Kant-en-klare oplossing voor People Counting bij SmartSD

Kant-en-klare oplossing voor People Counting bij SmartSD

Philips, fabrikant van onder andere intelligente Signage displays, heeft samen met Bosch Security Systems een praktische oplossing ontwikkeld voor het tellen van personen in winkels. Daarvoor hebben deze fabrikanten samen een applicatie ontwikkeld die geïnstalleerd kan worden op het Android-platform dat aanwezig is in de signage oplossingen van Philips.

Alle Bosch IP-camera’s met EVA (Essential Video Analytics) of IVA (Intelligent Video Analytics) en personentelling kunnen hun informatie rechtstreeks over IP naar één of meerdere displays sturen (maximaal 80 camera’s, maximaal 20 displays in één systeem). Camera’s kunnen geconfigureerd worden voor het tellen van binnenkomende én uitgaande personen of voor één richting. De counting-informatie van één of meerdere camera’s wordt verwerkt in het display en getoond op het scherm. Aan de hand van deze input toont het scherm een stopbord met tekst dat de klanten even moeten wachten, omdat het maximaal aantal personen nu in de winkel is of het display toont een groene pijl om aan te geven dat klanten de winkel kunnen betreden.

De 3050Q-reeks toont deze informatie over het volledige scherm. De 4051D-reeks kan deze informatie over het volledige scherm tonen of kan het scherm in twee delen; op één helft wordt de verwerkte counting-informatie getoond en op de andere helft kunnen repeterende commerciële of informatieve boodschappen worden getoond.

De 3050Q reeks is beschikbaar in 50″, 55″, 65″, 75″ en 86″ en de 4051D-reeks is beschikbaar in 32″, 43″, 49″ en 55″. Dit is dé kant-en-klare oplossing waarbij geen extra servers, PC’s of recorders nodig zijn. De Bosch camera’s communiceren rechtstreeks over IP met één of meerdere displays. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor kleine winkels met één in/uitgang, maar kan ook evengoed ingezet worden in grotere etablissementen met meerdere in- en uitgangen.

Klik hier voor meer informatie.