Eagle Eye Networks verlaagt abonnementsprijzen tot 45 procent

Eagle Eye Networks verlaagt abonnementsprijzen tot 45 procent

Eagle Eye Networks heeft prijsverlagingen aangekondigd voor de middellange- en lange termijn opslag abonnementen in het Eagle Eye Cloud VMS-product. Eagle Eye Networks verlaagt de prijs voor alle opslag abonnementen van 60 dagen of langer met ongeveer 30-35 procent. Daarnaast introduceert Eagle Eye Networks ook een bijkomende korting van 10 procent wanneer klanten voor een jaarabonnement kiezen. De prijsverlagingen en plannen gaan in op 1 maart 2019.

Eagle Eye Networks heeft elf datacenters verspreidt over de hele wereld voor het beheer en de opslag van camerabeelden. De realisatie van deze wereldwijde schaal heeft Eagle Eye Networks in staat gesteld betere prijzen af te spreken met zowel internetproviders als IT-leveranciers. Daarnaast is Eagle Eye Networks blijven investeren in engineering, compressietechnieken en operationele beheerssystemen die verdere kostenbesparingen opleverden.

“Eagle Eye Networks streeft naar het leveren van de best mogelijke videobewakingsservice aan onze partners en hun klanten. We willen het voor onze partners zo gemakkelijk mogelijk maken om hun klanten over te zetten naar een cloudservice en een inkomstenmodel gebaseerd op maandelijkse inkomsten– wat om meerdere redenen beter is voor zowel onze partner als voor de klant”, aldus Dean Drake, CEO van Eagle Eye Networks. “Cloud-based systemen bieden vele voordelen, variërend van een continue levering van functionaliteiten tot sterkere methodes voor cyberbeveiliging. Onze aanzienlijke investering in wereldwijde infrastructuur heeft geresulteerd in aanzienlijke schaalvoordelen en deze besparingen zullen wij blijven doorberekenen aan onze partners. Het is duidelijk dat Cloud Video Surveillance de toekomst is.”

Nieuw zijn HD-abonnementen waarmee klanten kunnen besparen doordat zij dichterbij hun camera megapixel resolutie zitten: HD3, HD4 en HD10 zijn toegevoegd aan de al bestaande HD1, HD2 en HD5 abonnementen. Klanten kunnen nu kiezen voor een prijs en abonnement dat precies aansluit bij hun behoeften. Het nieuwe ‘Cloud Preview Only’ abonnement is ontwikkeld speciaal voor klanten die slechts één frame per seconde preview beelden in de cloud willen opslaan. Dit is een uiterst economische methode voor cloudback-up.

Eagle Eye Networks verkoopt het Eagle Eye Cloud VMS voor cloud videosurveillance in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Deze cloudbased videobewakingsoplossing verlaagt de total cost of ownership (TCO). Eagle Eye Cloud VMS biedt drievoudige opslag en encrypted videobewaking, terwijl de complexiteit van de traditionele recorder op locatie wordt geëlimineerd.