QSight IT en Hoffmann bundelen krachten in strijd tegen cyberaanvallen

QSight IT en Hoffmann bundelen krachten in strijd tegen cyberaanvallen

QSight IT en Hoffmann Cybersecurity werken sinds 15 mei samen en bieden zo een integrale propositie op het gebied van cybersecurity. Daarmee vergroten zij de organisatorische, menselijke en technische cyberweerbaarheid van gezamenlijke opdrachtgevers. Organisaties worden volledig ontzorgd op gebied van informatiebeveiliging zodat zij blijvend kunnen vertrouwen op hun processen, mensen en informatiesystemen.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat organisaties beter en sneller worden geholpen hun informatiebeveiliging op orde te brengen. De recente WanaCry aanval legt complete organisaties lam en toont aan dat het succes van cybercriminelen afhankelijk is van twee aspecten: risicovol gedrag van medewerkers én kwetsbare computersystemen. Juist op deze twee gebieden versterken Hoffmann en QSight IT elkaar.

De integrale aanpak is data gedreven, gericht op cyberweerbaarheid en fraudebestrijding op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Gezamenlijk bieden QSight IT en Hoffmann bedrijven en organisaties laagdrempelig toegang tot de noodzakelijke specialistische kennis en volledige cyberdienstverlening op basis van hoog geavanceerde technologieën. Opdrachtgevers kunnen rekenen op het beste wat deze twee Nederlandse bedrijven te bieden hebben.

“Naast onze focus op riskmanagement heeft Hoffmann een uniek programma gericht op cyberveilig gedrag. Wij maken daarbij gebruik van interventies gericht op mens, techniek en organisatie om gewenst gedrag te ontwikkelen”, aldus Martijn van de Beek, directeur van Hoffmann.

Martijn Hakstege, algemeen directeur van QSight IT: “En daar sluiten wij op aan. QSight IT ondersteunt met technische oplossingen en diensten, bijvoorbeeld met IntelliGuard. Met deze dienst monitoren we voortdurend de effectiviteit van de genomen maatregelen vanuit ons eigen Security Operations Center (SOC). Samen met de penetratietesten van Hoffmann hebben we zo een sterk en compleet portfolio.”