Samenwerking Bosch en SmartSD uitgebreid met branddetectie

Samenwerking Bosch en SmartSD uitgebreid met branddetectie

SmartSD en Bosch Security and Safety Systems hebben de samenwerking uitgebreid op het gebied van branddetectiesystemen. Dit betekent dat SmartSD vanaf nu de FPA 1200/5000 brandmeldcentrales, de AVENAR brandmelders en de AVIOTEC videogebaseerde branddetectie en allerhande periferie oplossingen van Bosch in het portfolio voert als geautoriseerd distributeur binnen de Benelux.

Bosch concentreert zich met haar branddetectiesystemen al sinds 1920 op het bieden van slimme producten en oplossingen die niet alleen beveiligen, maar waarmee in geval van nood ook snel en doeltreffend mensen worden gered. De focus van deze systemen ligt op detectiebetrouwbaarheid door intelligente detectie en optimale systeembeschikbaarheid. Voor dit laatste wordt ook de nadruk gelegd op innovatieve Remote Services die de efficiƫntie en rentabiliteit verhogen.

Dirk Vanhauter, Sales Director Benelux van Bosch Security and Safety Systems, kijkt uit naar de verdere uitbreiding van de samenwerking: “SmartSD is een succesvolle distributeur en heeft diepgaande kennis van de markt, waarmee ze onze gestage groei in de Benelux verder kunnen ondersteunen.”