H&M verlengt meerjarencontract met Nedap

H&M verlengt meerjarencontract met Nedap

Nedap heeft de internationale overeenkomst met Hennes & Mauritz (H&M), een van ‘s werelds grootste modebedrijven, verlengd voor de levering van intelligente artikelbeveiligingssystemen. Het meerjarencontract omvat de wereldwijde levering en installatie van de !Sense-hardware en beveiligingstags van Nedap voor nieuwe en gerenoveerde winkels.

De !Sense-oplossing levert uitstekende prestaties op het gebied van detectie, is geschikt voor IP-integraties met andere apparaten en biedt direct inzicht via ingebouwde dashboards. De gekozen hardware biedt ook een toekomstbestendig RFID-upgradetraject, waardoor het in de toekomst eenvoudig en tegen minimale kosten mogelijk is om over te stappen op RFID-technologie.

Rob Schuurman, Managing Director bij Nedap Retail: “We zijn er uitermate trots op dat H&M wederom voor ons heeft gekozen. Met name omdat we onze !Sense oplossing hebben ontwikkeld met internationale retailers zoals H&M in ons achterhoofd. Retailers die een effectieve oplossing voor artikelbeveiliging nodig hebben die toekomstbestendig is en hun wereldwijde uitbreiding en toekomstige bedrijfsplannen optimaal ondersteunen.”