SmartSD distributeur van Alarmtech

SmartSD distributeur van Alarmtech

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van de producten van Alarmtech. Met meer dan dertig jaar ervaring in de sector is Alarmtech Sweden een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten.

De producten van Alarmtech zijn door de jaren heen ontwikkeld in nauwe samenwerking met installateurs. Hun input staat hoog aangeschreven en wordt voortdurend gebruikt voor updates en aanpassingen en voor nieuwe producten. Het productgamma bestaat uit magneetcontacten, glasbreukdetectoren, trillingsdetectoren en accessoires voor veiligheidsapparatuur.

Alarmtech legt de lat hoog en ontwikkelt en produceert alleen producten van de hoogste kwaliteit. Alle producten zijn getest van component tot afgewerkt product. De meeste producten van Alarmtech hebben Europese keuringen zoals EN-, VdS-, SBSC-, F&P-, INCERT- en GOST-certificeringen.

De productie van Alarmtech vindt uitsluitend plaats in eigen fabrieken. Het productieproces is EN: ISO 9001: 2015, EN: ISO 14001: 2015 en EN: ISO 45001: 2018 en ook NATO-gecertificeerd. De filosofie van Alarmtech is om beveiligingsproducten te blijven ontwikkelen die de weg banen voor de beveiligingsinstallatie van de toekomst.

Klik hier voor meer informatie.