smart Access: “We zochten naar een partij met de techniek in huis en ik ben heel blij dat we dit platform samen met Axis hebben gelanceerd. Zij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd en veel ervaring met het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen. We brengen onze expertises mooi samen en zo kunnen beheerders van parkeerplekken op bedrijventerreinen en multi-tenant kantoren medewerkers en bezoekers op een correcte, veilige en gebruiksvriendelijke manier helpen.”

Ernst Westerhoff, Business Development Manager Access Control bij Axis Communications: “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Bluefield Smart Access. Hun oplossing maakt het voor de eindgebruiker makkelijker om onze toegangscontroleproducten te gebruiken, iets wat onze hardware mooi aanvult. Wij gebruiken cloudoplossingen al jaren voor onze beveiligingscamera’s, met vele partners. Dat we deze oplossing ook voor toegangscontrole kunnen aanbieden, is een perfecte aanvulling.”