De Groot Installatiegroep neemt sprinkleractiviteiten over van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

De Groot Installatiegroep neemt sprinkleractiviteiten over van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

De Groot Installatiegroep heeft de sprinkleractiviteiten van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek uit Woerden overgenomen. De ruim vijftig medewerkers van het bedrijf worden toegevoegd aan het team van De Groot Installatiegroep Brandbeveiliging Woerden.

Door deze overname versterkt De Groot Installatiegroep haar positie als een van de grootste familie-installatiebedrijven in Nederland en haar koppositie als het gaat om sprinkleractiviteiten.

Algemeen directeur Marcel de Groot over de overname: “Facilicom heeft vanwege heroriëntatie van hun strategie besloten om afscheid te nemen van de expertise sprinkler. Met de overname hiervan zal De Groot haar marktpositie wederom versterken op het gebied van sprinklers. Dit in een regio waar we binnen Nederland nog niet volledig gepositioneerd zijn. Hierdoor past deze overname uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf.”

Voor De Groot is de uitbreiding van deze expertise interessant voor een betere landelijke dekking. De sprinkleractiviteiten zullen worden voortgezet in De Groot Installatiegroep Brandbeveiliging Woerden BV. Voor de huidige opdrachtgevers en medewerkers van het onderdeel brandbeveiliging van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek zal er weinig veranderen. De relaties zullen hun vaste aanspreekpunt blijven behouden en de service die altijd geleverd werd zal gewaarborgd blijven.