SmartSD distributeur EIZO IP-beveiligingsoplossingen

SmartSD distributeur EIZO IP-beveiligingsoplossingen

SmartSD is officieel distributeur geworden van de high-end monitoroplossingen van EIZO in de Benelux. SmartSD gaat de IP-decoders van EIZO aanbieden. Deze kunnen zonder gebruik van een PC worden aangesloten op het IP-cameranetwerk.

Frank Offermanns, Sales Manager EIZO Industrial Benelux: “Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en zullen elkaar versterken in professionele beveiligingsoplossingen gebaseerd op VMS systemen zoals Genetec en Milestone.”

De monitoren worden vervolgens aangestuurd via een online interface of via een ge├»ntegreerde API in het VMS. Dit werkt ook voor de aansturing van IP-bewakingscamera’s. Bovendien zijn de IP-decoder-monitoren uitgerust met diverse functies voor beeldoptimalisatie, bijvoorbeeld om een donkere hoek in een parkeergarage beter weer te geven.

De IP-decoder-box van EIZO is geschikt om te combineren met monitoren met verschillende diagonalen en resoluties. Door de directe aansluiting op het videonetwerk is er ook hier geen computer nodig en is extra software overbodig.

De compacte box kan met een VESA-montage plaatsbesparend aan de monitor worden bevestigd. EIZO werkt samen met de toonaangevende leveranciers zoals Genetec en Milestone, zodat de technische compatibiliteit en functionele support voor verschillende videomanagementsystemen gewaarborgd is.

Michel Cauwenberghs, Product Manager van SmartSD, over de samenwerking: “De monitoroplossingen van EIZO staan internationaal hoog aangeschreven. Voor SmartSD zijn de EIZO IP-decoder producten een goede aanvulling op het productenpakket, omdat voor de monitoren geen PC hoeft te worden gebruikt kunnen onze klanten hun systemen flexibeler en compacter inrichten.”