Partnerschap SALTO Systems en Eagle Eye Networks

Partnerschap SALTO Systems en Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks en SALTO Systems hebben een partnerschap gesloten. In de nieuwe SALTO KS-applicatie is het Eagle Eye Cloud VMS Surveillance-product via Cloud geïntegreerd.

Dit biedt de klanten van SALTO KS een meer cybersecure video-ervaring die gekoppeld is aan gebeurtenissen voor toegangsbeheer. Binnen de mobiele SALTO KS-app kan een gebruiker de identiteit van een persoon bevestigen voordat hij op afstand toegang geeft tot elke deur. Daarbij kan de gebruiker de videobeelden delen met externe, cloud-back-up.

Deze en andere functies geleverd door de Cloud VMS-integratie van SALTO KS met Eagle Eye Networks bieden aanzienlijke voordelen voor eindgebruikers in verschillende branches die een naadloze integratie tussen video- en toegangscontrole nodig hebben. Daarnaast laat deze samenwerking de voortdurende uitbreiding zien binnen het cloud-ecosysteem van fabrikanten van beveiligingsproducten.

“Het is geweldig om deze integratie te kunnen bieden met wat we zien als onze tweeling in de industrie voor CCTV. Tweeling, omdat onze bedrijven bijna dezelfde leeftijd hebben. We delen de Cloud-visie en delen beide kernwaarden zoals beveiliging, betrouwbaarheid en zowel verkopen als ondersteunen via een wereldwijd netwerk”, aldus Rick Voogt, MD SALTO KS.

Via veilige, RESTful API’s zijn Cloud integraties superieur aan on-site integraties op het gebied van snelheid, beveiliging en redundantie van waardevolle klantgegevens. Voor systeemintegrators biedt dit nieuwe partnerschap waardevolle kansen om hechtere klantrelaties op te bouwen door middel van maandelijkse terugkerende inkomsten voor zowel video- als toegangscontroleproducten.

SALTO KS biedt een flexibel toegangscontrolebeheersysteem, waarvoor geen software geïnstalleerd hoeft te worden. Het moderne Cloudbased, draadloze toegangscontrolesysteem is eenvoudig te gebruiken en de configuratie met een Eagle Eye Cloud VMS-klantaccount kan met een paar eenvoudige stappen snel worden uitgevoerd met de juist klant accountgegevens van Eagle Eye Networks.

“We werken graag wereldwijd samen met SALTO Systems om een ​​betere gebruikerservaring te bieden voor zowel eindgebruikers als kanaalpartners”, zegt Dean Drako, CEO en oprichter van Eagle Eye Networks. “Cloudsystemen worden in een rap tempo de betere optie in fysieke beveiliging en we zijn vastbesloten om de transformatie voort te zetten met sterke partnerships zoals deze met SALTO Systems.”

Meer informatie is hier te vinden.