SmartSD leverancier van SAIMOS software

SmartSD leverancier van SAIMOS software

SmartSD is officieel leverancier van SAIMOS software. SAIMOS (Situational Awareness, Infrastructure Management & Operations Security), opgericht in 1997, is een Oostenrijkse leverancier van oplossingen voor geïntegreerde AI-based video-analyse en geografische informatiesystemen (GIS).

SAIMOS is een schaalbare oplossing voor verschillende branches zoals security, retail en transport en draagt bij aan Smart City en Safe City projecten. De oplossingen van SAIMOS worden wereldwijd succesvol geïmplementeerd. SAIMOS was de eerste en tot nu toe enige Video Analytic Solution, die naadloos is geïntegreerd in Milestone XProtect. Milestone Systems is wereldwijd marktleider van videomanagementsystemen.

Tijdens MIPS 2019 in Kopenhagen is SAIMOS bekroond als de Milestone Solution Partner of the Year, EMEA. Het doel van SAIMOS is om op een zo eenvoudig mogelijke manier gebruik te maken van de mogelijkheden van complexe technologieën om effectieve oplossingen voor gebruikers mogelijk te maken. SAIMOS biedt oplossingen voor bedrijven en eindgebruikers die hun activa en activiteiten willen beschermen en beheren.

Naast reguliere Video Analytic-functies, slaat de Face Recognition-oplossing metadata op met of zelfs zonder de gerelateerde foto. Het wordt gebruikt door zowel overheden als de particuliere sector.