NVD Beveiligingsgroep optimaliseert planningsproces met Rostar CAS van Paralax

NVD Beveiligingsgroep optimaliseert planningsproces met Rostar CAS van Paralax

Paralax Planning Solutions heeft de implementatie van personeelsplanningssysteem Rostar CAS bij NVD Beveiligingsgroep afgerond. De NVD Beveiligingsgroep optimaliseert met Rostar CAS van Paralax het planningsproces en kan nu aan de nieuwe bepalingen in de CAO Particuliere Beveiliging voldoen.

De gewijzigde CAO Particuliere Beveiliging heeft gevolgen voor zowel medewerkers, het management en voor de planning. De CAO-verandering heeft ook direct zijn weerslag op de manier van werken en plannen. Zo moeten beveiligingsbedrijven hun medewerkers eerder laten weten hoe hun rooster eruit ziet. Dit heeft financiële consequenties: hoe recenter de wijziging is, de hoger de toeslag wordt die de medewerker krijgt. De Rostar CAS Security Edition is een standaardoplossing voor beveiligingsbedrijven die volledig CAO-proof is. Met de Security Edition kunnen bedrijven tegen een aantrekkelijk tarief gebruikmaken van de voordelen van Rostar CAS.

Leszek Achterberg, consultant bij Paralax Planning Solutions: “De planning van een beveiliger draait sterk om de CAO. Dit is systematiek waar Paralax goed mee bekend is. Onze planningssoftware houdt rekening met alle facetten uit de veranderde CAO en verwerkt deze op alle mogelijke manieren in de rapportages. Zo verrekent Rostar CAS automatisch de toeslagen uit de CAO. Met Rostar CAS beschikken bedrijven direct over de juiste documentatie.”

Patrick van der Leelie, Algemeen Directeur bij NVD Beveiligingsgroep: “Naast dat Paralax ervaring heeft met de implementatie van de nieuwe CAO voor particuliere beveiligingsorganisaties is het voor NVD belangrijk dat wij efficiënt onze medewerkers inplannen. Hierdoor worden de beschikbare manuren optimaal ingezet. Dit zorgt voor betere sturing van de kosten waardoor wij onze prijzen naar onze klanten beheersbaar kunnen houden. Daarnaast helpt het planningspakket de kwaliteit naar onze klanten verder te verhogen doordat we op maat gemaakte klantafspraken beter kunnen waarborgen. Verder geeft de nieuwe roostersystematiek onze medewerkers digitaal inzicht in de werkroosters waardoor de communicatie en invulling van de planning effectiever verloopt.”