Gemeente Den Haag en TSC ondertekenen samenwerkingsverbond

Gemeente Den Haag en TSC ondertekenen samenwerkingsverbond

Het Werkgeversservicepunt Den Haag en The Security Company hebben officieel een samenwerkingsverbond ondertekend. Gezamenlijk leiden de partners werkzoekenden uit de gemeente Den Haag op tot Landelijk Gecertificeerde Verkeersregelaars, waarna TSC hen een werktraject aanbiedt met het streven tot een duurzame plaatsing.

De Sector Openbare Orde & Veiligheid van de gemeente Den Haag werkt actief aan de vacaturevervulling en het opleiden van werkzoekenden voor beveiligingsfuncties. De politie stoot meer en meer dienstverlening af naar de private sector, waaronder ook verkeersregulering. Deze groeimarkt is toegankelijk voor een grote en brede groep werkzoekenden.

Als specialist in evenementenbeveiliging en crowd management is TSC ervaren in het managen van verschillende soorten ‘crowds’. TSC heeft daardoor ook de beschikking over landelijk gecertificeerde verkeersregelaars, welke opgeleid zijn om verkeersstromen in goede banen te leiden, zowel bij evenementen als bij wegwerkzaamheden.

Middels een leer- en werktraject volgen de door gemeente Den Haag geselecteerde werkzoekenden bij TSC naast de cursus Landelijk Gecertificeerde Verkeersregelaar tevens de cursussen ‘Werken bij TSC’ en ‘Omgaan met Agressie’. Na het leertraject starten zij het werktraject, waarbij zij zorgvuldig begeleid, aangestuurd, gecoacht, geschoold en beoordeeld worden. Het streven van zowel TSC als de gemeente Den Haag is om vervolgens tot een duurzame plaatsing over te gaan.