NVD eerste Managed Security Service provider

NVD eerste Managed Security Service provider

Met de komst van de verscherpte wet bescherming persoonsgegevens en de meldplicht datalekken, wordt elk bedrijf in Nederland geconfronteerd met nieuwe uitdagingen omtrent het beveiligen van zijn of haar gegevens. Digitale inbraken en verlies van gegevens worden straks bestraft met flinke boetes. Echter het verlies van imago en reputatieschade zijn nog vele malen zorgelijker. NVD Beveiligingsgroep presenteert zich op SSA 2015 als fysieke MSSP (Managed Security Service Provider).

Met de komst van de verscherpte Wet bescherming persoonsgegevens en de meldplicht datalekken, wordt elk bedrijf in Nederland geconfronteerd met nieuwe uitdagingen omtrent het beveiligen van zijn of haar gegevens. Digitale inbraken en verlies van gegevens worden straks bestraft met flinke boetes. Het verlies van imago en reputatieschade zijn nog vele malen zorgelijker. IT-beveiliging richt zich steeds meer op het herkennen en tijdig signaleren van digitale inbraken en/of verloren toestel. Men gaat er vanuit dat een bedrijf gehackt is, de kunst is dan om het zo snel mogelijk te signaleren en te remediƫren. Daarvoor is deskundigheid, kennis, professionaliteit en samenwerking nodig. NVD werkt hiervoor samen met ESET.

Kenmerken zijn 24/7 controle en monitoring door de NVD Alarm & Service Centrale, vanaf afstand beheersbaar door continu inzicht in het netwerk en bijbehorende incidenten, beveiliging op elk apparaat (server, laptop, pc, smartphone) tegen malware, hacking en phishing en bescherming van alle mobiele devices en de mogelijkheid om deze op afstand te wissen bij verlies en/of diefstal. Door de samenwerking worden de werelden van fysieke- en digitale beveiliging bij elkaar gebracht. De Endpoint Security oplossingen van ESET zorgen voor een optimale bescherming en inzicht in het netwerk dat door NVD Beveiligingen 24/7 in de gaten wordt gehouden en waarbij digitale inbraken en malware infecties proactief kunnen worden gesignaleerd om vervolgens meteen aangepakt te worden alvorens er grote schade kan worden aangericht.

NVD Beveiligingsgroep is te vinden op stand 08.419.