SmartSD introduceert video cloudoplossing Stratocast

SmartSD introduceert video cloudoplossing Stratocast

SmartSD introduceert het ‘True Cloud’ systeem Stratocast. Deze multibrandoplossing biedt camerabewaking op maat voor onder andere het MKB, bedrijf aan huis en privéwoningen. Met 24/7-opname in de cloud en volledige cyberveiligheid zijn camerabeelden zonder extra hardware zoals een NVR altijd veilig tegen diefstal, vandalisme en hardware fouten.

Het platform biedt installateurs een repeterend inkomen op maand- of jaarbasis. Gebruikers profiteren doordat zij zich geen zorgen hoeven te maken over updates van software of verder onderhoud. Alle software-updates worden automatisch uitgevoerd.

Stratocast werkt naadloos met onder andere cameramerken als Bosch, Hanwha, Vivotek en Mobotix. Installateurs kunnen met meerdere gebruikers binnen het platform eindklanten aanmaken en camera’s uitrollen. Zij hebben via de portal altijd een volledig overzicht van alle klanten en hun camera’s en abonnementen. Standaard is er bij elk abonnement een opname inbegrepen van zeven dagen die naar wens kan worden uitgebreid.

Via de applicatie voor PC of laptop en de applicatie voor smartphone en tablet heeft iedere klant volledige toegang tot live en opgenomen beelden. De juiste beelden terugvinden is eenvoudig. Via verschillende zoekfuncties zoals thumbnailsearch, flexibele tijdlijn en op kalender kunnen beelden snel en gericht worden gevonden.