Panoramische multisensorcamera Axis voor overzicht met grote dekking

Panoramische multisensorcamera Axis voor overzicht met grote dekking

De AXIS Q3819-PVE Panoramic Camera van Axis is een 14 MP-multisensorcamera met een panoramisch overzicht van 180 graden voor beelden van hoge kwaliteit en veel details tot 30 fps. Dankzij een naadloze samenvoeging van vier sensoren levert de camera een perfect overzicht zonder overlapping in één videostream.

Deze multisensorcamera kan eenvoudig worden gekoppeld met netwerkluidsprekers van Axis met behulp van edge-to-edge-technologie. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld audio-ondersteuning toevoegen om waarschuwingsboodschappen voor indringers af te spelen. Dankzij AXIS Object Analytics is het bovendien mogelijk om personen en voertuigen te detecteren en classificeren.

Met Axis Edge Vault is de Axis apparaat-ID veilig en kunnen Axis-apparaten gemakkelijk worden geautoriseerd in het netwerk. De camera beschikt ook over een Trusted Platform Module (TPM), gecertificeerd volgens FIPS 140-2 niveau 2, voor een veilige opslag van alle cryptografische sleutels en certificaten, zelfs bij een beveiligingsinbreuk.

De camera heeft verschillende montagemogelijkheden: verzonken, hangend of zelfs achter elkaar. Met zijn ingebouwde aandrijving is ook pan/tilt/rol-functionaliteit op afstand mogelijk.