Roadshow cloudbased toegangscontrole EntranceManager, Axis Communications en ADI

Roadshow cloudbased toegangscontrole EntranceManager, Axis Communications en ADI

ADI Global Distribution, Axis Communications en EntranceManager organiseren in november een aantal roadshows over cloudbased toegangscontrole in Nederland en Belgi├ź.

De wereld digitaliseert en dus ook de wereld van toegangscontrolesystemen. Traditioneel worden toegangscontrolesystemen ge├»nstalleerd op locatie bij de klant waarbij veel hardware benodigd is, zoals servers en meerdere pc’s met clientsoftware. Bij cloudbased toegangsbeheer bevindt de server met de toegangscontrolesoftware zich niet op de locatie van de klant. De software is eigendom van een externe partij. Klanten hoeven niet te investeren in de aanschaf, het beheer en onderhoud van centrale (server)apparatuur en de benodigde software.

EntranceManager is zo’n cloudbased oplossing. Het integratieplatform werkt onder andere met diverse Axis-apparatuur. De applicatie draait vanuit een datacenter in Nederland, dat voldoet aan de ISO27001-norm. Mocht de verbinding met het datacenter uitvallen, dan blijft de AXIS Network Door Controller zelfstandig doorwerken.

Deze en nog vele andere voordelen komen aan de orde tijdens de informatieve roadshows op vier verschillende locaties en data. Deze vinden plaats op 20 november bij ADI in Sliedrecht en op 22 november in Purmerend. Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op www.adiglobal.com/nl.