Nieuwe Enterprise Sales Manager EMEA voor Eagle Eye Networks

Nieuwe Enterprise Sales Manager EMEA voor Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks heeft David Barr aangesteld als Enterprise Sales Manager EMEA. Hij gaat samen met partners en eindgebruikers de snelle ontwikkeling van cloud video surveillance uitbreiden.

David Barr heeft dertig jaar ervaring in de beveiligingsbranche en werkte eerder bij onder andere Xtralis ADPRO.

“Videobewaking verschuift steeds meer van lokale installaties naar de cloud. Eagle Eye Networks biedt klanten de mogelijkheid te beginnen met een hybride oplossing, die ‘on-premise’ en cloud combineert. Zij kunnen dan direct de voordelen van de cloud benutten zonder te hoeven investeren in nieuwe hardware”, aldus David Barr.

“Eagle Eye Networks werkt met ruim 3500 bestaande analoge of IP-camera’s, en zelfs DVR’s kunnen direct worden verbonden met de cloud. Dit is een ‘gamechanger’ voor bedrijven die op zoek zijn naar een upgrade van hun videobewakingssysteem en migreren naar de cloud voor meer cyberveiligheid, terwijl het beheer van meerdere locaties wordt vereenvoudigd.”

Rishi Lodhia, Managing Director EMEA bij Eagle Eye Networks: “Met de benoeming van David in deze nieuwe functie voegen we veel ervaring toe, waar klanten van profiteren. Bedrijven maken in hoog tempo de overstap naar de cloud dankzij de eenvoudige API integraties en open platform mogelijkheden.”

Onlangs werd bekendgemaakt dat Eagle Eye Networks een investering heeft ontvangen van 40 miljoen dollar van Accel voor verdere ontwikkeling van de cloudoplossing en mogelijkheden met kunstmatige intelligentie.