Sensetek officieel distributeur GeoFire kleefmagneten

Sensetek officieel distributeur GeoFire kleefmagneten

Sensetek is sinds 1 augustus de officiƫle distributeur van GeoFire in de Benelux. GeoFire is een Engelse fabrikant die al sinds 1972 elektromagnetische producten voor brandveiligheid en toegangsbeheer ontwikkelt en produceert, maar tot voor kort niet in de Benelux actief was.

Het GeoFire-programma omvat een diversiteit van kleefmagneten in zowel 24Vdc als 230Vac uitvoeringen. Naast de standaard magneten zijn tevens vandaalbestendige magneten, waterdichte magneten en magneten in RVS-, chroom en koperlook verkrijgbaar.

Naast deze kleefmagneten levert SenseTek tevens de Agrippa akoestische producten van GeoFire. Deze productlijn omvat kleefmagneten en deurdrangers welke bekrachtigd worden wanneer een alarmtoon klinkt. Deze alarmtoon, over het algemeen het geluid van de slow-whoop van de brandmeldinstallatie, is tijdens de installatie eenvoudig in te leren. De Agrippa producten werken draadloos en zijn daardoor zeer eenvoudig aan te brengen in bestaande gebouwen.

Meer informatie met betrekking tot de GeoFire producten en de andere productgroepen van SenseTek is te vinden op de website www.sensetek.nl.