Keyprocessor introduceert nieuwe diensten iAccess, iReport en Security Healthcheck

Keyprocessor introduceert nieuwe diensten iAccess, iReport en Security Healthcheck

Keyprocessor introduceert de nieuwe diensten iAccess, iReport en Security Healthcheck. Deze zijn beschikbaar voor gebruikers van de security managementsystemen van Keyprocessor.

iAccess biedt de mogelijkheid om autorisaties centraal te beheren en door te voeren. Een bijkomend voordeel is dat iAccess zich kenmerkt door ‘locatie onafhankelijkheid’. Dit betekent dat iAccess toe te passen is op elke gewenste locatie. Het security managementsysteem verzamelt informatie over onder meer het openen van deuren, registreren van medewerkers en bezoekers en/of het afhandelen van alarmen. Daarnaast verzamelt het systeem ook informatie uit geïntegreerde en/of gekoppelde systemen, zoals een videosysteem, intercom- of inbraakinstallatie.

iReport is in de basis opgezet om flexibel rapportages te kunnen genereren. Met iReport kunnen altijd en overal gewenste rapportages worden opgevraagd met één druk op de knop.

Met een Security Healthcheck wordt de ‘gezondheid’ van het security managementsysteem gemeten in de breedste zin van het woord. De Keyprocessor Control Room checkt bijvoorbeeld alle aansluitingen, controleert processen en kijkt naar de inrichting van het systeem. Na afloop ontstaat er een aanbevelingsdocument. Dit document wordt daarna besproken, zodat de eventuele risico’s, verbeterpunten en aanpassingen aan het einde van de check helder zijn en naar eventuele vervolgstappen kan worden gekeken.

De Keyprocessor Control Room voorziet naast een helpdesk, in mogelijkheden tot realtime monitoring van systemen. Door een directe verbinding en slimme rapportagemogelijkheden kunnen systemen vanuit de Control Room actief worden bewaakt.