Hikvision presenteert mobiele robots en machine vision tijdens Vision, Robotics & Motion Expo

Hikvision presenteert mobiele robots en machine vision tijdens Vision, Robotics & Motion Expo

Naast videobewaking en toegangscontrole is Hikvision gespecialiseerd in machine vision en mobiele robots. De nieuwste ontwikkelingen zijn op 8 en 9 juni te zien tijdens de vakbeurs Vision, Robotics & Motion Expo 2022 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

De snel veranderende wereld vraagt om nog flexibeler, betrouwbaarder, veiliger en sneller produceren. Een geïntegreerd systeem waarbij vision technologie, robotica en motion control slim met elkaar zijn verbonden in eén proces is hierop het antwoord. Van automatisering naar meer connectiviteit, toegankelijkheid en machineveiligheid. Hierbij wordt smart gerealiseerd door het toepassen van datascience technieken als kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en deep learning. Na OEMs maken nu ook steeds meer productiesectoren in de MKB hightech- en maakindustrie deze stap.

Hikvision richt zich op Internet of Things (IoT), slimme logistiek en dienstverlening en zet zich in om het intelligente productieproces te leiden. Tijdens de beurs kunnen bezoekers meer leren over de mogelijkheden van automatiseringsoplossingen. Hikvision is te vinden op standnummer 116.