Innovatief bewakings- en parkeergeleidingssysteem TKH Security voor Amsterdam The Style Outlets

Innovatief bewakings- en parkeergeleidingssysteem TKH Security voor Amsterdam The Style Outlets

TKH Security en partner Scheidt & Bachmann Parkeersystemen voorzien de 1470 parkeerplaatsen tellende garage van Amsterdam The Style Outlets van een innovatief op camera’s gebaseerd parkeergeleidingssysteem, inclusief bewakingsmodule.

Het camera gebaseerde PGS en digitale bewegwijzering van ParkEyes parkeergeleidingssysteem bieden bezoekers geavanceerde begeleiding van binnenkomst tot vertrek.

Amsterdam The Style Outlets is onderdeel van het SugarCity complex, een postindustrieel gebied op de locatie van een voormalige suikerfabriek in Halfweg. Het gebied wordt ontwikkeld door NEINVER in een joint venture met Nuveen Real Estate. Het outletcentrum met 115 winkels opent de deuren in herfst 2020 en biedt een nieuwe winkelbeleving met een mix van internationale en Nederlandse merken.

Het centrum wordt gebouwd bovenop een parkeergarage. Hierin is het belangrijk dat de klanten naast veiligheid, ook gebruikersgemak wordt geboden. Daarnaast was de wens om de doorstroom zo efficient mogelijk te maken voor klanttevredenheid, maar ook om meer klanten op één dag te kunnen ontvangen. Het kleur gecodeerde smart-sensorsysteem en digitale bewegwijzering leidt parkeerders naadloos door de parkeergarage naar lege parkeerplekken met behulp van rode en groene lichten om de bezetting aan te geven. Dit zorgt voor kortere zoek- en parkeertijden en minder verkeer. Daarnaast is er voor klanten een mogelijkheid om snel hun auto terug te vinden via de ‘find your car’ app.