Betecom Beveiliging Certified Gold Partner van Keyprocessor

Betecom Beveiliging Certified Gold Partner van Keyprocessor

Betecom Beveiliging, al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in professionele inbraakalarm- en camerasystemen, brandbeveiliging systemen en veiligheidssystemen, is onlangs Certified Gold Partner geworden van Keyprocessor.

Betecom is werkzaam in diverse segmenten, zoals bedrijven, instellingen en woningen. Het bedrijf levert kwalitatief maatwerk met geïntegreerde oplossingen waaronder het iProtect Security Management systeem van Keyprocessor. Beide bedrijven werken al een tijd nauw samen aan een aantal projecten. De succesvolle samenwerking is nu bekroond met het Certified Gold Partnerschap en beide partijen kijken uit naar nieuwe projectsuccessen.

“Onze partners kennen de specifieke behoeften van de markt als geen ander en samen zorgen wij ervoor dat ook aan de meest complexe security behoeften kan worden voldaan!”, aldus Gert van den Hoek, Algemeen Directeur van Keyprocessor. Gecertificeerde partners krijgen van Keyprocessor de beschikking over een scala aan voordelen, waaronder een digitaal educatief & prestatiegericht trainingsprogramma, gerichte salestools, technische & sales support, marketingondersteuning en toegang tot periodieke events, waarbij ontwikkeling in de breedste zin van het woord centraal staat.