Hikvision Innovation Summit in teken van innovatie en ontmoetingen

Hikvision Innovation Summit in teken van innovatie en ontmoetingen

Het ontdekken van de nieuwste technologie op de markt en ontmoeten van partners voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Tijdens de Hikvision Innovation Summit, die deze week plaatsvindt in Hoofddorp, zijn innovaties en oplossingen te zien voor uiteenlopende verticale marktsegmenten van technologiepartners van Hikvision. Ook vinden sessies plaats over actuele onderwerpen.

Met wereldwijd meer dan twintigduizend ingenieurs in dienst bij acht R&D-centra, loopt Hikvision voorop in de ontwikkeling van technologie voor een breed scala aan oplossingen. Een belangrijk onderdeel van het Hikvision partner ecosysteem is het Technology Partner Program (TPP). Samen combineren Hikvision en de technologiepartners expertise, vaardigheden en technologisch inzicht om nieuwe oplossingen te ontwikkelen, de bedrijfsactiviteiten uit te breiden en de winstgevendheid te vergroten.

Tijdens de Summit kunnen bezoekers ervaren welke mogelijkheden Hikvision en de technologiepartners bieden voor verschillende verticale markten. Op de beursvloer zijn stands te vinden van onder andere ASSA ABLOY Opening Solutions, Foxstream, Kepler Vision Technologies, NextXS, Optex, Qognify en Synology. Ook kan het nieuwe uitgebreide Experience Center van Hikvision worden bezocht.

In plenaire sessies worden onderwerpen besproken zoals cybersecurity, veelzijdige mogelijkheden tot integratie, toepassing van geavanceerde videoanalytics en kunstmatige intelligentie, terreinbeveiliging met camerabewaking en LiDAR-technologie en de kansen van blockchain voor security. Ook is er aandacht voor oplossingen uit de praktijk zoals detectie van incidenten in tunnels.