RTL vernieuwt contract met TSC Crowd Management

RTL vernieuwt contract met TSC Crowd Management

RTL heeft na een aanbestedingsprocedure een raamovereenkomst gesloten met TSC Crowd Management. TSC werkte al meerdere jaren voor de live entertainment tak van RTL en is aanwezig bij een groot deel van de voor het bedrijf geproduceerde televisieprogramma’s. Sinds 4 december 2017 is TSC verantwoordelijk voor de beveiliging van de kantoren van RTL Nederland, Studio 21 en alle evenementen van Live Entertainment.

TSC Crowd Management bevestigt met deze overeenkomst wederom haar positie als marktleider in mediabeveiliging. Met de verschillende divisies Eventsecurity, Objectbeveiliging, Dog Security, Fire & Safety, Traffic, Consultancy, Academy en Special Projects heeft TSC een uitgebreide product- en locatiekennis ontwikkeld. De ervaring die op het gebied van crowd management en publieksmanagement is ontwikkeld en vastgelegd in de organisatie heeft als gevolg dat er zowel organisatorisch als kwalitatief een hoogwaardig product geleverd wordt.

In TSC Crowd Management ziet RTL de geschikte totaalpartner op het gebied van Safety & Security. Met name het totaalaanbod van TSC Crowd Management was een belangrijk pluspunt in de toewijzing van de opdracht. TSC treedt naast vaste beveiligingspartner namelijk ook op als leverancier van hondenbewaking, brandwachten en verkeersregelaars. Tevens zullen de adviseurs van TSC Consultancy regelmatig in Hilversum te vinden zijn voor overleg en advies.