KPN Critical Communications start KPN Protect

KPN Critical Communications start KPN Protect

KPN Protect is een nieuwe dienst van KPN Critical Communications die ultra robuuste toestellen, een eenvoudig te gebruiken cloud monitoring service en 24/7 expert alarmopvolging inclusief aansturing van eerstelijns hulpdiensten combineert. Hiermee worden alleenwerkers beschermd, risico’s op de werkplek verkleind en wordt geconformeerd aan wet- en regelgeving.

KPN Protect betreft een samenwerking met Securitas en Sonim Technologies op het gebied van persoonlijke veiligheid van alleenwerkers. “Met KPN Protect bieden we een passend antwoord op de toenemende behoefte aan professionele veiligheid”, aldus Rutger Gerritz, Directeur Solutions van KPN Critical Communications.

KPN Protect is in de vorm van twee abonnementen beschikbaar: KPN Protect & KPN Protect Pro. Beide abonnementen zijn inclusief de alarmopvolging door Securitas. De abonnementen worden geleverd op de exclusief, bij KPN Critical Communications, verkrijgbare toestellen van Sonim Technologies, de Sonim XP5560 Bolt en Sonim XP5560 Bolt IS, welke gemaakt zijn voor diegenen die werken in extreme, gevaarlijke of geïsoleerde omgevingen.